>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Value and bet @by fredthered

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? ATP Rio de Janeiro
Ferrer vs Haider-Maurer
Poniżej 21.5 gemów @1.625
7:5 6:1 - 19 gemów ✅
Być może nie powinno się patrzeć tak daleko wstecz, jednak widząc wyniki pomiędzy Hiszpanem i Austriakiem z 2011 i 2012 dochodzi się do wnioski, że nie ma tu szans na żadną niespodziankę. Wygrane Ferrera 6:1 6:1 w Bastad oraz 6:1 6:3 6:1 w Davis Cupie (oba mecze rozgrywane na clayu) pokazują jak wielka przepaść dzieli obu zawodników. Hiszpan to przede wszystkim regularność. Będzie przebijał wszystko i tylko perfekcyjny występ Maurera może tutaj dać Austriakowi jakiś cień szansy. David stoi przed wielką szansą wejścia do finału turnieju, w którym prawdopodobnie spotka się z Nadalem. Wiadomo, że wychodząc na Rafę najlepiej mieć jak najmniej w nogach, więc El Pitbull będzie tu chciał skończyć sprawę jak najszybciej się da. Wytatuowany Austriak i tak zrobił w Rio niesamowity jak na niego wynik, pokonując Ramosa, Olavo Souze czy wcześniej Robredo, docierając aż do półfinału rozgrywek. Myślę, że Ferrer wyleje dzisiaj na niego nie kubeł, a wiadro zimnej wody i mecz skończy się szybkim 2-0. Po jednym przełamaniu na set na korzyść Ferrera daje gwarancję wejścia typu, a spodziewam się, że będzie tego więcej.
buk: Pinnacle
stawka: 150zł
ewentualna wygrana: 243,75

Otrzymane punkty reputacji: +4
fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? ATP Rio de Janeiro
Ferrer vs Haider-Maurer
Ferrer (-1.5s) @1.414
7:5 6:1
Takie granie jest wbrew moim zasadom (granie na jednego zawodnika na więcej niż jednym kuponie), ale tym razem zaryzykuję. Nie będę się powielał - nie widzę tutaj większych szans dla Andreasa i w moim odczuciu nie ma opcji aby Austriak urwał Ferrerowi seta. Pewny win 2-0 i tego się trzymamy.
???? ATP Delray Beach
Young vs Tomic
Young (+1.5s) @1.473
4:6 6:4 6:2 ✅
Kolejny raz w stronę Younga. Grali z Tomicem kilka dni temu w Memphis i górą był Amerykanin 7:6 4:6 7:5. Obaj zawodnicy dają swoim rywalom dość sporo okazji do przełamań, jednak w bezpośredniej rywalizacji jak widać to Young wyszedł na plusie. Donald jest ostatnio w niezłym gazie, w jego grze widać charakter i nieustępliwość, także jego wypowiedzi mają w sobie dużo pewności siebie. Tomic, choć utalentowany, ma zbyt dużo przestojów w grze, żeby gładko rozprawić się tutaj z Youngiem (co innego w Australii)... Tutaj półfinał turnieju w USA, walka na całego, Young u siebie i w gazie. Tomic jest faworytem buków chyba tylko z powodu lepszego rankingu.
ako: 2.08
stawka: 100zł
ewentualna wygrana: 243,75

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? ATP Rio de Janeiro
David Ferrer vs Fabio Fognini
Fognini (+1.5s) @2.2
6:2 6:3 ⛔ Umiejętności Włoch posiada spore, ale głowa gorąca. Za to Ferrer pokazał klasę, zagrał kilka półek wyżej niż w półfinale.
Włoch nadal niedoceniany przez bukmacherów. W meczu z Nadalem zagrał kapitalne 2 sety i sensacyjnie odprawił Hiszpana z turnieju. Fabio trafił w tym meczu 32 winnery, a to na prawdę sporo jak na mecz z Nadalem, w jakiej formie by Rafa nie był. Oglądając to spotkanie, gołym okiem można było dostrzec zmianę nastawienia Włocha od początku drugiego seta. Z resztą po meczu potwierdził to sam Fognini:
&quot;Rafa is always difficult. From the second set I played really well, and I tried to change a little bit to be more positive on court&quot;
I trzeba przyznać, że wyszło mu to mega pozytywnie, a kibice mieli w końcu co oglądać. Wiadomym jest, że Fabio to jeden z lepszych specjalistów od gry na clayu i jeśli tylko pozostaje skoncentrowany to może wygrać z każdym na tej nawierzchni, co z resztą właśnie udowodnił pokonując Nadala.
Przechodząc jednak do meritum, czyli do dzisiejszego meczu. Na Ferrera grałem wczoraj w meczu z Haiderem-Maurerem i obejrzałem to spotkanie od początku do końca. Muszę przyznać, że David nie zaprezentował tego, czego od niego oczekiwałem, a w szczególności w pierwszym secie. Jego austriacki przeciwnik był w tym spotkaniu żenująco słaby, a mimo to był w stanie 3 razy przełamać Hiszpana. Serwis Davida, choć z racji jego wzrostu nie należy do jego mocnych punktów, to w tym meczu stał długimi momentami na żenującym poziomie. Jeśli to się diametralnie nie zmieni w dniu dzisiejszym to może być bardzo krucho z Davidem. Druga sprawa to spora liczba niewymuszonych błędów i ogólnie słabe wejście w mecz Ferrera pod względem regularności gry. To z czego ten zawodnik jest znany (Człowiek Ściana) powoli zdaje się zanikać, ponieważ Hiszpan psuje na prawdę proste piłki, a to wytrąca go z rytmu. Wczoraj mógł wygrać dużo wyżej, gdyby tylko potrafił trzymać piłkę w korcie - to w zupełności by wystarczyło na słabego Haidera.
Patrząc na H2H Fogniniego i Ferrera można się zastanawiać czy jest sens typować na kogoś, dla którego sety przegrane do 0 czy do 1 z Ferrerem to żadna nowość. Moim zdaniem warto w tym przypadku spróbować, ponieważ Fognini odrodził się w tym turnieju w niesamowity sposób. Nie raz mogło go już tutaj nie być, a tymczasem Fabio gra dalej i jest świeżo po pokonaniu Nadala. Jeśli Ferrerowi przydarzy się tak słaby set, jak pierwsza partia z Maurerem, to jestem spokojny o handi na Fabio. Pora na poprawę bilansu dla Włocha i na pewno jego sportowa forma mu na to pozwala. Oby tylko nie pajacował ????
ewentualna wygrana: 220 zł

