>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

V i p

Status
Zamknięty.
roy. 187

roy.

Forum VIP
Jako, ze jest to HYDE PARK to chcialbym podyskutowac troche na temat dzialu vipow. Czy nie uwazacie (to pytanie stawiam wszystkim zarowno modom, adminom jak i nam userom), ze ranga vip powinna byc przyznawana inaczej? Nie rozumiem dlaczego to administratorzy przyznaja range VIP, skoro dana osoba ma pomagac userom i dawac im to czego chca - dobre typy, &quot;zarobek&quot;. Dlaczego wiec to nie userzy mieliby wybierac kogo chca widziec w tym dziale? Oczywiscie jednemu dana osoba i jej typy podobaja sie mniej, a drugiej wiecej. Moim zdaniem mogly by byc ankiety i jesli dana osoba zebrala by wiecej niz iles tam glosow otrzymywala by ta range. No bo sorry, ale w vipach sa tacy ludzie ktorzy KOMPLETNIE nie zasluguja na ta range. Do niektorych wchodze po to, zeby tylko zobaczyc czy sie w koncu przelamal. Taka jest prawda - poczatkujacy ludzie chcacy wygrywac u buka wchodza do tego dzialu, zeby wziac od doswiadczonej osoby dobre typy, a co im z jakis smiesznych tasm? Takie za przeproszeniem gowno to oni moga sobie sami zagrac, albo lepiej pojsc i puscic kupon w totka bo na to samo wyjdzie. Bedac poczatkujacym caly czesto bralem typy od takich ludzi jak filip, almighty itd. i czesto mozna to robic bo to dobrzy typerzy, ale niektorzy nie wiem dlaczego tam sa. I czym w ogole kieruja sie admini biorac takie osoby do tego dzialu? Chcialbym to wiedziec, bo spora czesc vipow tak sie sklada ze sa moderatorami ... (nie mowie, ze wszyscy na to nie zasluguja). Znajac zycie, pomysl i tak sie adminom/modom nie spodoba, ale moze czas troche przejrzec na oczy i naprawde zastanowic sie kto zasluguje na bycie vipem a kto nie. A tak w ogole to czlowiek powinien miec tez troche samokrytyki w sobie i wiedziec czy na to zasluguje czy nie, dobrym przykladem moze byc tu np TBM - on zawsze to wiedzial i jesli slabo typowal to przenosil temat do KZS, a jak forma byla dobra to typowal w vipach ... to tyle z mojej strony.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Jako, ze jest to HYDE PARK to chcialbym podyskutowac troche na temat dzialu vipow. Czy nie uwazacie (to pytanie stawiam wszystkim zarowno modom, adminom jak i nam userom), ze ranga vip powinna byc przyznawana inaczej? Nie rozumiem dlaczego to administratorzy przyznaja range VIP, skoro dana osoba ma pomagac userom i dawac im to czego chca - dobre typy, &quot;zarobek&quot;. Dlaczego wiec to nie userzy mieliby wybierac kogo chca widziec w tym dziale? Oczywiscie jednemu dana osoba i jej typy podobaja sie mniej, a drugiej wiecej. Moim zdaniem mogly by byc ankiety i jesli dana osoba zebrala by wiecej niz iles tam glosow otrzymywala by ta range. No bo sorry, ale w vipach sa tacy ludzie ktorzy KOMPLETNIE nie zasluguja na ta range. Do niektorych wchodze po to, zeby tylko zobaczyc czy sie w koncu przelamal. Taka jest prawda - poczatkujacy ludzie chcacy wygrywac u buka wchodza do tego dzialu, zeby wziac od doswiadczonej osoby dobre typy, a co im z jakis smiesznych tasm? Takie za przeproszeniem gowno to oni moga sobie sami zagrac, albo lepiej pojsc i puscic kupon w totka bo na to samo wyjdzie. Bedac poczatkujacym caly czesto bralem typy od takich ludzi jak filip, almighty itd. i czesto mozna to robic bo to dobrzy typerzy, ale niektorzy nie wiem dlaczego tam sa. I czym w ogole kieruja sie admini biorac takie osoby do tego dzialu? Chcialbym to wiedziec, bo spora czesc vipow tak sie sklada ze sa moderatorami ... (nie mowie, ze wszyscy na to nie zasluguja). Znajac zycie, pomysl i tak sie adminom/modom nie spodoba, ale moze czas troche przejrzec na oczy i naprawde zastanowic sie kto zasluguje na bycie vipem a kto nie. A tak w ogole to czlowiek powinien miec tez troche samokrytyki w sobie i wiedziec czy na to zasluguje czy nie, dobrym przykladem moze byc tu np TBM - on zawsze to wiedzial i jesli slabo typowal to przenosil temat do KZS, a jak forma byla dobra to typowal w vipach ... to tyle z mojej strony.
Jako,że jestem moderator, przerzucam się z Vipów do mojego ulubionego tematu KUPONY.

