Din. St. Petersburg vs Dynamo Moska
over 5.5
@1.86
Wczoraj bardzo ładny mecz obu ekip, sporo okazji ale gospodarze nie popisali się skutecznością i grając podobny mecz ciężko
będzie to powtórzyć więc idę w over i czekam na fajne spotkanie. upatruję tutaj wyniku coś koło 4:2
Myślę że Kazachstan można podpiąć pod ten temat.
Spotkanie: Snezhnye Barsy vs Kulagar
Over 5.5 @1.78
Over 6.5 @2.60
1-8
Ruszył nowy sezon w Kazachstanie i dziś w rewanżowym spotkaniu Barsy będą podejmować Kulagar na własnej taflii. Zawsze lubiłem tą drużynę jak jeszcze grali w
MHL, nie byli wybitni raczej wybitnie dostawali
ale też potrafili się postawić momentami i zawsze te mecze były ciekawe dla oka bo dużo się działo. Nikogo nie zdziwię że po wróceniu do rodzimej ligi dalej nie byli faworytami, w pierwszym sezonie po powrocie zajęli ostatnie miejsce tracąc najwięcej goli, w kolejnym było troszkę lepiej ale różnica między dramatycznym a tragicznym nie jest za duża. Wczorajszy mecz 1:4 ale obie ekipy mogły strzelić więcej, Kulagar jest tutaj murowanym faworytem ale liczę że Barsy mimo wszystko pokażą trochę więcej a Kulagar będzie skuteczniejszy. Mecze z udziałem Barsów zawsze są chaotyczne i często są od jednej do drugiej bramki, jeśli obie ekipy poprawią celność to możemy zobaczyć festiwal bramek.