>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Valencia CF - Chelsea Londyn 10 kwietnia

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Zapraszam wszystkich do analizowania i typowania tego spotkania. Rozpracujmy to spotkanie wspólnymi siłami

Jednocześnie proszę wszystkich o pisanie konkretnych rzeczy. Posty nie na temat będą usuwane.

Kursy na to spotkanie wg bukmachera Bwin:

10 kwietnia
20:45 Valencia CF - Chelsea Londyn 2,70 - 3,10 - 2,45

Kto zakwalifikuje się do następnej rundy?
Valencia CF - 1,75
Chelsea Londyn - 1,95

A 0

attyla16

Użytkownik
sądze że Chelsea wygra choć gra na wyjezdzie . Ostatnio Chelsea prezentuje świetną formę 3-1-3-3-3-3 ostatnie ich mecze remis padł właśnie z Valencią i teraz będzie im bardzo zalezało na żwycięstwie . Forma Valenci nie jest oszałamiająca 0-1-3-0-1-1 . Chelsea jak dla mnie jest w tym, meczu pewniakiem i warto na nią zagrać , czekam na wasze opinie

sutek 79

sutek

Forum VIP
W tym meczu trudno wytypować wynik.Zgadza się Chelsea ostatnio w lidze wszsytko wygrywa tylko że 75 % tych meczy to są wymęczone zwycięstwa,Valencia wczoraj przegrała w Lidze ale pewnie już byli myśalami przed rewanżowym meczem LM.Valencia potrafi sobie radzić z zespołami na fali,bo przecież pokonała już Inter który w Serie A wygrywał mecz za meczem, i wiele osób wtedy grało własnie na Inter tak samo jest teraz w pierwszym meczu faworyt był jeden Chelsea,jednak Valencia uzyskała bardzo korzystny rezultat jakim jest wynik 1-1.Napewno znowu Asier del Horno będzie chciał sie przypomnieć Jose Mourinho.Chelsea musi gonić zarówno w lidze jak i teraz w LM(są w trudniejszej sytuacji niż Valencia przed rewanżem) jestem ciekaw czy sobie poradzą.Jednym słowem mają &#39;&#39;noż na gardle&#39;&#39;.Jedno jest pewne na Estadio Mestalla Valenica tanio skóry nie sprzeda

Co do typu:
Sam niewiem trudno wytypować wg mnie :grin:

T 0

tommy23

Użytkownik
valencia-chelsea
Jedno jest pewne,mecz będzie bardzo zacięty i nie musi być koniecznie ekscytującym widowiskiem,myśle że ewentualna pierwsza bramka dla hiszpanów może przesądzić o awansie tego zespołu do półfinału LM,dlaczego? valencia strzela pierwszego gola i jest praktycznie po zawodach bo podopieczni qique floresa wspaniale potrafią na mestalla zamurować dostęp do bramki,co udowodnili już w meczu z interem i nawet dla the blues może być ciężko posłać piłke do siatki, ale ja jednak uważam że londyńczycy poradzą sobie z &#39;&#39;Che&quot;- ostatnio bardzo dobrze prezentują się w lidze,odrobili już 3 pkt do man utd i nadal mają szanse na cztery trofea,dla mourinho zdobycie LM jest priorytetem,udowodni w ten sposób coś sobie i dla niejakiego pana Romana z dalekiej syberii...nie sugerowałbym się ostatnim meczem- na stamfort bridge silvie wyszedł strzał życia,gdyby nie ta bramka sądze że losy awansu byłyby juz przesądzone bo chelsea była zespołem lepszym,ostatnio valencia nie gra najlepiej oczym świadczą słabe występy w primeradivision i spadek na 5 lokatę, jeden typ na ten mecz - poniżej 2,5 gola,drugi-awans the blues....

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
[center:4110df18b0]FC Chelsea - Valencia FC[/center:4110df18b0]

Ostatnie mecze Chelsea nie napawają optymizmem przed wtorkowym meczem w LM, nie ukrywajmy same &quot;fuksiarskie&quot; wygrane po 1-0 strzelane pod koniec meczu. Jak na taką drużynę to jest żenada, sprawdza się powiedzenie że pieniądze nie grają. Ostatnie ich mecze to wygrana z Watford 1-0 i wygrana z Tottenhamem także 1-0. Chelsea jak prawie zawsze ma problemy z strzelaniem bramek bo nie można powiedzieć żeby mieli problem z napastnikami bo mają znakomitych Drogba który nie raz uratował Chelsea między innymi w Lm 1/8 w meczu z Porto oraz Shevchenko któremu po przejściu z Milanu strzelanie bramek no coś nie idzie. Dodatkowo w tym meczu nie zagra Robben i Essien. Teraz trochę o drużynie z Hiszpanii. Ostatni mecz im nie wyszedł przegrana z Bilbao 1-0 na wyjeździe. Znaczącą różnicą jest to że Valencii tak trudno nie przychodzi strzelanie bramek gdyż mają dwóch znakomitych piłkarzy mianowicie David Villa i Fernando Morientes który nie grał na Stamford Bridge ale jutro już zagra obaj w lidzie strzelili jak na razie po 11 bramek. Z tego co się orientuje w Valenci nie zagra Vincente który doznał kontuzji oraz tych dwóch piłkarzy co zostali zawieszeni min: Navarro. Dlatego jutro zdecydowanie stawiam na Valencie.