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Głównym błędem jest to ze range VIP dostaje zwycięzca Typów Dnia a jak widmo większość osób atakuje tam wysokie kursy w granicach 5.0 co malo ma wspólnego z wysoka skutecznością typów tylko z dużym szczęściem zgadzam się z roy-em to userzy powinni glosować kto zasługuje na w vipach tylko ze np zrobić ograniczona ilość vipów np 8 i co miesiąc powiedzmy 2 graczy prezentujących najsłabsze typy i skuteczność będzie robić wypad z tego działu na zasadzie typowania userów w sondzie kto powinien odpaść a na ich miejsce Admini i modzi zaproponują np. 5 osób i zrobi się sondę z których zostanie wybranych 2 vipów...
Pozdro ????

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Dlaczego wiec to nie userzy mieliby wybierac kogo chca widziec w tym dziale?
Dlaczego userzy którzy są na forum parę dni/tygodni mieliby wybierać dla kogoś lepszą rangę? Przez tyle czasu nie da się dowiedzieć, czy dana osoba jest dobrym typerem czy nie. Według mnie nie ma czegoś takiego jak forma; liczy się to czy myślisz &quot;trzeźwo&quot; nad typami. Nie można powiedzieć, że przegrałem 20 kuponów z rzędu bo nie mam formy...głupota. Są systemy, z których mało osób korzysta. Przykład: nivet z rangą typer. Dostał się do vipów bo miał wysoki yield co zawdzięczał systemowi, ale...nie był &quot;znaną&quot; osobą bo nic nie pisał a swoich typów nie musiał codziennie analizować.
Innym przykładem może być robson, który można powiedzieć podaje dobre typy, poparte konkretnymi argumentami, estetycznie prowadzi temat (jako jeden z nielicznych), dużo pracuje na rzecz forum ale mimo to przegrywa w ostatnim czasie. Czy to znaczy że jest słabym typerem, czy po prostu szczęście mu nie dopisuję? Nie biorę pod uwagę spadek formy bo nie uznaję czegoś takiego.
Liczy się podejście do gry, ponoć liczy się całoroczny efekt obstawiania. A wybór vipów przez ankiety bazowałby głównie nad aktualną formą. Dla przykładu Akarin - w poprzednim sezonie miał skuteczność ogromną, w jego temacie roiło się od wiadomości userów, na shoutboxie również sporo pytań padało konkretnie do niego. Teraz, gdy jest trochę gorzej z podkreśleniem na &quot;trochę&quot;, ucichło o nim a ja dalej sądzę, że jako jeden z nielicznych zasługuję na wyższą rangę, bo sporo pisze, pracuje, dzieli się swoją wiedzą.
Przepraszam za mało spójną wypowiedź.

roy. 187

roy.

Forum VIP
KAMIL ale ja przeciez nie mowie o kazdym, ale do cholery sa tam ludzie ktorzy naprawde nie zasluguja na ta range, czy nie zgodzisz sie ze mna? Forma formą ale przejrzyj sobie tematy niektorych, i co to sa osoby ktore sa najlepszymi typerami na forum? bo mniemam, ze ten dzial jest wlasnie dla najlepszych

radek03 90

radek03

Forum VIP
A wracając do głównego wątku, ja już dawno temu powiedziałem, że ranga VIP spowszedniała i dla mnie nie robi żadnego wrażenia a niektórych typerów typy z VIP nie maja nic wspólnego. Już jestem na forum odpowiedni czas aby wyrobić sobie zdanie o dużej grupie typujących tutaj userów i wiem do kogo można zajrzeć aby pożyczyć typ i są to ludzie z wszystkich 3 działów. A dział VIP może dla mnie istnieć albo nie, bez różnicy.