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? ATP Acapulco
Anderson - Brown
Anderson @1.237
6:1 6:2 ✅
Kevin jest jednym z lepszych specjalistów od gry na hardzie, natomiast Brown nigdy na tej nawierzchni jakoś nie błyszczał. Anderson świetnie gra z głębi kortu, dysponuje piekielnie mocnym forehandem i oczywiście kapitalnie serwuje. Myślę, że Kevin trochę odpuścił ostatni turniej w Delray Beach (dużo punktów nie stracił) i swoją uwagę skupił właśnie na ATP 500 w Meksyku. Afrykaner ma czego tutaj bronić, ponieważ w zeszłym roku w Acapulco dotarł aż do finału, który przegrał minimalnie z Dimitrovem. Brown jeśli ma już zaskoczyć z kimś takim jak Anderson to raczej w hali. Na hardzie nie daję mu większych szans i liczę na tutaj win Kevina.
Krajicek vs Giraldo
Giraldo (+1.5s) @1.260
6:7 1:6 ✅
Krajicek potrafi być groźny, ostatnio osiąga dobre wyniki, jednak to Giraldo jest ogólnie rzecz biorąc lepszym zawodnikiem. Kolumbijczyk gości w Acapulco po raz 4 i jak na razie ma na koncie dwa ćwierćfinały oraz jeden półfinał. Rok temu nie grał z powodu kontuzji, ale z pewnością chętnie wraca do tego miejsca. Santiago poddał ostatni mecz z Monaco (przed niespełna tygodniem), ale skoro tutaj startuje, tzn. że jest gotowy na walkę. Myślę, że będzie to wyrównany pojedynek i niewykluczone są 3 sety. Giraldo lubi tu grać i spokojnie powinien ugrać przynajmniej jedną partię.
Becker vs Kamke
Becker (+1.5s) @1.22
7:6 6:2 ✅
Dwóch Niemców jednak to starszy Benjamin może pochwalić się lepszymi wynikami na nawierzchni twardej. Becker po AO trochę odpoczywał i do gry wrócił dopiero na turniej w Memphis gdzie odpadł po walce z Querreyem. Kamke ma natomiast za sobą kilka rozegranych spotkań w europejskich halach, jednak pokonał tam tylko Millota i Lotsmę, a więc zawodników słabszych od Benjamina. Widziałem kilka meczów z udziałem Kamke na hardzie i kompletnie nie przekonuje mnie jego gra na tej nawierzchni. Co innego mogę powiedzieć o Beckerze, którego tenis jest bardziej wyważony i nie popełnia on tylu niewymuszonych błędów. Becker jest w tym sezonie w całkiem niezłej formie i myślę, że seta z Kamke spokojnie ugra.
ako: 1.90
ewentualna wygrana: 190,00

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? ATP Acapulco
Nishikori vs Gonzalez
Nishikori (-1.5s) @1.253 Pinnacle
6:3 7:5 ✅
Japończyk Kei Nishikori w pierwszej rundzie zmierzy się z Alejandro Gonzalezem. Kolumbijczyk to poziom challanger, w dodatku najlepsze występy notuje na nawierzchni ziemnej, natomiast na hardzie jego bilans jest raczej przeciętny. Nie widzę tutaj większych szans po stronie Gonzaleza, w wymianach z Keiem sobie nie pogra, a serwis również nie jest jego atutem. W Acapulco do zgarnięcia jest 500 punktów, a Kei jest jednym z faworytów do wygrania tego turnieju. Myślę, że pewnie wygra to spotkanie w dwóch setach.
Dodig vs Johnson
Johnson (+1.5s) @1.331 Pinnacle
4:6 4:6 ✅
Dziwnie wystawione kursy - Dodig nigdy nie błyszczał na hardzie i raczej regularnie przegrywa z zawodnikami, którzy z tą nawierzchnią są za pan brat. A do takich zawodników z pewnością możemy zaliczyć Amerykanina Steva Johnsona. Jankes od ok. dwóch sezonów gra bardzo solidny tenis. Potrafi powalczyć z najlepszymi, a słabszych od siebie konsekwentnie ogrywa. Dobra gra z głębi kortu, mocne, płaskie uderzenia, a do tego bardzo dobry serwis powinny dać tutaj Johnosowi zwycięstwo. Ja gram bezpieczniej, jedynie na ugrany set przez Steva.
AKO: 1.67
ewentualna wygrana: 167,00
???? ATP Buenos Aires
Berlocq vs Schwartzman
Berlocq (+1.5s) @1.357 Pinnacle
6:3 6:3 ✅
Spotkanie dwóch Argentyńczyków, ale ja idę tutaj w kierunku starszego Berlocqa. Carlos to gracz niesamowicie waleczny i lubię grać na niego gdy tylko gra na clayu. Tenisista ten 3-krotnie osiągał finał w turniejach ATP, z czego dwa razy zdołał zwyciężyć. Diego Schwartzman to typowy challengerowiec, choć ze sporym potencjałem. To co mu jednak nie pomaga to bardzo skromne warunki fizyczne (zaledwie 170cm wzrostu), stąd ma często bardzo duże problemy z utrzymywaniem własnego podania. Zawodnicy ci zmierzyli się rok temu podczas challangera w Porto Alegre i górą był wtedy Berlocq (6:4 4:6 6:0). Podobnego scenariusza spodziewam się również w dniu dzisiejszym, a o seta dla Berlocqa jestem spokojny.
Cecchinato vs Bagnis
Bagnis (+1.5s) @1.411 Pinnacle
6:4 5:7 3:6 ✅
Włoch Cecchinato (rocznik 92) kontra 2 lata starszy Argentyńczyk Facundo Bagnis. Sporo argumentów przemawia tutaj za Bagnisem. Po pierwsze zawodnik ten gra na własnej ziemi, a to zawsze pomaga graczom z tej części świata. Po drugie sama liczba startów w tym turnieju przemawia zdecydowanie za Facundo, ponieważ będzie to już jego 6 start w stolicy Argentyny, natomiast Włoch zagra tu po raz pierwszy. Kolejnym argumentem może być mecz bezpośredni mecz tych zawodników z przed roku, gdzie na włoskiej ziemi Bagnis zwyciężył po dwóch tie-brekach. Myślę, że Argentyńczyk ma większy potencjał od swojego rywala i raczej nie widzę tu jego porażki w dwóch setach.
AKO: 1.91
ewentualna wygrana: 191,00

