>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Vamos po wygraną! czyli typy by lukiaszenko

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #148 (lipiec #12)
FC Zhetysu - Lech Poznan [x2] 1,25✅
CSF Zimbru Chisinau - Bangor City FC [1] 1,55✅
Stawka: 1,2j
AKO: 1,94
Ew. wygrana: 2,32j✅
Na początek zadam pytanie jak wyobrażacie sobie ligową piłkę w Walii? Ja jako siłową, z wieloma pojedynkami powietrznymi, pozbawioną bajecznych zagrań technicznych, z ostrymi wejściami na wślizgu. Jednak oczywiście nie opieram swojej analizy tylko na wyobraźni. Na youtube znalazłem cały mecz między tymi drużynami i fragmenty oglądnąłem. Mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że wiele się w swoich przypuszczeniach nie myliłem, a piłkarze Bangor City z Ryanem Giggsem czy Garethem Bale mają wspólną tylko narodowość. Tamto spotkanie skończyło się bezbramkowym remisem, choć przez zdecydowaną większość czasu to Zimbru kontrolowało jego przebieg. Mołdawianie byli przy piłce o wiele dłużej i wymienili o dużo więcej podań. Różnica jeśli chodzi o rozgrywanie akcji i o technikę zawodników jest nawet większa niż się spodziewałem na korzyść Zimbru. Piłkarzom ze stolicy Mołdawii piłka nie przeszkadzała, dobrze radzili sobie z wyprowadzaniem akcji i grą pod presją. Bangor opierało się przede wszystkim na wybiciach byle dalej od własnej bramki i liczeniem na to, że napastnik przejmie to zagranie. Z reguły jednak wracało ono do piłkarzy gości.
Nie można powiedzieć, że drużyna Zimbru tworzy trzon reprezentacji Mołdawii, jednak jest kilku zawodników, którzy w kadrze występowali. W przeciwieństwie do Bangor City, z których żaden zawodnik nie miał kontaktu z seniorską piłką reprezentacyjną. Po tym co widziałem w pierwszym meczu , stwierdzam, że wynik bezbramkowy Walijczycy powinni odebrać jako dobry rezultat, a Zimbru u siebie nie pozostawią złudzeń kto zasługuje na awans do kolejnej rundy i wygra pewnie spotaknie na własnym boisku.

Kupon #149 (lipiec #13)
FK Aktobe - FC Torpedo Kutaisi [1] 1,75✅
Stawka: 2j
Ew. wygrana: 3,5j✅
Ten mecz rzucił mi się w oczy jako pierwszy przy analizowaniu par rewanżowych. drużynę Aktobe pamiętam z wcześniejszych sezonów europejskich pucharów i jak na tę fazę rozgrywek jest to drużyna solidna, posiadająca w składzie piłkarzy nieprzypadkowych. Mówię tutaj szczególnie o trzech podstawowych reprezentantach Uzbekistanu i kilku reprezentantach Kazachstanu. Są też piłkarz wystepujący w kadrach Litwy, Mołdawii i Kirgistanu. I to nie tacy, którzy tylko zdążyli zadebiutować, ale rozegrali już dużą liczbę spotkań. Aktobe w lidze Kazachskiej, z tego co zdołałem wywnioskować jest finansowo najmocniejsze, świadczy o tym również to, że od kilku lat nieprzerwanie grają w europejskich pucharach, a jeśli odpadają, to z drużynami z pewnością bardziej rozpoznawalnymi niż gruzińskie Torpedo. Np. rok temu była to rosyjska Alania Władykaukaz, która wygrała dopiero po karnych, a dwa lata temu nie kto inny jak AZ Alkmaar, z którym Aktobe potrafiło nawet wygrać 2:1 u siebie. Liga kazachska jest mniej więcej na półmetku, bo po 16 kolejkach. DO tej pory Aktobe zajmuje 5. miejsce, ale w czołówce jest bardzo ciasno, także nawet jedno zwycięstwo może ich przesunąć na sam czub tabeli. Dodajmy, że Aktobe u siebie nie przegrało ani jednego spotkania. I to, że w Kazachstanie piłka ligowa trwa w najlepsze, to kolejny argument za gospodarzami jutrzejszego meczu.
Torpedo Kutaisi to trzecia drużyna ligi gruzińskiej, a w ich składzie nie znalazłem zawodników z tak bogatym doświadczeniem w piłce międzynarodowej. Zaledwie dwóch zawodników miało kontakt z dorosłą kadrą Gruzji. Torpedo ostatni raz w pucharach grało 6 lat temu i dostało baty od BATE Borysow w pierwszej rundzie kwalifikacyjnej, więc to mówi samo za siebie o ograniu tej drużyny w pucharach. Widziałem jakiś śmieszny skrót pierwszego meczu, kręcony zza bramki i tam przez większość meczu w ataku byli Gruzini, jednak ich gra była dosyć prosta i opierała się na wrzutkach z boku boiska. Przyglądnąłem się też ostatnim sparingom obydwu drużyn i mogę powiedzieć, że u jednych i drugich gra w obronie wygląda dosyć... radośnie. Jednak jeśli chodzi o wyprowadzanie akcji to Aktobe wygląda korzystniej i potrafią sobie tworzyć groźne okazje pod bramką przeciwnika. W jutrzejszym meczu zapewne to Aktobe będzie kontrolowało grę, nie pozwalając na wiele Gruzinom, sądzę, że stworzą sobię kilka dogodnych okazji i wygrają mecz z niedoświadczonymi w rozgrywkach europejskich piłkarzami Torpedo. Kurs również dosyć przyjemny.

