Jeśli zgłosisz im, aby usunęli to konto brata, to nie powinni się później czepiać.Mam takie pytanko. Jeśli miałem dwa konta w tym kasynie na siebie i na brata ten sam adres zamieszkania i jeśli by mi usuneli to konto brata to czepiali by się do czegoś np przy wypłatach itp??
ja wysyłałem na support po prostu, bo tak mi kazalina jaki adres e-mail należy wysłać skany dokumentów ?? obrot zrobiony , 100 + 25 euro depozytu zlecone do wypłatyu ;-) obrót na ocean treasure zrobiony.
napiszcie meila gdzie słaliście skany?
Ruletka liczy się do obrotu, ale nie jako 100% (Roulette (1/4) )ja mam $20 który zrealizowałem i jeszcze siedzi $15 ????
i takie pytanko ruletka nie wlicza sie do obrotu ale moge pograc potencjalnie podniesc zyski i na spokoju obocic sloty??
z skanami to cyrki są. meile im niedochodza.trzeba sie podpisywac pod tym , slyszalem o akcjach ze chca foty skanu razem z osoba na zdjęciu.zobaczymy co od Ciebie sobie zazyczaTeraz tylko czekac na prosbe o skany ????
ode mnie chcieli skan dowodu to im wyslalemz skanami to cyrki są. meile im niedochodza.trzeba sie podpisywac pod tym , slyszalem o akcjach ze chca foty skanu razem z osoba na zdjęciu.zobaczymy co od Ciebie sobie zazycza