>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Value

M 56

mariusz201087

Użytkownik
Pisze pewnie znowu do siebie , ale cóż .... .
Najłatwiejszym rozwiązaniem byłoby gdybym program zrobił w Excelu . Wydaje mi się to realne z tego co czytam . Podobno wystarczy aby strona zawierała tabele bądż ozdobione tabele (&lt;tbody) , to excel musi to wyciągnąć .

I tu widać że excel świetnie sobie poradził . Mój excel 2003 w ogóle nie rozpoznawał tabel na stronie . Dlaczego nie wiem ? Mój wniosek : jest już przestarzały . Pobrałem 2013 ale muszę go wypalić , co za tym idzie kupić płytę. To zrobię wieczorem. Do tego czasu ktoś z forum mógł by to już zrobić . Bo ja się wk...ie , jak ten 2013 też sobie z tym nie poradzi . Wtedy mój wniosek będzie błędy. Może być też tak że brakuje mi jakiś kodeków lub czegoś innego o czym ja nie mam zielonego pojęcia. Dlatego idealnym rozwiązaniem jest sprawdzenie tego sposobu na kilku kompach i excelach .​

K 38

kemot2012

Użytkownik
Musisz się liczyć z tym,że z wielu wartościowych stron nie da się ściągnąć w ten sposób tabeli,bez względu na &quot;numerek&quot; przy excelu.

P 33

pr_zemo

Użytkownik
Popieram przedmówce, ściągnięcie tabel ze stron które sprawdzalem(totolotek,sts,betclic,betson,livescore itd) jest niemożliwe. Chyba że ktoś już znalazł stronke z którą radzi sobie exel,(u mnie 2007) bo niestety reczne wpisywanie zdarzeń jest monotonne i żmudne i gdyby dało się to zautomatyzować, byłby to już duzy plus dla mnie. Co do prawdopodobieństwa wynikającego z kursu, to w mojej opini znaczną część kursu stanowi popyt, oraz &quot;rozpoznawalość&quot; drużyny. Pozdrawiam

Do góry Bottom