Mój Typ: Wygrana Valencii W Meczu: 2.60 Gamebookers
Mój Typ: Awans Valencii: 1.75 Gamebookers

maciekluki 0

maciekluki

Użytkownik
[center:1d688e67de]Valencia-Chelsea
Mój typ: handicap 1:0 typ: 1
Kurs 1,45 w Bwin.[/center:1d688e67de]

Szykuje się zacięty, bardzo nerwowy mecz. Pierwsze spotkanie zakończyło się wynikiem 1-1. Taki wynik jest bardzo korzystny dla Valencii. Oglądałem skróty tego meczu i muszę przyznać, że podobała mi się postawa Valencii. Valencia w lidze raczej już nie ma szans na mistrzostwo, niestety ta drużyna notuje nieprzyjemne potknięcia ze słabszymi rywalami i przez to traci tak cenne punkty. Ich ostatnia forma w lidze jest dość słaba, oto wyniki ich trzech ostatnich spotkań: przegrana wyjazdowa 0-1 z Bilbao, wygrana 3-2 u siebie z Espanyolem, przegrana 0-2 na własnym stadionie z Santander. Celem Valencii w lidze jest zapewnienie sobie przynajmniej 4 miejsca i granie w LM, jednak może być ciężko tego dokonać, tak więc trzeba grać w LM póki można, a żeby grać dalej, to trzeba wyeliminować Chelsea. Chelsea w lidze angielskiej walczy o mistrzostwo, jednak ciężko im będzie wygrać rywalizację z Manchesterem, który jest w dobrej formie. Forma Chelsea jest dobra, wygrywają mecz za meczem, choć nie są to przekonujące zwycięstwa. Oto wyniki ostatnich 3 spotkań zespołu z Londynu: wygrana u siebie 1-0 z Tottenhamem, zwycięstwo wyjazdowe 1-0 z Watfordem, zwycięstwo 3-0 u siebie z Sheffield. Chelsea w LM ma naprawdę dużo szczęścia i tym razem też może awansować remisując np. 2-2, tak więc uważam, że lepiej zagrać 1X niż np. awans Valencii. Zespół z Hiszpanii jak najbardziej stać na remis lub nawet zwycięstwo w tym spotkaniu.

V 0

vienio

Użytkownik
Valencia CF - Chelsea Londyn
typ: X

Pierwszy mecz zakończył się remisem 1:1. Na korzyść Valencii przemawia fakt, że na Estadio Mestalla żadna drużyna angielska od 40 lat nie wyjechała zwycięska. Od tego czasu Valencia grała z Anglikami 10 krotnie, wygrywając 6 razy.
W zespole hiszpańskim zabraknie takich piłkarzy jak Marchena, Ruben Baraja, Regueiro, Mora, Vicente, David Navarro i Gavilán. Do składu powróci za to Fernando Morientes po kontuzji.
W zespole Chelsea Londyn może zabraknąć Arjena Robbena i Michaela Essiena.
Hiszpański klub na własnym stadionie zanotował ostatnio zwycięstwo z grającym w Pucharze UEFA Espanyolem Barcelona 3-2, lecz niespełna miesiąc temu przegrał z Racingiem Santander 0-2. W ostatnich pięciu meczach Valencia na własnych śmieciach wygrała 3 razy a raz zremisowała w 1/8 Ligi Mistrzów z Interem Mediolan.
Chelsea lepiej radziła sobie na wyjeździe niż Valencia w domu. Nie poniosła żadnej porażki (w ostatnich pięciu meczach), remisując tylko raz, tak jak &quot;Nietoperze&quot; w 1/8 LM z Porto, tylko tyle, że bramkowo.
Trener Valencii, Quique Sanchez Flores dał odpocząć kluczowym graczom w ostatnim, przegranym meczu z Athletic Bilbao, co świadczy o tym, że będzie chciał położyć większy nacisk na zwycięstwo w Lidze Mistrzów niż w Primera Divison.
Zapewne będzie to ciekawe spotkanie.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Mecz zapowiada się na niezwykle wyrównany i tak Valencia jak i Chelsea mają szanse na awans. Delikatnie większe mają je gospodarze, którzy dzięki remisowi 1:1 mają tą bramkę strzeloną na wyjeździe w zapasie. Kto wie, może i dzisiejszy mecz zakończy się podobnym wynikiem i o awansie rozstrzygnie dogrywka? Może typ na DW 1:1 kurs: 6,00 okaże się skuteczny? ;)

Zapraszam do dalszej dyskusji na temat spotkania ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom