>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

VI tura faza grupowa

Status
Zamknięty.
R 0

ranger555

Użytkownik
witam wymieniamy typy oto moje typowanie
Barcelona -Brema 1
Chelsea - Levski 1
Roma - Valencia x2
Dynamo K - Real M 2
FC Kopenhaga - Celtic 2
Lyon - Steua 1
Manu UTD - Benfica 1
Milan - Lille 1
FC Porto - Arsenal x2

Prosił bym o nie podawanie podobnych typów jakie sa powyżej. Prosze o podawanie typów chodź z krótkimi uzasadnieniami. domeL

R 0

roxor

Użytkownik
HSV - CSKA 2,3

CSKA musi ten mecz wygrać, by wyjść dalej licząc przy tym na zwycięstwo któregoś z grupowych rywali (Porto-Arsenal). Myślę, że to ich umotywuje odpowiednio. Poza tym pierwszy mecz wygrali 1-0, teraz grają na wyjedzie a HSV królem własnego stadionu nie jest. CKSA przegralo ostatni mecz ligowy z Dynamo Moskwa 1-2 grajac u siebie. Było to 26.11.2006 natomiast HSV ostatni mecz gralo wczoraj 2.12.2006 i rowniez ulegli gospodarzom Bochum 2-1. Kurs wysoki wiec myśle, że warto zagrać.

ManU - Benfica 1,4

Tu krótko. Własny stadiom, wcześniejszy mecz (1-0 dla Anglików) oraz konieczność co najmniej zremisowania by znaleźć się w kolejnej fazie przemawia za ManU.

szopcio 0

szopcio

Użytkownik
Barcelona - Werder

Barca gra o wszystko więc te mecz musi wygrać. Gra na własnym stadionie i ma doping kibiców. W tamtej edycji LM na Camp Nou było 3-1. Może Barcelonie nie powiódł się mecz z Levante, ale Liga Mistrzów to nie Liga Hiszpańska, a pożatym nie grał Ronaldihno, a przecież on rozgrywa piłki.

Typ : 1
Kurs : 1.45

Dynamo Kijów - Real Madryt

Według mnie Real będzie grał o 1 miejsce w grupie, więc ten mecz będzie chciał wygrać. Real podobnież gra na wyjazdach bardzo dobrze, bo u siebie jak grają czują presje kibiców.

Typ : 2 &gt; bezpieczny to x2
Kurs : 2.40 &gt; 1.29

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
FC Barcelona-Werder Bremen 1.43

To na pewno jedno z najwiekawszych spotkań tej serii... Jak wiemy zespoł z Karaloni musi wygrać te spotkanie aby awansować do kolejnej rundu z drugiego miejsca remis daje awans Bremie co na pewno będzie ogromna niespodzianką! Barcelona w ten weekend jedynie zremisowała na wyjezdzie 1:1, Brema wygrała u siebie 3:1 z Hertha. Oba zespoły są liderami w swoich ligach!!! Spotkanie bedzie niezwykle wyrównane, ale moim zdaniem nie ma nic pewniejszego jak prawdziwy mistrz pod ścoaną który poprostu musi wygrać! Barca w meczu ligowym była osłabiona m.in brakiem Ronaldinho. Teraz zagrają w optymalnym składzie i nie wygrają!!!Brema to wspaniały zespoł ale w obronie nie sa najlepsi a na otwarta gre na ich boisku... Barca to poprostu inna bajka jeszcze

AS Roma-CF Valencia 1.65

Tego meczu najprawdopodobniej nie obstawie, bo nie lubie stwiać jak graja dwie wspaniałe ekipy i graja jedynie o prestiż, tam sie może wszytko zdarzyć. Jednak Roma jest osttanio w śwteinej formie, co prawda w lidze dosyć szcześliwie wygrała 2:1 z Atalantą za to Valencia nie miała tyle szcześciai przegrała na wyjezdzie 2:0 ze słabeuszem ligi hiszpańskiej. A wszytko za sprawą kontuzji! Coach Nietoprzy postanowił oszczędzić kilku zawodników i powołał na to spotkanie sześciu graczy Mestallety! Niepowołani z różnych przyczyn: Ca&amp;ntilde;izares, Morientes, Villa, Moretti, Marchena, Miguel, Angulo, del Horno, Edu, Albelda, Regueiro, Gavilán i Ayala. Czy w takim składzie Valencia moze cos zdziałac?! :-?

