>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami VI runda 2. Ekstraligi

Status
Zamknięty.
A 571,5K

adams235

Znawca - Żużel
Polonia win kurs 1.76
Woźniak over 10.5 kurs 1.7
Becker under 10.5 kurs 2.01
Walasek under 6.5 kurs 1.84
Wszystko Fortuna
Tak to dziś widzę,plandeka na torze i może być różnie z dopasowaniem,myślę że Polonia już nauczyła się tego toru

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +684
K 8,4K

KubaGdz

Użytkownik
Ostrów bieg juniorski 1,9
Kurs dosyć fajny , Seniuk z Sitkiem wyglądają lepiej na pewno u siebie niż para bydgoska.

Ostatnia edycja:
maniek81 561,4K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Ostrów - Bydgoszcz
Berntzon (-0.5 pkt.) - Walasek [1] 1.95 forbet

Kompletne dno

Przyjemny kurs w forbecie na Szweda. Inni raczej mają odwrotnie. W sumie i Berntzon i Walasek mają dziś trudne biegi, dwa razy jadą razem. Jednak Szwed ma teoretycznie łatwy bieg 12 i tu upatruję szansy, że finalnie zrobi więcej punktów od Walaska.

Ostatnia edycja:
A 571,5K

adams235

Znawca - Żużel
Z tym Woźniakiem to jakiś żart i zmianą w 15 biegu,kwintesencja pecha i jeszcze taśma w 1 starcie...over na miękko a tu takie coś

G 71K

gkskubik

Znawca - Żużel
PSŻ Poznań (-10,5) - Ostrovia @ 1,80 Fortuna

Dzisiaj po linii najmniejszego oporu. Na Golęcin przyjeżdża dzisiaj porozbijana drużyna z Ostrowa. Goście z Z/Z za swojego amerykańskiego lidera. I tu za bardzo nie widzę w drużynie dziurawej jak ten przysłowiowy ser szwajcarski zawodników, którzy mieliby zastąpić Beckera. Jakobsen owszem, ale dalej - Berntzon pod formą, w tym sezonie nie przekroczył jeszcze 10 oczek, Walasek to klasyka na dwa uda. Się uda lub nie. Jakaś trójka, potem defekt itd. Młodzież i U24 na tym specyficznym torze wydaje mi się, że słabsza niż u gospodarzy gdzie Teska i TJ Musielak potrafią się postawić na własnych śmieciach. Wydaje mi się, że u gości mecz na przejechanie w kontekście fazy play down. STS za handi -11,5 płaci tylko 1,67 więc uważam, że w fortunie oferta na to zdarzenie jest przyzwoita.

Pozdro!

Ostatnia edycja:
A 571,5K

adams235

Znawca - Żużel
N.Bloedorn over 8.5 kurs 2.22 STS
O.Berntzon under 7.5 kurs 1.77 Fortuna
G.Walasek under 6.5 kurs 1.94 Fortuna
Miałem opisy ale niestety nie mogłem wysłać tego posta,więc po krotce tylko typy które gram

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +152
K 8,4K

KubaGdz

Użytkownik
Jak same undery w Ostrowie to ja proponuję -12,5 Poznań po kursie 2,3 w Superbecie.
Jakoś nie widzę Ostrowa bez swojego lidera. Frederik się pewnie zakręci kolo 12-14 pkt w 7 startach, ale reszta zdecydowanie pod forma.