Otrzymane punkty reputacji: +1
fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? ATP Dubai
Stakhovsky vs Istomin
Stakhovsky (+1.5s) @1.322 Pinnacle
6:4 3:6 6:4 ✅
Typ bardzo prawdopodobny biorąc pod uwagę formę obu zawodników. Zacznijmy od Istomina. Uzbek w tym roku nie radzi sobie najlepiej - na 9 rozegranych spotkań wygrał zaledwie 3, z czego jedno po kreczu przeciwnika. W 1 rundzie w Dubaju Istomin pokonał co prawda wysoko rozstawionego Gulbisa, ale Łotysz gra jeszcze większą tragedię niż Denis. Hard to ulubiona nawierzchnia Denisa, jednak nie sądzę, by jego forma uległa diametralnej poprawie z dnia na dzień, a nawet jakby to po drugiej stronie wymagający przeciwnik. Stakhovsky w tym roku prezentuje bardzo dobrą dyspozycję, a na szczególne uznanie zasługuje tu wygrany mecz z Wawrinką podczas turnieju w Marsylii. Myślę, że Sergiy szybko zorientuje się, że przeciwnika ma dzisiaj spokojnie do pokonania i zrobi wszystko co w jego mocy, aby osiągnąć kolejny (już 3 z rzędu) ćwierćfinał. 50 tysięcy dolarów i 90 punktów do rankingu to godna motywacja dla Ukraińca, więc na pewno nie odpuści.
???? ATP Buenos Aires
Lorenzi vs Delbonis
Delbonis (+1.5s) @1.236 Pinnacle
4:6 2:6 ✅
Dwóch clayowców. Delbonis ma na swoim koncie 1 zwycięstwo w turniejach rangi ATP World Tour, pokonując w finale ATP Sao Paulo w 2014 roku... Paolo Lorenziego. Było to także jedyne zwycięstwo Argentyńczyka z Włochem spośród wszystkich rozgrywanych między nimi pojedynków - pozostałe 3 wygrał Lorenzi. Co również bardzo ciekawe - te 3 mecze odbyły się... we Włoszech. Jak widać, zawodnicy ci najlepiej radzą sobie na własnym podwórku, co z resztą jest charakterystyczne dla zawodników z Ameryki Południowej. Federico Delbonis jest graczem o 9 lat młodszym od Paolo Lorenziego i stać Argentyńczyka na grę na wysokim poziomie. Najwyżej w rankingu był na 34 miejscu, jednak wszystko pogrzebał ostatni sezon, który był bardzo słaby w wykonaniu Delbo. W tym roku wyniki z meczu na mecz wyglądają już co raz lepiej, a w Rio Delbonis stoczył wyrównany pojedynek z finalistą turnieju, Fabio Fogninim. Myślę, że u siebie w Buenos Federico będzie bardzo zmotywowany aby osiągnąć dobry rezultat, a ktoś taki jak będący w przeciętnej formie Lorenzi nie powinien odprawić go do domu po dwóch setach. Osobiście widzę tu zwycięstwo Argentyńczyka, ale gram oczywiście dużo bezpieczniej.
AKO: 1.63
ewentualna wygrana: 163,00

Otrzymane punkty reputacji: +2
fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? ATP Buenos Aires
Almagro vs Ramos
Almagro @1.32 Pinnacle
6:3 6:4 ✅
Dwóch Hiszpanów na korcie i chyba nie trzeba mówić, który z nich jest byłym numerem 9 w rankingu ATP. Almagro wrócił w tym roku do grania i jak na razie idzie mu średnio. Z pewnością rozczarowujące są dla niego 3 przegrane mecze z Pablo Cuevasem, ale Urugwajczyk prezentuje ostatnio na prawdę świetną formę. Natomiast wygrane z Rolą, Robredo czy Andujarem wcale nie były czymś oczywistym dla Almagro, jednak Nicolas sobie poradził. Myślę, że po 9 rozegranych meczach w tym roku Almagro nabrał już stosownego ogrania, a ostatnie spotkanie z Andujarem było dodatkowym świetnym przetarciem. Cóż można napisać o Ramosie. Tenisista balansujący gdzieś w okolicach drugiej 50-tki rankingu, typowy &quot;ziemniak&quot;, jednak bardzo rzadko odnoszący rezultaty powyżej oczekiwań. W tym roku na clayu przegrał już z Leo Mayerem czy Austriakiem Haiderem-Maurerem, a z kwitkiem odprawiał przeciętnego Clezara i Zeballosa, który od dłuższego czasu pozostaje pod formą. H2H Almagro i Ramosa wynosi 3:0 dla tego pierwszego, jednak były to dość wyrównane mecze (w sumie 7 rozegranych setów i aż 5 tie breaków). Być może typ zawiera więc odrobinę ryzyka, ale bardzo ważnym aspektem przemawiającym za Almagro jest fakt, iż mecz rozgrywany jest w Buenos Aires, a w stolicy Argentyny Nicolasowi od lat idzie bardzo przyzwoicie. 3 półfinały (jeden z 2014 roku więc broni tutaj punktów), finał i wreszcie zwycięstwo w 2011 roku. Myślę, że i w tym roku Nicolas nie zawiedzie swoich fanów, a przede wszystkim samego siebie i osiągnie tu znowu dobry wynik, a być może pokusi się nawet o zwycięstwo w całym turnieju. W każdym bądź razie Ramosa powinien dziś spokojnie odprawić.
???? ATP Acapulco
Nishikori vs Dolgopolov
Nishikori @1.271 Pinnacle
6:4 6:4 ✅
Na wstępie napiszę, że nie lubię typować meczów z udziałem Pana Aleksandra. Jest to zawodnik nieobliczalny, posiadający na prawdę duże umiejętności, jednak nigdy nie wiadomo kiedy mu się odechce grania na wysokim poziomie i w drugą stronę - kiedy zobaczymy jego fenomenalną dyspozycję. Tak czy inaczej idę tutaj w kierunku zawodnika mimo wszystko dużo lepszego, który jak mniemam, zamierza w Acapulco powalczyć o wygranie całego turnieju. Dolgopolova być może i stać na podjęcie rękawic w tym pojedynku, jednak w dłuższej perspektywie to Nishikori powinien przejąć kontrolę nad spotkaniem, a jeśli Ukrainiec zacznie seryjnie popełniać błędy to raczej już go Japończyk nie wypuści. H2H 2:0 dla Nishikoriego, ale z 2011 i 2013 roku - nie trzeba chyba pisać, że Azjata zrobił od tego czasu duży postęp w swojej grze. Stawiam na zwycięstwo Keia.
AKO: 1.68
ewentualna wygrana: 168,00