qlej1 0

qlej1

Użytkownik
Roma vs Valencia
typ 1
kurs 1,6

Valencia ma juz zapewniony awans, Roma natomiast musi to spotkanie wygrac aby miec 100% pewnosci ze awansuje. Za Roma przemawia atut własnego boiska, ostatnie zwyciestwa w lidze,oraz to ze do skladu powrocil Totti. Valencia natomiast ostatnio forma nie blyszczy, pozatym zwyciestwo czy nawet remis w tym eczu nic im nie daje poniewaz i tak wyjda z grupy z pierwszego miejsca.

Inne moje typy na LM to
chelsea - levski 1
Barcelona - Werder 1
MU - Benfica 1

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Manchester United-Benfica Lissabon 1.37

Oba zespoły są w b. dobrej formie! Benfica wygrała w sobote derby Lisbony 0:2 a United wygrał na niezywkle niewtgodnym stadionie Boro 1:2...do awansu MU potrzebny jest remis, ale zeby zajac pierwsze miejsce w grupue trzeba wygrac srodowe spotkanie i to spewnością jest cel Sir Alex&#39;a Ferguson&#39;a! United nie bawi sie w zadne kalkulacje i zawsze walczy o 3 punkty zwłaszcza na Old Trafford. Lecz piłkarze MU na pewno obawiają sie zespołu z Porrugali poniewaz to oni w zeszłym sezonie pozbawili ich po raz pierwszy w historii awansu z grupy! Lecz teraz ten mecz odbywa sie na OT gdzie Czerwone Diabły niezwykły przegrywac....

Reszta moich tyów:

Olympique Lyonnais-Steaua Bucuresti 1
FC Porto-Arsenal FC 2x
AC Milan-OSC Lille 1x

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
[center:c2aa843fd0] FC Porto-Arsenal [/center:c2aa843fd0]
Mecz bardzo trudny do wytypowania jednak sadze ze Porto wygra ten mecz skromnie ale wygra, Arsenal ma teraz bardzo duze problemy mecze na wyjazdach nie ida im za dobrze 2 przegrane z Boltonem 3-1 i z przecietnym w tym sezonie Fulham 2-1. Moim zdaniem Porto od obu tych ekip sa o duzo lepsze, pozatym Porto w lidzie spisuje sie znakomicie na 12 meczy wygrali 10 przegrali tylko 1 spotkanie i tylko 1 zremisowali.

Typ: 1 3,65
Bezpieczny typ: 1X 1,18

W 2

wislak

Forum VIP
Wg mnie to Barca i ManU to takie potęgi ze jak mają wygrac to tylko z Chelsea nie byliby pewni. Werder i Benfica sa do ogrania przy wiekszym skupieniu. Katalonczyc sie oszczedzali (remis 1-1 z levante) wiec mysle ze bedzie pogrom. Typuje 3:1.
Mysle ze mozna tez dac na Arsenal. Wygrana 3-0 z kogutami w lidze pokazuje ze oni to jednak mocny klub i mimo swietnej formy Porto beda walczyc i moga to wygrac. ale chyba bedzie remis. choc mozna zaryzykowac.

moje inne typy:
Chelsea - Levski 1
Dynamo K - Real M 2
FC Kopenhaga - Celtic 2
Lyon - Steua 1
Manu UTD - Benfica 1
Milan - Lille 1
FC Porto - Arsenal x2

????

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
[center:bd07ec77da]Chelsea-Levski Sofia[/center:bd07ec77da]

Tego meczu nawet nie trzeba duzo analizowac... Bo to widac to grajacych zespolach. The blues juz pewni awansu do nst fazy LM, beda chciali zrobic przyjemosc swoim kibicom wygrywajac to spotkanie w efektownym stylu. Druzyna przyjezdach w tego roczynch rozgrywach LM spisuje sie slabiuko przez caly okres zebrali 0 pkt i strzelili tylko 1 bramke a stracili ich 15. Wiec tutaj jest chyba wszystko jasne, warto dodac ze Drogba jest w znakomitej formie wiec licze nawet na over +2,5