Kupon #150 (lipiec #14)
FK Metalurg Skopje - Birkirkara FC [1] 1,32⛔
Myllykosken Pallo-47 - Elements Cefn Druids [1] 1,12✅
Kalmar FF - Cliftonville FC [1] 1,21
Stawka: 2,15j⛔
AKO: 1,79
Ew. wygrana: 3,84j

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #151 (lipiec #16)
TNS - Helsingborg [TNS under 1,5] 1,25✅
AEL Limassol - Linfield [1] 1,13✅
Molde - Ventspils [1] 1,25✅
Stawka: 3j
AKO: 1,77
Ew. wygrana: 5,31j✅

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #153 (lipiec #18)
AEL Limassol - Linfield [goście nie strzelą] 1,42✅
Molde - Ventspils [goście nie strzelą] 1,75✅
Stawka: 1,75j
AKO: 2,49
Ew. wygrana: 4,35j✅

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #154 (lipiec #19)
Anzhi - Budapest Honved [1] 1,13✅
APOEL FC - FK Senica [1] 1,21✅
FC Twente - FC Inter [1] 1,12⛔
Hajduk Split - Skonto FC [1] 1,32
Stawka: 2,5j⛔
AKO: 2,02
Ew. wygrana: 5,05j

Kupon #155 (lipiec #20)
SK Liepajas Metalurgs - Legia Warszawa [x2] 1,12✅
FC Metalurg Donetsk - FK Celik Niksic [1] 1,18✅
FK Mladá Boleslav - Thor [1] 1,13✅
Rosenborg - Ordabasy [1] 1,18⛔
Siroki Brijeg - Saint Patrick&#39;s Athletic FC [1x] 1,14
Stawka: 2,5j⛔
AKO: 2,01
Ew. wygrana: 5,02j

Kupon #156 (lipiec #21)
nie strzelą
Celik Niksic 1,65✅
Skonto Ryga 1,7
Inter Turku 1,95⛔
Stawka: 2j⛔
AKO: 5,47
Ew. wygrana: 9,6j
totomix

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #157 (lipiec #22)
PSV Eindhoven - Athletic Bilbao [1x] 1,4✅
Vincenzo Nibali - Janez Brajkovic [1] 1,65✅
Tejay Van Garderen - Cadel Evans [1] 1,45✅
Stawka: 1j
AKO: 3,35
Ew. wygrana: 3,35j✅
Jeśli chodzi o PSV i Athletic to te drużyny są w innym momencie przygotowań, Baskowie bez Amorebiety, Martineza i Llorente. PSV ostatnio w pierwszym składzie pokonało Genk.

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #158 (lipiec #23)
Stal Gorzow - Tarnow (0-6,5) [2] 1,9⛔
Roddick - Muller [over 23] 1,85
Stawka: 0,65j⛔
AKO: 3,52
Ew. wygrana: 2,28j

Kupon #159 (lipiec #24)
Roddick - Muller [1] 1,25✅
AS Roma - Zagłębie Lubin [1] 1,37✅
Stawka: 1,35j
AKO: 1,71
Ew. wygrana: 2,3j✅

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #160 (lipiec #25)
Red Bull Salzburg - F91 Dudelange [under 4,5] 1,35⛔
Helsingborgs IF - The New Saints [under 4,5] 1,25✅
Śląsk Wrocław - Buducnost [under 3,5] 1,4✅
AKO: 2,36
Ew. wygrana: 4,72j

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #161 (lipiec #26)
Hiszpania - Japonia [1] 1,35⛔
Brazylia - Egipt [1] 1,16
Inter Turku - Twente [x2] 1,1
Stawka: 1,5j⛔
AKO: 1,72
Ew. wygrana: 2,58j

Kupon #162 (lipiec #27)
IF Elfsborg - FC Dacia Chisinau [1] 1,35
Legia Warszawa - SK Liepajas Metalurgs [goście nie strzelą] 1,65⛔
Stawka: 1,75j⛔
AKO: 2,23
Ew. wygrana: 3,9j

Kupon #163 (lipiec #28)
ZEA - Urugwaj [2] 1,23
SV Ried - FC Shakhtyor Soligorsk [1] 1,75⛔
Stawka: 1,75j⛔
AKO: 2,15
Ew. wygrana: 3,76j

Kupon #164 (lipiec #29)
Lech Poznan - FK Khazar Länkäran [goście nie strzelą] 2,35✅
Stawka: 1,5j
Ew. wygrana: 3,52j✅

Dzisiaj dużo piłki, zdecydowałem sie podzielić moje typy na takie cztery kupony. Zaufałem najwiekszym dzisiejszym faworytom na IO, czyli Hiszpanii, Brazylii i Urugwajowi. Te drużyny potencjałem piłkarskim przeważają zdecydowanie nad swoimi rywalami, inny rezultat niż ich zwycięstwo będzie odbierany jako duża niespodzianka. W LE mamy całkiem ładne kursy na wygrane austriackiego Ried z białoruskim Soligorskiem, tu również według mnie poziom piłkarski na korzyść gospodarzy, którzy powinni sobie poradzić z Szachtiorem. Uważam również, że dzisiaj do następnej rundy przejdą wszystkie polskie drużyny. Spodziewam się spokojnego zwycięstwa Legionistów, ale pobrałem ich czyste konto po o wiele lepszym kursie. Nie widzę możliwości żeby Łotysze odegrali ważną rolę w tym meczu. To samo tyczy się Lecha Poznań, który po remisie w Lenkoran nie powinien sobie dać odebrać skromnej zaliczki bramkowej. Nie sądzę aby Lech zagrał bardzo odważnie do przodu, myślę, że skupią się na tym żeby skończyć na zero z tyłu. Kursy z expekt.
Pozdro i życzę owocnych łowów ;)

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #165 (lipiec #30)
Łucznictwo drużynowe kobiet
Mistrz Olimpijski [Korea Płd.] 1,65✅
Ew. wygrana: 4,95j✅

Kupon #166 (lipiec #31)
Łucznictwo drużynowe mężczyzn
Mistrz Olimpijski [Korea Płd.] 2,15⛔
Ew. wygrana: 4,3j
kursy Bah
Rozpoczynamy olimpijskie typowanie od typów polecanych w dziale. Nie ukrywam, że nie znam się kompletnie na łucznictwie, ale argumenty o pograniu Koreańczyków i Koreanek mnie przekonały. Jeśli pojawią się u mnie typy długoterminowe lub takie, w których zdarzenia odbywać się będą już nastepnym miesiącu, będą już podliczane na sierpień.
http://www.youtube.com/watch?v=YnBvfVJu8-U&amp;amp;NR=1&amp;amp;feature=endscreen
jeśli Koreańce będą strzelać tak jak na filmiku, to o wynik możemy być spokojni

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #166 (lipiec #32)
Wielka Brytania - Bułgaria [DW 0:3] 1,55✅
Rosja - Wielka Brytania [1] 1,14✅
AKO: 1,77
Ew. wygrana: 5,31j✅
Typy przeciwko gospodarzom w dyscyplinach, w których by pewnie w ogóle nie wystąpili, gdyby nie to, że są u siebie. Siatkarze z tego co widzę nie grają nawet w Lidze Europejskiej, więc nie mają styczności z grą na najwyższym poziomie. Mówi się o problemach Bułgarów, ale to raczej jeśli chodzi o końcowy rozrachunek, bo nie widzę innej możliwości niż pewne zwycięstwo na otwarcie turnieju. Różnica klas powinna być bardzo widoczna.

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #168 (lipiec #33)
Legia - Borussia D [over2,5] 1,55⛔
Rzeszów - Wrocław [1] 1,13
Stawka: 1,5j⛔
AKO: 1,75
Ew. wygrana: 2,62j

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #169 ( lipiec #34)
S. Williams - U. Radwańska [DW 2:0] 1,2✅
Wlk. Brytania - Algieria [1] 1,3
Polska - Bułgaria [1] 1,11⛔
Stawka: 3j⛔
AKO: 1,73
Ew. wygrana: 5,19j

lukiaszenko 132

lukiaszenko

Użytkownik
Kupon #170 (lipiec #35)
USA - Niemcy [1] 1,34:[;us:
GKS Bełchatów - AEK Larnaka [x2] 1,45⛔
Serbia - Chorwacja DNB [2] 1,36✅
Stawka: 1j⛔
AKO: 2,64
Ew. wygrana: 2,64j
szybko na temat Bełchatowa, bo meczyk już za chwilę. Odszedł główny sponsor czyli PGE, w zespole sytuacja nie jest zbyt wesoła, najwięcej wypowiedzi zawodników dotyczy sytuacji finansowej klubu, a nie aktualnej dyspozycji na boisku. Do Opalenicy przyjeżdża AEK Larnaka, drużyna z cypryjskiej ekstraklasy, a więc z ligi, która wciąż się rozwija, są tam duże pieniądze, ściągani kolejni zawodnicy ze znanym nazwiskiem, jak chociażby Igor Gabilondo były piłkarz Bilbao. Myślę, że Cypryjczycy pokonają GKS swoim doświadczeniem i kulturą gry. Podpieram się remisem w związku z tym, że liga cypryjska startuje troche później niż polska, no i jest to mecz towarzyski. Dodajmy jeszcze, że poprzedni sparing GKS przegrał 0:2 z Hapoelem Hajfa, również w Polsce.
edit: mecz Bełchatowa jednak o 17

Do góry Bottom