J89// bo o ustawkach nie wolno więc musiałem edytować i usunąć ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
roY. często się zgadzałem z Tobą i Twoimi opiniami jak byłeś modem. I dziś też się zgadzam choć nie ze wszystkim.
Po pierwsze jako były mod wiesz jak wygląda przyznawanie rangi Typer.
Pamiętasz jak właśnie Ty i ja poruszyliśmy temat, że Robson powinien mieć temat w Vipach? Ja pamiętam bardzo dobrze jak to było.
Mniej więcej tak to wygląda.
Co do działu VIP to problem jest taki, że niestety ale niektóre osoby nie mają wstydu aby opuścić ten dział...
Skoro ktoś ma rangę to ma prawo prowadzić temat w Vip. Nawet jak podaje żenujące typy i ma żenującą skuteczność. Ale zawsze dla lansu czy lepszego samopoczucia (może inne są jeszcze powody) ktoś ma temat w Vipach ;)
Akurat Fox sam teraz przeniósł swój temat do kuponów. Od początku wiedziałem, że prędzej czy później to zrobi bo nie lubi prowadzić tematu w Vipach. A jego temat dla mnie jest ciekawszy niż gdzieś pewnie połowa tematów w dziale Vip.
A wybór przez userów uważam za nieporozumienie. Nagle ktoś powie, że trzeba wyrzucić Filipa z działu bo nie podaje typów. Ciekawe czy ktoś wyobraża sobie dział Vip bez Filipa. Póki co nie podaje typów ale pewnie wróci.
Poza tym... wiesz Roy ile jest wątków na temat działu Vip w Mod City? Pełno... Jakoś wiele z tego nie wynikło zmian.

nivet z rangą typer. Dostał się do vipów bo miał wysoki yield co zawdzięczał systemowi, ale...nie był &quot;znaną&quot; osobą bo nic nie pisał a swoich typów nie musiał codziennie analizować.
Nie do końca wiesz o czym piszesz... jak dostał rangę Typer i był przeniesiony do działu VIP to prowadził chyba tydzień czasu temat o progresji w NHL.
Nieznany był dla 99% ludzi na tym forum. Ja znam kolegę kilka lat. Poznałem go na innym forum. Tam prowadził podobne tematy co sezon NHL. Co roku osiągał dokumentowane zyski. Prowadził statystyki, miał dobry yield. To była gwarancja, że ta osoba będzie miała dobre wyniki. To był pierwszy Typer na tym forum który prowadził poważne statystyki w dziale Vip.
------------
Na koniec komunikat dla jednego Pana co tutaj się wpisał, przy okazji info dla innych. Do działu Vip nie dostaje się człowiek co wyślę raz czy dwa razy tzw. &quot;ustawkę&quot; :|
Trochę powagi ludzie...

nasty 12

nasty

Użytkownik
=o widze, ze Pan Vader ma podobne podejscie do tlumaczacych sie ????
Tłumaczą się słabi i przegrani... - niech pamietaja o tym wszyscy Typerzy tego forum ????
Co do rangi - nie powinna byc przeznawana, jak ktos wyzej pisal, za Typy Dnia, bo co z ego, ze ktos trafi kilka razy w miesiacu wysoki kurs ???? wiecej pisac mi sie nie chce bo zaraz Pan Kubicki a chce ogarnac start wyscigu ???? buziaczki:*

roy. 187

roy.

Forum VIP
Vader ja z toba tez prawie ze zawsze jak nie zawsze sie zgadzam i tak samo jest teraz. Akurat jesli chodzi o robsona to dla mnie on w pelni zasluguje na vipy, jak ktos wyzej napisal duzo robi dla forum, pisze obszerne analizy i widac, ze sie stara ... w przeciwienstwie do niektorych. Moze i ankiety i tego typu sprawy to zly pomysl, no ale rygor powinien byc w jakis sposob zaostrzony

S 11

support75

Użytkownik
Powiem szczerze, że nie ma dla mnie znaczenia kto tam jest w vipach kto nie bo pewnie kazdy i tak robi swoja selekcje. Nie mniej jednak w jedej sprawie chcialbym zabrac głoś...