Typ 1: 1.11

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
[center:da67bbcb5e]Lyon-Steaua B.[/center:da67bbcb5e]
Ten mecz jest bardzo podobny do meczu Chelsea z Levskim, poniewaz gracze z Francji takze maja juz zapewniony awans do nst. rudny ligi mistrzow i mysle ze bedzie podobnie jak z meczem The blues. Lyon gra u siebie gdzie bardzo rzadko traci punkty, mysle ze w tym meczu wygra Lyon a takze padnie over +2,5g

Typ 1: 1.59

michauek 233

michauek

Forum VIP
Barcelona - Brema - Ostatni wynik w lidze wydaje mi się, że nie będzie miał żadnego wpływu na najbliższe spotkanie Barcy w LM. Własny stadion, doping kibiców. Ten mecz dla barcy to gra o miliony dolarów, które stracą nie awansując. I zapewne awansują..

Hamburg - CSKA - CSKA wcale nie jest na straconej pozycji. Każdy inny wynik niż remis w meczu Porto - Arsenal otwiera przed nimi bramy do fazy pucharowej. Warunkiem jest wygrana z najsłabszą druzyna w tej grupie. Zapewne zrobią co w ich mocy aby wygrać to spotknie i będą nasłuchiwać wiadomości z Porto ;)

Man.Utd - Benfica - Tu się troche obawiam, Man napewno nie przegra, ale remis też ich promuje. Jednak na remis napewno grać nie będą , a że są drużyną lepszą, stawiam na wygraną.

Moje typy: Barca - Werder 1 , Hamburg - CSKA X2, Man - Benf. 1

wojas 11

wojas

Użytkownik
Roma - Valencia 1

Valencia gra bez praktycznie całej jedenastki, dosłownie szpital ???? na Mestaja. Boję się trochę, że Roma nie będzie jednak za bardzo się wysilać, bo remis im wystarczy do awansu, no i zagrają bez Tottiego. Mimo wszystko są w bardzo dobrej formie, natomiast Valencia przeżywa kryzys. Czy Roma wygra kolejny mecz?? Myślę, ze tak.

Bayern - Inter x2 lub x

Mecz o nic, obie druzyny zapewniły sobie awans. Jestem przekonany, że Inter nie przegra tego meczu. Dlaczego? Po pierwsze: są w wybornej formie. W Serie A wygrywają mecz za meczem, właśnie zostali ogłoszeni drużyną miesiąca przez UEFA. Po drugie: Bayern gra strasznie nierówno, ostatnio remis w lidze z totalnym przeciętniakiem Borussią M. I wreszcie po trzecie: Inter będzie za wszelką cenę chciał się zrewanżować za tą porażkę na własnym stadionie. To była plama na honorze niebiesko - czarnych. Remis jest bardzo prawdopodobny, aczkolwiek nie wykluczam zwycięstwa Interu. Naprawdę stać ich na to.

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Moje przewidywania na LM

Champions League - Group A
20:45 Barcelona ? - ? Werder Bremen Typ:1
20:45 Chelsea ? - ? Levski Sofia Typ:1

Champions League - Group B
20:45 Bayern Munich ? - ? Inter Milan Typ:X2
20:45 Sporting Lisbon ? - ? Spartak Moscow Typ:Under 1.5 first Half

Champions League - Group C
20:45 Galatasaray ? - ? Liverpool Typ:Under 2.5
20:45 PSV Eindhoven ? - ? Bordeaux Typ:No Bet

Champions League - Group D
20:45 AS Roma ? - ? Valencia Typ:1
20:45 Olympiakos Piraeus ? - ? Shakhtar Donetsk Typ:2

Champions League - Group E
20:45 Dynamo Kyiv ? - ? Real Madrid Typ:No Bet
20:45 Lyon ? - ? Steaua Bucuresti Typ:1

Champions League - Group F
20:45 FC Copenhagen ? - ? Celtic Typ:X2
20:45 Manchester U. ? - ? Benfica Typ:1X

Champions League - Group G
20:45 FC Porto ? - ? Arsenal Typ:Under 2.5
20:45 Hamburger SV ? - ? CSKA Moscow Typ:2

Champions League - Group H
20:45 AC Milan ? - ? Lille Typ:X2
20:45 Anderlecht ? - ? AEK Athens Typ:2

filip wydaje mi sie ze powinienes wiedziec ze nie chcemy takich typów. My za to wiemy rowniez ze jestes dobry w te klocki ale prosil bym o napisanie paru zdan na temat tych meczy.

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
ROMA - VALENCJA - 1 1,65
Wydaje mi sie ze roma powinna pokonac valencje poniewaz gra u siebie. A poza tym Valencja ma juz zapewniony awans do dalszej fazy i nie przywiozala wiekszosci zawodnikow z podstawowego skladu. Roma jest ostatnio w dobrej formie w przeciwienstwie do Valencji ktora w lidze przegrala kolejne spotkanie. Roma mimo to ze bedzie grala bez swojego podstawowego zawodnika jakim jest Totti powinna sobie poradzic. Dla mnie jest to pewny mecz!

BARCELONA - WERDER BREMA - 1 1,43
To jest ciezki mecz poniewaz Werder jest w dobrej formie ostatnio ale mimo to mysle ze BArca powinna sobie poradzic poniewaz ma noz na gardle i jezeli tego nie wygra to odpadnie z ligi mistrzow a to bylo by bardzo wielka niespodzianka. Graja u siebi i to jest ich wielka przewaga. Ronaldinho i reszta powinna sobie dac rade.

Lyon - Steaua 1 1.30
Lyon bedzie gral bez Maludy ale i tak jest wielkim faworytem i u siebie nie powinien wygrac.

Dynamo K - Real MADRYT - 2 2,4
Real bedzie gral na ciezkim terenie ale mimo to powinien sobie poradzic bo przegrac z takim tam Dynamem kijow to bylaby dla nich plama na honorze. Fajny wysoki kurs wiec mysle ze mozna obstawic na real.

HSV - CSKA MOSKWA - 2 2,3
Dla pilkarzy z Moskwy jest to mecz o wszystko i aby awansowac dalej musza to spotkanie wygrac. HSV jest w obecnym sezonie w bardzo slabej formie i wtej edycji LM jeszcze nic nie wygrali. TO nie jest ta sama druzyna co w zeszlym sezonie. CSKA nie moze sie ogladac na wynik meczu POrto-Arsenal tylko musi to po prostu wygrac. Mozna by dal pewnosci obstawic z podporka ale ja bym zaryzykowal ze wzgledu na kurs ???? .

CHELSEA-LEWSKI SOFIA - 1 1,1
Tu jest chyba wszystko jasne i nie musze nic pisac.

PSV-Bordoux - 1 1,7
Psv powinno wygrac ten mecz bo graja u siebie i ostatnios a w dobrej formie. W Bordoux nie bedzie gralo dwuch zawodników z podstawowego skladu za żółte kartki ale niestety nie podam jakich bo nie pamietam.

Bayern Monachium - INTER M. - x2 1,54
Inter bedzie chcial zrewanzowac sie z porazke w mediolanie u siebie 2:0 i nie popusci tak latwo. Inter jest ostatnio w bardzo dobrej formie o czym swiadcza wyniki z serie A. Bayern ostatnio nie swieci w lidze(remis z Borusia Mon.). Inter napewno tego nie przegra wiec proponuje X2.

Anderlecht - AEK Ateny - x2 1,39
Aek musi to wygrac jezeli nie chce byc wyprzedzony przez lille( tam moze byc niespodzianka bo milan ma zapewniony awans) i jezeli chce dalej grac w LM. Dla pewnosci X2.

Kopenhaga - CELTIC - 2 2,3
Mimo to ze celtic gra o nic bo awans ma zapewniony powinien to wygrac. Kopenhaga sprawiala juz w tej edycji niespodzianki min. Manu ale nie tym razem. Celti ma Boruca ???? i raczej to wygra. Fajny kurs i mozna zaryzykowac.

Sporting - Spartak M. - 1 1,5
Sporting gra u siebie przed wlasna publicznoscia i powinien wygrac. Mysle ze nie bedzie niespodzianki i powinien gladko wygrac z druzyna z Moskwy.

Galatasaray-Liverpool - 2 2,7
Pilkarze z Liverpoolu w LM radza sobie bardzo dobrze o czym swiadczy pierwsze miejsce w tabeli. W lidze za dobrze im nie idzie ale ostatnio wygrali wysoko. Galatasaray nie da rady i Liverpool powinien wywiezc 3pkt. W liverpoolu bedzie bronil J. Dudek. W pamietnym meczu Finalu LM pomiedzy Liverpoolem a Mialnem dudek zagral mecz zycia i to bylo wlasnie w stambule tam gdzie beda grac.