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? ATP Acapulco
Anderson vs Troicki
Anderson (+1.5s) @1.281 Pinnacle
3:6 6:3 6:3
Spotkali się panowie w 2011 roku, więc dość dawno. Wygrał wtedy Viktor 6:3 6:3. Prawdę mówiąc, poziom obu zawodników jest dość wyrównany, jednak to Kevin ma więcej atutów, które mogą tutaj zaprocentować. Serwis, piekielnie mocne uderzenia, dobra gra przy siatce - to atuty, którymi Anderson powinien tutaj skutecznie powalczyć z Serbem. Troicki wiadomo, że żadnym kelnerem nie jest. Najwyżej w rankingu był na 12 miejscu, co dużo mówi o jego potencjale. W tym meczu liczę na dużą motywację ze strony Afrykanera, ponieważ broni on punktów za finał z ubiegłego roku. Myślę, że z racji atrybutów jakie Kevin posiada stać go tutaj na pokonanie Troickiego, choć mecz może mieć bardzo wyrównany przebieg. Set dla Andersona powinien jednak być.
Ferrer vs Tomic
Ferrer @1.281
6:4 3:6 6:1 ✅
Nie widzę tutaj argumentów po stronie Tomica. No może serwis, ale ten też raz siedzi, a raz nie - nie stać Bernarda na wysoką skuteczność pierwszego podania podczas całego spotkania. Ferrer &quot;zabije go&quot; swoją regularnością, energią i świetną grą w defensywie. Poza tym dla Australijczyka jest to pierwszy turniej w Acapulco, a Ferrer ma już tutaj na koncie 3 zwycięstwa (2010,11,12) i finał. Myślę, że Hiszpan będzie chciał nawiązać do tych sukcesów i tym razem, a ktoś taki jak Tomic w dłuższej perspektywie nie ma szans mu zagrozić.
AKO: 1.64
ewentualna wygrana: 168,00

Otrzymane punkty reputacji: +2
fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? ATP Dubaj
Federer vs Coric
Federer (-5) @1.574 Pinnacle
6:2 6:1 ✅
Coric wiadomo, młody talent, rewelacja końcówki ubiegłego sezonu, a w bieżącym udało mu się już przełamać złą passę i dotarł aż do półfinału turnieju w Dubaju. W poprzedniej rundzie Chorwat sensacyjnie odprawił Murraya, jednak ci, którzy oglądali mecz Szkota z Francuzem Gillem Simonem w Rotterdamie mogą dostrzec pewne podobieństwa pomiędzy oboma spotkaniami. W skrócie - to raczej Murray przegrał to spotkanie niż Coric je wygrał. Oczywiście nie można lekceważyć dobrej gry Borny, jednak Andy nie potrafił w tym pojedynku narzucić swojego stylu gry, ponieważ zwyczajnie nie miał swojego dnia - nieczysto uderzał piłkę, słabo poruszał się po korcie i popełniał sporo niewymuszonych błędów. Dzisiaj moim zdaniem będzie zupełnie inaczej. Po drugiej stronie siatki stanie Federer, dla którego jest to pierwszy turniej po nieszczęsnym Australian Open. Roger jest 6-krotnym zwycięzcą tych rozgrywek i bardzo lubi tu grać. Myślę, że całkiem niezłym wyznacznikiem jest tutaj wygrany mecz z Verdasco 6:4 6:3 (a Hiszpan grał momentami dużo lepiej niż Coric w dniu wczorajszym). Myślę, że fakt, iż Federer już od pierwszej piłki narzuci swój styl gry i ogólnie kolosalnie większe doświadczenie Szwajcara sprawią, że młody Coric nie będzie miał czego szukać w tym pojedynku. Zaraz start, więc oglądamy.
Stawka: 150 zł
Ewentualna wygrana: 236,1

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? ATP Buenos Aires
Berlocq vs Rola
Berlocq @1.359 Pinnacle
6:1 6:3✅
Intuicyjnie stawiam tu na Argentyńczyka. Berlocq gra u siebie, a to w połączeniu z jego walecznym charakterem powinno mu bardzo pomóc w odniesieniu zwycięstwa w tym spotkaniu. Blaz Rola ma ciekawy bilans meczów na clayu, jednak Słoweniec grywa raczej w challengerach i to nierzadko tej niższej rangi. W tym roku z resztą nie idzie mu najlepiej. Porazki z Fallą, Mannarino, Rublevem czy Souzą raczej nie są dobrym prognostykiem przed dzisiejszym meczem. W tym turnieju Blaz pokonał narzekającego ostatnio na uraz Vesely&#39;ego oraz szybko rozprawił się z Bagnisem, który jest jednak zawodnikiem dużo słabszym od Berlocqa. Nie mówię, że będzie to jednostronny pojedynek ze wskazaniem Argentyńczyka, jednak czym dłużej będzie trwało to spotkanie tym szanse Carlosa rosną. Myślę, że i tym razem się na nim nie zawiodę.
Almagro vs Robredo
Almagro (+1.5s) @1.257 Pinnacle
6:3 6:2✅
Nie widzę większych szans, żeby Robredo mógł wygrać to spotkanie, a już na pewno nie w dwóch setach. Almagro jest obecnie w dużo lepszej dyspozycji od Tommego, a w dodatku jest dla Robredo bardzo niewygodnym przeciwnikiem. W 7-miu spotkaniach jakie rozegrali ze sobą na clayu aż 5-cio krotnie triumfował Nicolas, w tym w rozegranym 15 dni temu spotkaniu w Sao Paulo. Szykuje się walka na całego, ponieważ oboje lubię tutaj grać, jednak to Almagro jest wg mnie w dużo lepszej formie i set da niego to powinna być formalność.
AKO: 1.71
ewentualna wygrana: 171,00

