Kupon #97 (maj#7)
Bayern - Chelsea DNB [2] 3,25zwrot
Stawka: 1jzwrot
Ew. wygrana: 3,25j
Według mnie kursy sporo przesadzone na ten mecz i buki mogą się na tym przejechać (taką mam nadzieję). W Chelsea i w Bayernie dosyć poważne osłabienia i z pewnością zastąpienie takich graczy jak Terry, Ramires, Alaba czy Badstuber nie będzie łatwe dla trenerów obydwu drużyn. Braki są widoczne w obronie, co może być również wskazówką do pogrania BTS. Jednak ja zdecydowałem się na zainwestowanie w Chelsea. Uważam, że jest to drużyna poukładana taktycznie, co potwierdziła chociażby w półfinałowych meczach z Barceloną. Bayern gra u siebie i wymaga się od niego żeby w tym meczu atakował. Pewnie posiadanie piłki będzie na korzyść dla Bawarczyków (jeśli ktoś może zagrać na posiadanie piłki, to też polecam), ale The Blues pokazali, że gra defensywna to ich mocna strona i potrafią też znakomicie kontrować. Dużo będzie zależało w środku pola od piłek Lamparda i szybkości skrzydłowych. Zapewne będzie to dwójka spośród takich graczy jak Sturridge, Kalou i Torres. Kurs na wygraną Chelsea to spore value, które można dzisiaj wykorzystać.
Kupon #98 (maj #8)
Korea Płd. - USA [2] 1,2
Kanada - Brazylia [2] 1,12 Polska - Finlandia [1] 1,18
Stawka: 2j
AKO: 1,59
Ew. wygrana: 3,18j