>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Value'owe overy 3.5

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Witam,
Do stworzenia tego tematu zainspirował mnie system z underami 3.5.
Na overy 3.5 zazwyczaj kursy wahają się między 2,0 - 3,2, natomiast undery najczęściej są w zakresie 1.2-1.5.
Zauważyłem, iż na mecze, które mają więcej, niż 50% prawdopodobieństwa na over 3.5, są często wystawiane kursy powyżej 2,5.
Ja takich meczy będę szukał i wystawiał typy w tym temacie.
Bank mam 500j, typuję single po 10j każdy.
Kursy uśrednione.
Zaczynamy.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
6.04.2013

Austria Wien - RZ Pellets WAC 2.70 ✅
St.Liege - Anderlecht 2.85 ⛔
Bologna - Torino 3.75 ✅
Vitesse - NAC Breda 2.65 ⛔(3:0 :-|)
Stawka: 4*10j = 40j
Dziś trochę kiepsko, bo już późno, więcej typów podam na jutro.
--------------------------------------------------------------
64,5j-40j = +24,5j✅
Bank 524,5j

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
7.04.2013

Genk - Zulte-Waregem 2.95 ⛔
FC Copenhagen - OB Odense 2.65 ⛔
Stromsgodset - Sarpsborg 08 2.45 ⛔
Liverpool - West Ham 2.35 ⛔
Salzburg - Sturm Graz 2.70 ⛔
Orduspor - Fenerbahce 2.90 ⛔
Steaua - Politehnica Iasi 2.70✅
St.Gallen - Basel 3.00 ⛔
Kalmar - Hacken 2.95 ⛔

Stawka 9*10j = 90j

27j-90j = -63j

czarrny 8

czarrny

Użytkownik
Zauważyłem, iż na mecze, które mają więcej, niż 50% prawdopodobieństwa na over 3.5, są często wystawiane kursy powyżej 2,5
Cześć Łukasz. A skąd wiesz, że jest takie prawdopodobieństwo na over 3.5?

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Jeśli mogę się wtrącić to to o czym piszesz z tym 50% prawdopodobieństwa ze strony prosoccer to jest to tylko &quot;szansa procentowa&quot; obliczona przez osobę prowadzącą ten serwis na podstawie statystyk , jak on procentowo ocenia under lub over , nie ma to nic wspolnego z matematyczna statystyka na dane zdarzenie.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Jeśli mogę się wtrącić to to o czym piszesz z tym 50% prawdopodobieństwa ze strony prosoccer to jest to tylko &quot;szansa procentowa&quot; obliczona przez osobę prowadzącą ten serwis na podstawie statystyk , jak on procentowo ocenia under lub over , nie ma to nic wspolnego z matematyczna statystyka na dane zdarzenie.
Sprawdzam też kilka innych serwisów.
Jak słabo pójdzie to zamknę temat.

czarrny 8

czarrny

Użytkownik
Około miesiąca temu zniknęła strona valuebet pe el, na którą prowadził jakiś typer i podawał swoje valuebety. Ogólnie strona istniała tylko ponad miesiąc i zginęła z dnia na dzień. W tym czasie podano tam typy na kursie od 2.85 do 5.22. Yield za luty z tego co pamiętam ok 40%, yield za pierwszy tydz. marca ok 30%. Widziałem ją tylko przez godzinę, zdążyłem prześledzić wyniki, wysłałem pod kontakt email z propozycją swojego stawkowania, które zwiększyłoby yield, a po ok godzinie strona zniknęła z serwerów i nie ma jej do dziś. Ktoś odwiedzał tą stronę albo coś o niej wie? Były tam bardzo ciekawie rozpisane przyszłe spotkania, przemyślenia, aktualne kursy i kursy wg założyciela strony. chodzą mi po głowie teorie spiskowe.
Myslalem Lukasz99, że sam obliczasz prawdopodobieństwo np na podstawie h2h, ale Ty bardziej się sugerujesz stronami? Trzymam pomimo to kciuki za Ciebie i będę kibicował.