Otrzymane punkty reputacji: +3
fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
Statystyki za okres 29.01 - 27.02.2015:

Ilość podanych kuponów: 55
Trafione kupony: 38
Nietrafione kupony: 17
Suma stawek: 4850
Suma wygranych: 6108,08
Zysk/strata: 1258.08
Yield: 25,94

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
⚽ Anglia Championship
Watford vs Fulham
Watford -0,25 @1.483
1:0 ✅
Fulham jest świeżo po zaskakującym zwycięstwie z Derby County i punkty te z pewnością przydadzą się klubowi w walce o utrzymanie w lidze, a także dodadzą nieco pewności siebie jego piłkarzom. Mimo tego myślę, że ich dzisiejsza wizyta na Vicarage Road ma bardzo małe szanse na udane zakończenie. Fulham traci zbyt dużo bramek w delegacji, żeby poważnie myśleć o sprawieniu niespodzianki z drużyną, która pod względem skuteczności na własnym boisku plasuje się na drugim miejscu w lidze. Watford będzie grało z dużą dozą pewności siebie, ponieważ na 6 ostatnich spotkań wygrali aż 5 razy, natomiast ostatni mecz pomiędzy tymi klubami zakończył się wysokim zwycięstwem gości z Watfordu 0-5. Myślę, że popularne Szerszenie mają dziś duże szanse na kolejne zwycięstwo i będą nadal skutecznie wywierać presję na drużynach będących w tabeli tuż przed nimi.
Stawka: 125 zł
Ewentualna wygrana: 185,37 zł

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? Davis Cup
Rosol vs Kokkinakis
Kokkinakis (+2.5s) @1.223
6:4 6:2 5:7 5:7 3:6 ✅
Nie wydaje mi się, żeby tutaj Rosol mógł aż tak pogonić młodego Australijczyka. Thanasi to zawodnik bardzo młody, ale już nie raz udowodnił, że stać go na walkę z najlepszymi. W tym roku jego bilans na hardzie wynosi 8-4 i pokonywał już graczy, z którymi Rosol miałby z pewnością spore problemy. Czech na pewno się tutaj zepnie i tanio skóry nie sprzeda, ale jego dotychczasowe wyniki raczej nie prognozują gładkiego zwycięstwa Lukasa w tym pojedynku. Set dla Kokkinakisa powinien być tutaj easy.
Troicki vs Coric
Troicki @1.367
4:6 1:6 6:3 6:2 6:1 ✅
Idę tutaj w stronę Viktora. Obu zawodników widziałem już kilka razy w tym roku i główna różnica pomiędzy nimi jest taka, że młody Coric miewa przebłyski dobrej gry, a Troicki prezentuje dobry, solidny poziom. Nie wykluczam, że Coric może w tym pojedynku sporo namieszać, ponieważ jest to bardzo utalentowany zawodnik, jednak kluczowym aspektem będzie tu fakt, że panowie będą grać do 3 wygranych setów. Obycie Troickiego w takich spotkaniach, gra na własnej ziemi, lepsza forma - wszystko przemawia tutaj za Serbem, więc gramy na niego.
AKO: 1.67
ewentualna wygrana: 167,00

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
Ostatnio mniej typów z uwagi na brak meczów w moim ulubionym do obstawiania sporcie, ale na dniach rusza turniej Indian Wells, więc znów będzie co typować. Teraz jeszcze piłka nożna:
⚽ Liga Mistrzów
Real Madryt vs Schalke 04
Poniżej 3.75 gola @1.819
⛔ Kompletnie nie po mojej myśli
Według mnie kurs na to zdarzenie jest o dużo za wysoki. Real od pięciu spotkań ładuje co najwyżej 2 bramki swoim rywalom, a ostatni mecz w lidze hiszpańskiej skończył się dla nich fatalnie, bo porażką z dużo słabiej notowanym Bilbao. Schalke po żenującym meczu z Dortmundem podniosło się w ostatniej kolejce Bundesligi wygrywając pewnie z Hoffenheim 3-0. Myślę, że to może trochę podbudować podopiecznych Roberto Di Matteo i dziś na Santiago Bernabeu nie dadzą się rozgromić ostatnio nieco przyhamowanemu Realowi. Wynik w dwumeczu Królewscy &quot;już mają&quot;, nie ma więc potrzeby wysilać się ponad stan. Schalke słabo radzi sobie na wyjazdach, ale wynik 3-0 dla gospodarzy zapewnia powodzenie tego zakładu. Cóż, jestem dobrej myśli.
ewentualna wygrana: 181,90