PORTO - Arsenal - X2 1,2
Mysle ze w tym meczu bedzie remis ale dam na Arsenal z podporka mimo to ze beda grac bez zawieszonego za zolte kartki Henryego. Remis wystarczy obu ekipom do awansu.

Te wszystkie mecze mam podzielone na dwa kupony. CO sadzicie o nich??
: :gool: :gool:

skonioo 0

skonioo

Użytkownik
Galatasaray-Liverpool 2
Wiekszosc stawia na wygrana gospodarzy a ja jednak postawie na gosci.I mimo ze w spotkaniu niewystapia Steven Gerrard, Sami Hyypia i Steve Finnan a w bramce zobaczymy Dudka mysle ze Liverpul powalczy o wygrana.W zastepstwie maja zagrac Miki Roque, Stephen Darby i Paul Anderson.Dla tych pilkarzy jak i dla Dudka bedzie to dobry momet by sie wykazac i zrobic wszystko by wygrac to spotkanie.Mozliwy wydaje sie tu takze remis poniewaz Liverpul ma juz pewny awans z pierwszego miejsca i spokojnie moze odpuscic to spotkanie.Gospodarze tez za wszelka cene niebeda chcieli wygrac bo koncza juz zmagania w LM na ostatnim miejscu w grupie i jest to ich ostatni mecz.Moj typ 2 dla mniej odwaznych X2 i over.

PSV Eindhoven - Girondins Bordeaux 1
W drugim meczu grupy C sprawa rowniez jest jasna,PSV maja juz pewny awans i nic juz niemoze im przeszkodzic.PSV w lidze holenderskiej znajduja sie na pozycji lidera i widac ze sa w formie wygrywajac mecz za meczem i z bilansem bramkowym 41-6 ida po mistrza.Bordeaux w lidze plasuja sie w srodku tabeli i ostatnio niezachwycaja swoja gra.W pierwszym meczu miedzy tymi druzynami padl wynik 1-0 dla PSV.Teraz obie drozyny moga zagrac bez stresu i bedzie to mecz w ktorym zobaczymy kilka bramek.Typ 1 over.

Bayern-Inter M.
Oba zespoly maja juz zapewniony awans do dalszej fazy LM.Walcza tylko o to kto wyjdzie z pierwszego miejsca Bayernowi wystarczy remis a Inter jezeli chce byc pierwszy musi wygrac.Wielce prawdopodobny zdaje sie w tym meczu remis.Ale nieprzekreslalbym szansy gosci bo wg mnie sa teraz w lepszej dyspozycji niz Niemcy.Typ over X

Sp. Lisabon-Sp. Moskwa 1
Sp. Lisabon podejmowac bedzie dzis Sp. Moskwe ktora napewno latwo nie odda spotkania.Sp. Moskwa niewygral jeszcze spotkania i dzisiaj konczy rozgrywki w europejskich pucharach.Sp. Lisabon dostanie jeszcze szanse gry w pucharze UEFA.W spotkaniu tym powinien pasc dzis under i wygrana gospodarzy 2-0.

skonioo 0

skonioo

Użytkownik
Kołzi napisal:
Początkujący

Kołzi radzi grać dokładny wynik w meczu Barcelona - Werder 4-0. Ja stawiam taki wynik za 5000 zł.
Chlopie bez urazy ale albo jestes niespelna rozumu albo niemasz co z kasa robic.Niewiem czy wiesz ze Barca gra dzis z Werderem a nie z 4-to ligowym zespolem z Bialorusi.Taki wynik to niedorzecznosc musiala by wyjsc podstawowa 11 Werderu w rezerwowym skladzie a i tak pewnie taki wynik by niepadl.Mozesz sie zaskoczyc jezeli Barca dzis nawet przegra a remis w dzisiejszym spotkaniu jest wielce prawdopodobny.A z twojego typu napewno nikt nieskorzysta.A wg mnie to co robisz to tylko nabijanie sobie postow i za to powinienes dostac :zoltakartka: .Ale jak tak postawiles to milego ogladania spotkania miedzt tymi druzynami.

