endriu
Forum VIP
jedyne co tłumaczy że nie chcieli skanów to jest to, że jesteś naszym VIPem, i widać że masz dojścia, bo z rivala tak się wypłacić nie da :spokodfhgfh:
Bez skanów, zażądana w niedzielę pierwsza wyplata od nich.
Good job!
jedyne co tłumaczy że nie chcieli skanów to jest to, że jesteś naszym VIPem, i widać że masz dojścia, bo z rivala tak się wypłacić nie da :spokodfhgfh:
Bez skanów, zażądana w niedzielę pierwsza wyplata od nich.
Good job!
Dzieki,nastepnym razem tak zrobie.Tak to już jest :-D
Mogłeś po wpłacie depozytu ponabijać sobie comp pointsów ????
pewnie cie już mają za bonushuntera, bo tylko korzystales z promocji ND. Wszystkim to grozi, ktorzy nie grali za wlasna kase.i się regal na mnie pogniewał ????
ja tu dziś wchodzę żeby zobaczyć czy nie ma jakiś darmowych pieniążków a tu w promocjach CZYSTO, ani od depo ani free money:kwasny4565:
bzdura, pisze ze nowe promocje wkrótce, a grałem tam za swoją kase, oczywiście wszystko przegrałem:jezora:pewnie cie już mają za bonushuntera, bo tylko korzystales z promocji ND. Wszystkim to grozi, ktorzy nie grali za wlasna kase.
chodzi o to ze ja jeszcze nie zlecalem wyplaty, chcialem wczesniej poprostu wyslac im skany potem zlecic ale nie zostalem poinformowany jak to w bukach zazwyczaj jest ze dokumenty zostaly zaakceptowwaneI nic nie dostaniesz. Ja tak samo na redbecie mialem Dostaniesz hajs na konto i nawet nie bedziesz wiedzial kiedy