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
Ok, wracamy do typowania tenisa!
???? Indian Wells
Baghdatis vs Vesely
Baghdatis (+1.5s) @1.303
6:3 1:1 i krecz Veselego - ZWROT
Vesely po dobrym początku sezonu i wygranym turnieju w Auckland obecnie notuje serię 5 porażek z rzędu. Jiri jest tenisistą leworęcznym, dysponującym dobrymi warunkami fizycznymi i ciekawym serwisem. W zeszłym roku w Indian Wells dotarł aż do 3 rundy gdzie przegrał po 3 setach z Murrayem. Sądzę, że tym razem będzie mu dużo trudniej o powtórzenie takiego wyniku, ponieważ jest już bardziej uznanym zawodnikiem i jego rywale nie będą go w żadnym wypadku lekceważyć. Na początek młody Czech dostaje Cypryjczyka Baghdatisa i będzie mu bardzo trudno wygrać to spotkanie. Marcos jest znany ze swojej waleczności, ale jest to gracz dysponujący również ogromnymi umiejętnościami. Ciężko powiedzieć co się stało z &quot;Bagietą&quot; na przestrzeni ostatnich lat, ale ja wciąż widzę w Marcosie bardzo dobrego zawodnika, który jest w stanie powalczyć niemal z każdym. Przyznam, że głównym wyznacznikiem typu w kierunku Baghdatisa są pojedynki rozegrane między oboma panami w 2014 roku, w których dwukrotnie (raz na hardzie, raz na hali) górował właśnie Marcos. Dokładając do tego ostatnio słabszą dyspozycję Czecha mocno bym się zdziwił, gdyby ten typ nie wszedł.
Jack Sock vs Lu Yen Hsun
Lu (+1.5s) @1.314
6:7 6:2 7:5 ✅
Lu całkiem nieźle pogrywa sobie w Indian Wells, gdzie przyjeżdża od 2008 roku. Zawodnik ten tylko 2 razy odpadał tu w pierwszej rundzie, a w zeszłym roku dotarł nawet do rundy 3 pokonując po drodze Niemców Kamke i Kohlschreibera. Reprezentant Taipei to gracz bardzo doświadczony, bo już 31-letni, a jeśli chodzi o grę tylko na nawierzchni twardej to ma rozegrane na swoim koncie już niemal 700 meczów. Głównym argumentem przemawiającym za Lu w meczu z Sockiem będzie właśnie ogranie tego pierwszego, ale biorąc pod uwagę oczywiście tylko obecny sezon. &quot;Jacek Skarpeta&quot; swój ostatni mecz rozegrał pod koniec października ubiegłego roku, więc naturalnym jest, że ciężko będzie mu wejść na wyżyny swoich umiejętności już w pierwszym pojedynku, tym bardziej, że dostaje od razu bardzo solidnego przeciwnika, który w tym roku ma już na koncie 13 rozegranych gier. Generalnie moim zdaniem to Sock miałby problemy z Lu nawet gdyby znajdował się obecnie w rytmie meczowym, a biorąc pod uwagę bieżącą sytuację bez wahania idę w kierunku Lu, ale gram bezpiecznie z dodatnim handicapem setowym.
AKO: 1.7
Stawka: 100zł
Ewentualna wygrana: 170 zł

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? Indian Wells
Smyczek vs Becker
Becker (+1.5s) @1.39
6:3 7:6 ⛔
Z tej pary zdecydowanie bardziej cenię Beckera. Ciekawe jak długo Smyczek jeszcze będzie jechał (w sensie reputacji) na meczu z Nadalem. Wiadomo jak prezentuje się w tym roku Hiszpan, a w szczególności jak prezentował się na Australian Open. Po występie w Wielkim Szlemie Smyczek wprawdzie wygrał challengera w Dallas, ale to oczywiście nie to samo, co poziom ATP World Tour. Ostatnio w Acapulco porażka z 36-letnim Russellem, co raczej dobrze Timowi nie prognozuje. Natomiast jego przeciwnik Benjamin Becker zbudował całkiem solidną pozycję w rankingu ATP (40) i jest to gracz solidny, ponieważ słabszych od siebie (w sensie rankingu) raczej regularnie pokonuje. W tym roku bilans może i bez rewelacji, ale kilka ciekawych nazwisk już odprawił (Hewitt, Benneteau i Kamke). Wierzę, że i tym razem Niemiec pokaże dobrą grę i Smyczek będzie miał z nim arcytrudną przeprawę. Set dla Beckera spokojnie powinien tutaj być.
Gimeno-Traver vs Groth
Groth (+1.5s) @1.246
7:6 7:6 ⛔
Tutaj z racji predyspozycji i doświadczenia na nawierzchni twardej idę w stronę Grotha. Australijczyk samym serwisem powinien tutaj pokonać swojego rywala, który nie ma specjalnie argumentów, aby przeciwstawić się potężnemu Samowi. Oczywiście o ile Sam nie będzie walił po autach, a serwis będzie mu ładnie siedział, choć o to drugie raczej nie ma co się martwić. Typowy ziemniak Traver miał już wystarczająco dużo szczęścia, że w ogóle dostał się do głównego turnieju (porażka w decydującej fazie kwalifikacji z Novikovem, ale wskoczył do głównej drabinki poprzez wycofanie się innego zawodnika). Liczę tutaj na siłowy tenis Grotha.
AKO: 1.735
Stawka: 100 zł
EW: 173,50 zł

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? INDIAN WELLS
Verdasco vs Duckworth
Verdasco @1.307
6:2 7:6
Verdasco w tym roku raczej wygrywa mecze, w których uchodzi za faworyta. Jedna wpadka z Lajovicem w Sao Paulo, a tak to przegrywał z Ferrerem, Djokovicem, Federerem, a także z kumplem Lopezem w 250-tce w Quito. Tutaj w Indian Wells wiadomo, że turniej z tych &quot;na bogato&quot; i nie mowy, żeby Dasco tutaj cokolwiek odpuszczał. Jego australijski przeciwnik Duchworth czasami potrafi się spiąć, ale raczej pogrywa w challengerach, więc dla niego takie turnieje jak IW kończą się zwykle bardzo szybko. Poza tym to pierwszy start Jamesa w tym turnieju (choć w 1 rundzie dość niespodziewanie odprawił Thiema), a Verdasco jest tutaj starym wyjadaczem, który w dodatku bardzo lubi tu grać. Trzecia runda to zwykle minimum co Fernando tutaj &quot;ugrywa&quot; i myślę, że nie inaczej będzie i tym razem.
Anderson vs Delbonis
Anderson @1.187
7:5 6:4
W tym meczu nie widzę innej opcji jak pewne zwycięstwo Kevina. Jego mocne płaskie uderzenia i świetny serwis idealnie wpasowują się w szybkie korty Indian Wells. Delbonis to typowy clayowiec, który w dodatku od dłuższego czasu nie zachwyca formą, a z czołówką regularnie przegrywa. Kevin ma tutaj w QF pod rząd i nie ma opcji, żeby odpadł z kimś takim jak Delbonis.
AKO: 1.55
EW: 232,50 zł