E 0

evileqq

Użytkownik
Kołzi radzi grać dokładny wynik w meczu Barcelona - Werder 4-0. Ja stawiam taki wynik za 5000 zł.
Ta a ja stawiam Barcelona 10:0 Werder za 1 mln. złotych - puknij się w łeb

FC Porto - Arsenal Londyn [2]

Stawiam na Kanonierów, bo nawet pomimo braku Henrego są w bardzo dobrej formie co pokazali w ostatnim meczu z Tottenhamem. Typ ryzykowny ale wydaje mi się, że całkiem możliwy do wejścia.

norbi-j 0

norbi-j

Użytkownik
Barcelona - Brema Barcelona gra o wszysko wiec musza zagrac na 100% swoich mozliwosci. Wstyd bedzie jak miszczowie poprzedniej edycji LM nie wyjda z grupy. Wogole graja u siebie wiec nie powinni zawiesc swoich kibiców. :gool:

Chelsea - Levski Tutaj to wygrana zdecydowanie Chelsea!!! Ona chce pokazac ze w tym sezonie nie ma sobie rownych wiec nie przegra z slabszym o wiele od sibie zespolem. Wogole w lidze idzie im znakomicie (2 miejsce) wiec tutaj zdecydowanym faworytem jest Chelsea !!! ????

Roma - Valencia Tutaj obstawie raczej na remis albo wygraja Valencji poniewaz ostatnio dobrze sobie radzi pomimo porazek w lidze, ale raczej Roma nie zdola wygrac z Valencja. :spokodfhgfh:

Dynamo K - Real M Tutaj faworytem jest zdecydowanie Real Madryt. Po ostatnim pieknym meczu z Lyonem powinien gładko wygrać z gorszym zespołem jakim jest Dynamo Kijów. ????

FC Kopenhaga - Celtic Zdecydowanie wygra Celtik. Kopenhaga jest słabszym zespołem wiec przegra z Celtikiem a wogole maja na bramce A.Boruca ktory ostatnio spisuje sie znakomicie !!! ;-)

Lyon - Steua Co tu duzo pisac Lyon ma znakomita forme. W lidze nie ma sobie równych idzie jak burza wiec wygra gładziudko z Steua.

Manu UTD - Benfica Tutaj bedzie bardzo zaciety mecz i nie mam moim zdaniem faworyta. Wiec prawdopodobnie nie bede obstawial tego meczu ale Man United powienien raczej wygrac. :!:

Milan - Lille Co tu duzo pisac Milan powinien zdecydowanie wygrac wiec wynik jest jasny !!! ▶

FC Porto - Arsenal Tutaj kolejny bardzo zaciety mecz. Wydaje mi sie ze Arsenal wygra z Porto. Bedzie chcial pokazac ze ta bramka Kopenhagi w poprzednim spotkaniu to bylo nie porozumienie ????

skonioo 0

skonioo

Użytkownik
Barca - Brema - x2
Ja postawie dzis na remis lub X2.Wszyscy wiemy ze Barca jest potega ale Werder tez gra ladna pilke,potrafili pokonac Chelsea to czemu by niemogli wywalczyc remisu.w Hiszpani.Napewno Werder nastawi sie na obrone by niestracic bramki i utrzymac remis do konca,lecz wiadomo ze Barca bedzie atakowala caly czas i wtedy Niemca moze udac sie z kontry objac prowadzenie.Werderowi wystarczy dzis remis by awansowac wraz z Chelsea.Bedzie to zaciety pojedynek w ktorym przegrany bedzie musial pocieszyc sie gra w pucharze UEFA.

Chelsea Londyn - Lewski Sofia 1
Jest to dla Chelsea jedynie spotkanie o potwierdzenie pierwszego miejsca w grupie.Lewski z 5 przegranymi i bilansem bramkowym 1-15 odpada juz z rozgrywek.Dzis mozna sobie zadac pytanie jak wysoko wygra dzis Chelsea.Wg mnie moze to byc 3-0 4-0.Proponowalbym w tym meczu over 1/1

norbi-j 0

norbi-j

Użytkownik
Barca - Brema - x2
Ja postawie dzis na remis lub X2.Wszyscy wiemy ze Barca jest potega ale Werder tez gra ladna pilke,potrafili pokonac Chelsea
Niestety nie moge sie z Toba zgodzic poniewaz mecz z chelsea byl sprzedany poniewaz jak by werder przegral to barcy dzisiaj potrzebny byl tylko remis a wiadomo ze chelsea i barca to odwieczni rywale ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom