Kupon #264 (październik #10)
FC Barcelona - Celtic Glasgow [over 32,5 pkt za kartki] 1,9
Remat Zalau - Cuneo [2] 1,05
Stawka: 4,5j
AKO: 2
Ew. wygrana: 9j
Kupon #265
Noliko Maaseik - CAI Teruel [1] 1,27
Lille - Bayern Monachium [Bayern over 1,5] 1,65
AKO: 2,1
Ew. wygrana: 9,45j
Kupon #266
Szachtar Donieck - Chelsea Londyn DNB [2] 2,1
Ew. wygrana: 9,45j
tak się złożyło, że w tej kolejce ufam finalistom poprzedniej edycji
LM i to w meczach wyjazdowych. Liczę na postawę Bayernu bardziej z Bundesligi niż ze spotkania w Borysowie, sądzę, że są w takim gazie, że dwie bramki na terenie zupełnie pogubionego w Lidze Mistrzów Lille nie powinny być problemem. Bawarczycy przede wszystkim straszyć będą Riberym, Mandżukiciem, Mullerem i Kroosem. Po dwóch meczach mają 3 pkt ale dzisiaj mają szansę na zbliżenie się do sensacyjnego lidera z Białorusi.
Jeśli chodzi o Szachar i Chelsea to oczywiście wiem, że Szachtar wygrywa wszystko na krajowym podwórku, jednak rozgrywki europejskie to inna sprawa, bo tu trzeba się mierzyć z absolutnym topem, a więc obecnie najlepszą ekipą na kontynencie. Grupa jest wyrównana i każdy punkt może okazać się na wagę awansu. Ciężko wyrokować teraz kto odpadnie po fazie grupowej, ale z przekonaniem mogę powiedzieć, że ani Szachtar ani Juventus ani Chelsea nie zasługują na pożegnanie się z Ligą Mistrzów. Ale teraz konkrety. Stawiam na Chelsea, bo po pierwsze zaskoczył mnie kurs. Co jak co ale ponad 2 na DNB na czołowy klub
Premier League to bardzo dużo. Porównanie lig, w których występują zainteresowane drużyny również zdecydowanie wypada na korzyść przyjezdnych. Chelsea ma szerszą kadrę, o czym świadczą dobre wyniki na kilku frontach. Nie sądzę, aby Niebiescy przegrali w Doniecku, a nawet w przypadku remisu przy tak ładnym kursie mamy zwrot.