Lopez vs Roger-Vasselin
Lopez (+1.5s) @1.20
6:7 6:4 6:4
Francuz nieco mnie zaskoczył pokonując we wcześniejszej rundzie Matosevica, jednak ci co widzieli Marinko w tym roku wiedzą, że Australijczyk gra straszną kichę, z nielicznymi przebłyskami. Z weteranem tego turnieju Lopezem, będzie Vasselinowi dużo ciężej. Panowie spotkali się ze sobą tylko raz podczas turnieju w Acapulco w 2014 roku (hard) i górą był Hiszpan wygrywając spokojnie 6:4 6:2. Od tego czasu to Lopez zdecydowanie poprawił swój ranking (obecnie 12!) i oczywiście wyniki oraz jakość gry, a Roger-Vasselin mocno się opuścił. Pomijając fakt, że Francuz jest po prostu słabszym zawodnikiem od Hiszpana to biorąc pod uwagę obecną dyspozycję obu graczy jestem za Lopezem. Zbyt dużo niespodzianek jednak było już w tym turnieju, więc gram bezpiecznie na seta dla Hiszpana.
Mannarino vs Fognini
Mannarino (+1.5s) @1.294
7:6 6:3
O Włochu wszyscy wiedzą kim jest, jak gra, jaka jest jego ulubiona nawierzchnia oraz jaką ma popraną psychikę. W starciu z Mannarino, czyli zawodnikiem dysponującym dobrym returnem (przy słabym podaniu Włocha) i dobrej grze obronnej nie widzę tu szans na gładkie zwycięstwo Fabio. Nie wykluczam jednak tutaj zwycięstwa Włocha, bowiem jest to zawodnik bardzo nieprzewidywalny. Rok temu Fabio wygrał tutaj z Harrisonem i Monfilsem (oba mecze w 3 setach), więc czemu i teraz miałby nie wygrać? Seta Adrianowi jednak powinien oddać, bo Francuz bardzo dobrze spisuje się w tym sezonie.
AKO: 1.55
EW: 232,50 zł

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? INDIAN WELLS
Raonic vs Bolelli
Raonic @1.236
6:3 6:4 ✅
W tym roku grali już ze sobą dwukrotnie i podzielili się zwycięstwami. Wiadomo, że Raonic jest tenisistą lepszym, przyszłościowym, a odkryty hard to jego żywioł. Natomiast jego włoski przeciwnik zdecydowanie bardziej woli korty halowe i to na nich - jak widać po ostatnich pojedynkach - ma większe szanse na skuteczną walkę z Raonicem. Bolelli gra w tym roku na pewno powyżej oczekiwań, jednak na szybkich kortach IW nie wróżę mu sukcesu z Milosem. Kanadyjczyk broni też tutaj kilku punktów za ćwierćfinał z 2014 roku i na pewno jest bardzo zmotywowany by dojść jak najdalej.
Muller vs Sock
Muller (+1.5s) @1.286
6:3 3:6 6:7 ✅
Trzeba przyznać, że dość wysokie kursy na Mullera, a Luksemburczyk spisuje się przecież rewelacyjnie w tym sezonie. Gilles za wpadkę może w tym roku uznać mecz z Berankisem w Zagrzebiu, ale jest to zaledwie jedno spotkanie, w którym zawiódł. Wygrał za to kilka pojedynków jako dog, a to najlepiej pokazuje, że na prawdę dobrze czuje się w tym sezonie na kortach. Jego przeciwnik Sock dopiero co rozpoczął granie w tym roku i w pierwszej rundzie po bardzo dziwnym meczu odprawił Lu. Myślę, że dobra forma Mullera, szybkie korty IW i brak ogrania Socka mogą dać tutaj zwycięstwo Luksemburczykowi. Czysty win gram prywatnie za mniejszą stawkę, a tutaj polecam bezpieczniejszą opcję do kuponu z Raonicem.
AKO: 1.59
EW: 238,50 zł

Simon vs Jaziri
Simon @1.158
6:3 4:6 6:2 ✅
Kurs może niziuteńki, ale myślę, że zdarzenie pewne. Simon w bardzo dobrej dyspozycji, nie broni tutaj żadnych punktów, więc może powalczyć o ciekawy rezultat. Gilles to zawodnik bardzo uniwersalny, potrafiący grać na każdej nawierzchni. Jaziri całkiem fajnie pogrywa sobie na hardzie, ale z zawodnikami klasy Simona raczej regularnie dostaje baty. Z Francuzem spotkali się w 2014 w Szanghaju i Simon wygrał 6:2 6:3. Myślę, że od tego czasu to Gilles zrobił dużo większe postępy i dzisiaj spokojnie odprawi Tunezyjczyka.
Young vs Chardy
Young (+1.5 s) @1.367
6:4 6:2 ✅
Francuza widziałem kilka razy w tym sezonie i jego tenis zakrawa momentami o parodię. Masa niewymuszonych błędów, słabo się porusza, serwis też nie siedzi. Forehand ma bardzo dobry i od lat z tego słynął, ale to też działa tylko z przebłyskami. Young to gracz leworęczny co również będzie miało tutaj duże znaczenie, bo backhand Chardy&#39;ego to raczej jego pięta achillesowa. Amerykanin znajduje się poza tym w bardzo dobrej formie, jest bardzo regularny i walczy na korcie. Myślę, że stać tutaj Donalda na zwycięstwo, ale Chardy jest nieprzewidywalny i być może w końcu zaskoczy. Set dla Younga pobieram jednak z dużą dozą pewności.
AKO: 1.58
EW: 237,00 zł

Karlovic vs Johnson
Karlovic (+1.5s)@ 1.32
3:6 6:7 ⛔
Ivo i szybkie korty = big problem dla przeciwnika. Z kimkolwiek by Chorwat nie grał to będzie bardzo ciężko przełamać wieżowca z Zagrzebia. Johnson też nie jest ułomkiem i serwować potrafi, ale myślę, że doświadczenie Karlovica będzie tutaj kluczem do postawienia się Jankesowi. Lubię Johnsona, lubię też grać w jego kierunku bo to raczej solidny zawodnik, ale tutaj będzie miał bardzo ciężko by cokolwiek ugrać. Steve na pewno posiada umiejętności, aby powalczyć z Karlovicem, a nawet z nim wygrać (h2h 2:1 dla Steva), zwłaszcza u siebie w Stanach, ale nie sądzę, żeby obyło się bez straty seta.
Bautista Agut vs Istomin
Bautista Agut @1.349
6:4 6:3 ✅
Istomin powoli się podnosi po koszmarnym początku sezonu, jednak nie wróżę mu niczego dobrego w spotkaniu z Hiszpanem Bautistą-Agutem. Jak wiadomo Roberto odnosi bardzo dobre rezultaty właśnie na hardzie i myślę, że odprawi tutaj Denisa do domu. Hiszpan broni punktów za 4 rundę, będzie więc zmotywowany, aby nie spaść niżej w rankingu. Umiejętności, forma i motywacja po stronie Bautisty. Powinien wygrać.
AKO: 1.78
EW: 178,00 zł