A 571,5K

adams235

Znawca - Żużel
No jacobsen i Szostak mogą zrobić overy bo oboje mają dobre starty ale finalnie Poznań w granicach 10-12 powinien to wziąsc

mrybka 679

mrybka

Użytkownik
Fredrik ma dziś 7 biegów(RT i ZZ za Beckera),wczoraj w Danii 16 w 6 ,a rok temu 11 w 5 w Poznaniu
Ja akurat cos przeczuwałem że będzie na styk meczyk..a dodatkowo miał 2 sliwki:) grubo siadło najważniejsze :) nie ma co porównywać lig ..ja od początku. Wtym roku gramy wyłącznie undery i jest super skuteczność. Czasem coś podrzucę ale z doświadczenia z poprzednich lat wiem że buki mi większe limity dowalał jak udostępniałem typy..powodzenia Pany z gazem po wygrana

I 54,4K

iti

Użytkownik
Ostrów @2.00 S sts

Nie mogę przejść obok takiego kursu obojętnie. Tarnów jest po prostu słaby, gdyby nie wymóg telewizji, która chce mieć wszystkie mecze, za które zapłacili to już w lidze by ich nie było ze względu na finanse. Ostrów pokazał w Poznaniu, że to drużyna zdziesiątkowana przez brak lidera, ale reszta dzięki determinacji i ZZ potrafi wspiąć się na wyżyny i prawie wygrali. Juniorzy po stronie Ostrowa, tor zagadka, ale na pewno nie będzie takim atutem jakim był przed przebudową.

Ostatnia edycja:
B 68,7K

bosky

Użytkownik
Zgadzam się z iti, Ostrów -2.5 @2.2 nieźle forbet. 44 punkty z Poznaniem wydają się być gwarantem tego, ze będzie dobrze. Kurs na Tarnów wypchnięty wynikiem z Rzeszowem, gdzie to goście pokazali jakim są słabym zespołem. Ostrów oczywiście też nie powala, w dodatku bez Beckera, no ale mimo wszystko o dwie klasy nad Tarnowem. Spodziewam się lekko +10 Ostrowa jak nie więcej. Jeszcze zobaczymy czy przed meczem nie gruchnie jakaś informacja ze ktoś nie jedzie ze względu na finanse, ale to z mojej strony bardziej zgadywanie niż jakaś informacja.

Ostatnia edycja:
miki19 11,9K

miki19

Użytkownik
Ja gram całkiem inaczej :
Unia Tarnów +2,5
@ 1.6

Osłabiony Ostrów dobrze pojechał w Poznaniu ale Tarnów powoli powoli coraz lepiej jeździ i takie mecze u siebie muszą wygrywać. Choć podany handicap pozwala nawet unii lekko przegrać. Pogoda ma być dobra więc napewno kibice dopiszą. napewno zagadka będzie tor w Tarnowie dla drużyny z Ostrowa gdyż ten tor lekko się zmienił oraz nawierzchnia. Już w meczu z Rzeszowem unia dobrze pojechała. Oczywiście głównie decydował start po opadach deszczu ale tor równy dla każdego był. Mimo braku Lahtiego prawie pokonali drużynę z Rzeszowa. Napewno nie ma co brać meczów wyjazdowych do siebie. Jechali w Lesznie oraz Łodzi. Każdy mecz wyjazdowy Unii będzie wyglądać podobnie. U siebie będzie to całkowicie inna drużyna. Napewno o wiele lepiej będzie jeździć Lewiszyn czy Szczepaniak. Również progres widać u Mateja Zagara który dobrze spisał się w kwalifikacjach do GP oraz w lidze angielskiej. Brakuje u24 ale juniorzy Unii na własnym torze napewno są w stanie zdobyć te 5/6 pkt. Ostrowa nie skazuje na pożarcie bo przecież pokazali w Poznaniu dobra jazdę ale nie sądzę żeby w Tarnowie wygrali przekonująco. Jeżeli wgl wygrają bo Unia napewno mocno się postawi. Ostrów wiadomo brak Beckera czyli ZZ. 44 pkt w zasięgu Unii spokojnie. Nawet myślę że wygrają. Myślę że do lidera Lahtiego w tym meczu dołączy Zagar który również z dobrej strony się pokaże a z kolei Szczepaniak czy Llewiszyn też mogą zakręcić się koło dwucyfrowki. Liczę również że młodzi zawodnicy unii czyli Kowalski przede wszystkim pokażą się z dobrej strony jak z Rzeszowem

Otrzymane punkty reputacji: +1482
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom