haha co za typ dla przyjemnosci to mozesz sobie na pianine pograć albo na fun money. jak powijam bonusa do tego z wyplacalnej firmy to gram by wyplacic co łączy sie z dobrą zabawa i hajsem.aaa i hazardzista jestem nie przecze.Ci co graja na ruletce to sa juz naprawde hazardzisci.
ROzumiem stawiac np na jakas liczbe.Ale grac na czarny lub czerwony to porazka.
Żadnej przyjemnosci z gry. Ogolnie gra dla ludzi bez wyobrazni
jezzzzzuuuuuuuuuuu ile mozna mowic w kazdym dziale o vegas regal ze obort sie sprawdza na live czacie jezuuuuuuuu masakragdzie mozna sprawdzic jaki jest obrot i ile juz zrobilem?
smieszny jestes strasznie!Ci co graja na ruletce to sa juz naprawde hazardzisci.
ROzumiem stawiac np na jakas liczbe.Ale grac na czarny lub czerwony to porazka.
Żadnej przyjemnosci z gry. Ogolnie gra dla ludzi bez wyobrazni
Radze spokojnie poczekac. Jesli wszystko zrobiles dobrze VRC bonus doda (raczej sa slowni co do swoich promocji)Ja do tej pory niemam bonusa aktywowanego ... a czekam od wczoraj o 10 ... subskrybowałem ... wpisalem sie tam z danymi ... wyslalem emaila z danymi i nic d
Sprawdz w cashierze czy masz dalej aktywny tamten bonus. Jesli tak, to nie mozesz aktywowac drugiego.a ja mam pytanie takie
z poprzedneigo promo tego darmowego 15 spinow, obrot wykonalem ale nie wypalcilem kasy nadal mam na koncie 75$
czy moge skorzystac teraz z tego promo 20$ free ? obrocic i wyplacic kase z 2 promocji ?
Na wojne trzeba miec taktyka. Np stawiajac 1 euro jesli 3 razy przegramy z rzedu to czwarty raz stawiamy za 3 euro. Lub np za 5. czesto sie sprawdza przynajmniej u mniemozliwe 1/10 jesy chyba na wojnie.której calkowice nie polecam
ta taktyka wlasnie przegrywałem raz 50$ i raz ponad 100$ ale w innej sieci.Na wojne trzeba miec taktyka. Np stawiajac 1 euro jesli 3 razy przegramy z rzedu to czwarty raz stawiamy za 3 euro. Lub np za 5. czesto sie sprawdza przynajmniej u mnie
Jesli trafimy za 4 razem to znow jedziemy od 1 euro
Sprawdź czy dobrze wpisałeś nazwy użytkownika na youtube gdy wysyłałes maila bo ja tez czekałem a potem sobie spojrzałem i miałem literówkę w nicku.dostaliscie wszyscy juz kase u mniedalej nie ma nic w claim....!?
W historii masz proccessing albo cos takiego albo completed czy cos takiego ????wiem wiem wiem wszystko bylo powiedziane .... ale mam pytanie :-D
czy jesli zlecilem wyplate i to polecenie zniklo z cashiera to wyplata juz jest realizowana