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? INDIAN WELLS (Pinnacle)
Ferrer vs Tomic
[email protected]
5:7 4:6 ⛔
Tomic niebezpieczny, w tym roku w końcu coś gra, ale moim zdaniem nie stać go na sprawienie niespodzianki w postaci wyeliminowania Ferrera. Panowie grali ze sobą niedawno w Acapulco gdzie po 3 setach górą był oczywiście Hiszpan. Jak wiadomo Australijczyk lubi zwalniać grę, w każdej wymianie gra slajsem, a tak sprytny zawodnik jak Ferrer raczej nie ma problemów z neutralizowaniem takich uderzeń. Tomic powygrywa trochę gemów serwisem, ale koniec końców to Ferrer powinien zwyciężyć, za sprawą swojej regularności i ataków do backhandu Tomica.
Nishikori vs Verdasco
Nishikori @1.272
6:7 6:1 6:4 ✅
H2H 2:0 dla Verdasco, ale w jednym meczu Nishikori skreczował po 6 gemach, a drugi był rozgrywany 4 lata temu na AO. Wiadomo jak wielkie postępy poczynił od tego czasu Kei. Nishikori jest obecnie jednym z najlepszych zawodników w tourze i Verdasco, choć grać dobrze wciąż potrafi, nie ma tutaj większych szans na sprawienie niespodzianki. Nishikori w tym roku nie zwalnia tempa i zalicza bardzo udane turnieje. Ostatnio świetnie spisał się również w Pucharze Davisa pokonując Raonica i Pospisila. Jeśli Japończyk utrzyma taką dyspozycję to Fernando nie będzie miał argumentów, żeby coś w tym meczu ugrać.
AKO: 1.69
EW: 253,50 zł

Mannarino vs Gulbis
Mannarino (+1.5s) @1.49
6:4 6:4 ✅
Francuz już od dłuższego czasu w bardzo dobrej dyspozycji, za to kompletnie odwrotnie sprawa ma się z Gulbisem. Łotysz zanotował ostatnio serię 7 porażek pod rząd, aż w końcu udało mu się wygrać z Gimeno Traverem w 2 rundzie Indian Wells. Gulbis jest graczem nieprzewidywalnym. Stać go na genialną grę - jaką prezentował w ubiegłym roku choćby w Roland Garros - ale jego styl gry to taki trochę Fognini, czyli ciągle maksymalne ryzyko i albo wchodzi albo nie. Myślę jednak, że Ernests jest daleki od swojej najlepszej dyspozycji, a Mannarino spokojnie będzie w stanie się jemu dzisiaj postawić. Adrian jest w bardzo dobrej formie.
Lopez vs Cuevas
Lopez (+1.5s) @1.281
6:2 4:6 6:3 ✅
Hiszpan lepiej spisuje się na hardzie od swojego przeciwnika i to powinno w tym spotkaniu zaważyć. Cuevas nie jest asem ofensywy i raczej rzadko będzie spychał Lopeza do rozpaczliwej obrony. Feliciano gra bardzo techniczny tenis, dysponuje fantastycznym slajsem i świetnie gra przy siatce. Do tego dokłada bardzo skuteczny serwis, a do tego jest leworęczny co jest zawsze utrudnieniem dla przeciwnika. Na pewno spodziewam się tutaj walki, ale przypuszczam, że do Hiszpan wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko. Ja oczywiście gram bezpieczne handi +1.5s.
AKO: 1.91
Stawka: 125 zł
EW: 238,75 zł

Isner vs Anderson
Isner (+1.5s)@1.386
7:6 6:2 ✅
Oczywiście na papierze jest to bardzo wyrównany mecz i ciężko wytypować zwycięzcę tego pojedynku. Anderson wydaje się być w lepszej dyspozycji - na 19 spotkań wygrał aż 13, natomiast Isner w 16 meczach tylko 7 razy wychodził zwycięsko. Myślę jednak, że akurat w tym przypadku kolosalne znaczenie będzie miał tu fakt, że gramy w Stanach. John doszedł tutaj w ubiegłym roku do półfinału, także broni całkiem sporej liczby punktów, a w 2012 osiągnął tu nawet finał, więc po prostu IW bardzo mu odpowiada. H2H 7:4 dla Isnera i Amerykanin wygrywał 3 ostatnie pojedynki. Mecze jak przystało na serwismanów bardzo wyrównane i dzisiaj zapewne będzie podobnie. Liczę tutaj na większą motywację Johna, a także na publiczność, która może mu bardzo pomóc.
Monaco vs Kokkinakis
Monaco (+1.5s)@1.308
2:6 7:5 6:7 ✅
Monaco może i nie jest asem na hardzie, ale już nie raz osiągał ciekawe wyniki na tej nawierzchni. Natomiast Kokkinakis błyskawicznie się rozwija i pokonuje coraz to lepszych zawodników. Na ten moment to jednak Monaco jest wciąż lepszym graczem od młodego Australijczyka. W przypadku Juana pojawiły się ostatnio symptomy powrotu do bardzo dobrej gry, a z obserwacji zauważyłem, że Argentyńczyk gra seriami - jeśli mu nie idzie to potrafi zaliczyć żenujący ciąg porażek. Teraz jego forma uległa znaczącej poprawie, pokonał już groźnego Gabashvilego i powracającego do gry Cilica, więc czemu miał się nie postawić młodemu Kokkinakisowi?
AKO: 1.81
EW: 181,00 zł

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
???? ATP Indian Wells
Dziś z braku czasu typy bez pisania argumentacji.
Bautista-Agut @1.429 ⛔
Simon @1.207 ✅
ako: 1.729
EW: 172,90 zł

Raonic @1.425 ✅
Dimitrov @1.38 ⛔
ako: 1.97
EW: 197,00 zł

Do góry Bottom