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
incubus zauwarzylem , że na niektórych stronach są te wyliczenia brane z kosmosu i nie ma realnego odzwierciedlenia w rzeczywistosci dlatego trzeba brać te cyferki z dystansem i ufać swojej wiedzy i analizie , wiadomo nikt nie jest jasnowidzem i nie sprecyzuje wyniku danego zdarzenia. ????

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
incubus zauwarzylem , że na niektórych stronach są te wyliczenia brane z kosmosu i nie ma realnego odzwierciedlenia w rzeczywistosci dlatego trzeba brać te cyferki z dystansem i ufać swojej wiedzy i analizie , wiadomo nikt nie jest jasnowidzem i nie sprecyzuje wyniku danego zdarzenia. ????
Oczywiście nie zamierzam brać wszystkich wyliczeń procentowych w ciemno.
Narazie testuję system i zobaczę jak pójdzie, być może uda się wyciągnąć wnioski, które pomogą w lepszej selekcji typów.

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Z mojego doswiadczenie w graniu under 3,5 powiem szczerze , ze bardzo ciezko znalezc over-y 3,5 , jesli juz mialbym sie w to bawic typy opieral byl na kilku ligach , napewno Turcja, Niemcy, Szkocja gdzie wczoraj bylo pięć overow 3,5 z ladnymi kursami. Napewno odradzil bym granie Rosja, Japonia, Slowacja, Czechy. Mozesz tez dokladnie przeanalizowac Skandynawie.

gajin 150

gajin

Użytkownik
Cała skandynawia jak najbardziej do grania overów. Bardzo dobrze spisuje się też czołówka Australijska (nie raz i nie dwa jest po 10 goli w meczu) i Filipiny.

A 85

aksior

Użytkownik
Z doświadczenia powiem że to dobra metoda gry, jednak nie zyskasz + opierając się na statystykach czy archiwach ???? Trzeba szukac druzyn co lubia ukłuć i np. dwa-trzy mecze pod rzad mieli over, później padł under typu 1:1 i wówczas grać over 3,5. dobra jest liga Turecka, hiszpańska I i II ale i Niemiecka II III liga (generalnie w niższych ligach często padaja overy 2,5 i 3,5)Holandia(ale tutaj niestety sa niskie kursy czasami na over 3,5-kurs 1,8)
I jedno jest pewne żadne statystyki nie pomogą.tylko tzw. &quot;czuj&quot; Przede wszystkim omijać szlagiery tzw &quot;Hity&quot; i kursy 1,2-1,4 na gospodarza do 4 na niefaworyta... tam często wbrew pozorom padają wyniki 2:0 2:1
Często poza over 3,5 dorzucam do kuponu over 2,5 co daje już super ako.... wystarczy tracić raz na 5-7 razy 9zaleznie od kursów) aby nie być stratnym ????

malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
Ja dorzucę tu ligę ZEA, niskie hiszpańskie, inne egzotyki. Odradzam granie Meksyku, dywizji brazylijskich, niskich angielskich (większość to undery 3,5 , 4,5). Ja razem z norbim gram undery, z tym że ja wolę połączyć 2-3 mecze u4,5. Może Ty spróbuj grać duble/treble o2,5? Trzymam kciuki ????

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Dzisiaj beznadzieja.
Trzeba zastanowić się nad lepszym sposobem doboru meczy.
Dziękuję za rady, postaram się wsiąść je pod uwagę.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Systemik źle idzie, ale jeszcze go potestuję.
W banku 461,5j.
Porto - Braga 2.70
Sevilla - Ath.Bilbao 2.65
Norrkoping - Gefle 3.50
Man Utd - Man City 2.85
Stawka 4*10j = 40j

malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
Ja nie lubię grać overów ze względu na potężny dyskomfort psychiczny. Gram undery, patrzę co jakiś czas, bramka - ok, druga, - ok, trzecia - zaczynamy się denerwować.
Ale przy takim overze jak pierwsza połowa 0:0 to druga na stojąco, paznokcie zjedzone.

Do góry Bottom