Ktoś napisał, że vipów powinny wybierac userzy poprzez głosowanie, i pewnie zdarzy się tak że trafią do nich ludzie rozpoznawalni na forum, tacy który mają tutaj &quot;znajomych&quot; a nie koniecznie tacy którzy błyszczą formą. Kto się dostaję do vipów powinna decydowac statystyka - yield, procent trafionych typów itp. Tego się nie da oszukać.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Z tym Yieldem to doskonały przykład Gusta.
VIP - to taka osoba która wie co obstawia ,ma jakieś pojęcie o danym meczu. Dobiera odpowiednie stawki do kuponów. Systematycznie wygrywa ,bez głupiego i śmiesznego biadolenia o spadku formy (jak komuś 20-50 kuponów pod rząd nie wchodzi to coś tu jest nie tak) ,co najważniejsze jest na plusie ,ma jakąś swoją taktykę ,plan.
Tak propos to nie powinienem się udzielać bo jestem tutaj dość nowy ,ale tak to wygląda w moich oczach.
Ps.
Pozdro RoY ???? dopiero obczaiłem ,że z Siedlec jesteś ziomie.

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
A może przejdziemy do konkretów roY.
Na moje oko maksymalnie 4 typerów mogłoby zniknąć z działu. Nie wiem ilu mogłoby ich zastąpić. Mało kto gra powiedzmy ze stałymi, w miarę równymi zyskami.
Co ty na to roY. ?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
ktos tu chyba zagral za wiekszą kase z miernym skutkiem....
co do początkujących 1 lekcja: po chybionym typie branym w ciemno będa samodzielnie typować, lub przynajmniej zaczną szukac informacji na temat spotkania...kazdy kto nie jest w stanie samodzielnie typowac jest zwyklym leniem, któremu nie chce sie wejsc w statystyki lub strony klubowe..wiadomo, mozna wejsc poczytac w razie wątpliwosci ale brac typy i potem plakac to chyba kazdy ma swoj rozum
A jak ktos nie zna się na sporcie niech lepiej zacznie grac na giełdzie...

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
nie nie mowie ogólnie, sam kiedys prowadzilem ten temat..co typ nie weszedł to wysyp dzieci neo na PW...wiec postanowilem sobie pozostac w dzialach tematycznych..bo do czego mi to?? Wiadomo ze raz sie wygrywa raz przegrywa..jak w sporcie, a nawet najlepsza druzyna może przegrac z szaraczkiem ????
wiekszosc ludzi w Vip-ach prowadzi na forum swoje tematy gdyby zniknął kolorek utoneli by w dziale ze zwyklymi typami..i tyle by po nich zostalo a kilku robi z siebie tzw ,,kierownikow,, ????
co do tego przegranego typu, to takie tematy wychodza raczej z wiadomego powodu.nie czytalem wszystkich postow temat potraktowalem ogolnie

student89 0

student89

Użytkownik
nie nie mowie ogólnie, sam kiedys prowadzilem ten temat..co typ nie weszedł to wysyp dzieci neo na PW...wiec postanowilem sobie pozostac w dzialach tematycznych..bo do czego mi to?? Wiadomo ze raz sie wygrywa raz przegrywa..jak w sporcie, a nawet najlepsza druzyna może przegrac z szaraczkiem ????
wiekszosc ludzi w Vip-ach prowadzi na forum swoje tematy gdyby zniknął kolorek utoneli by w dziale ze zwyklymi typami..i tyle by po nich zostalo a kilku robi z siebie tzw ,,kierownikow,, ????
co do tego przegranego typu, to takie tematy wychodza raczej z wiadomego powodu.nie czytalem wszystkich postow temat potraktowalem ogolnie
no cuz, z tego co widze to jest tu sporo dzieci to pewnie dlatego jest pUacz i bUl po przegranych typach

tak czy inaczej ja osobiscie gram rekreacyjnie i nie licze na jakies super zyski ale dla mnie VIP typer to ten ktory naprawde umie zarobic, i robi to w miare systematycznie tak wiec nie wiem co robia tam takie tematy jak Hellraisera, Prasy czy Lukanio. Przejrzalem wiekszosc tematow tam no i cuz, nie wiem co ci panowie tam robia. Ale to tylko moja opinia ????

roy. 187

roy.

Forum VIP
no cuz, z tego co widze to jest tu sporo dzieci to pewnie dlatego jest pUacz i bUl po przegranych typach
tak czy inaczej ja osobiscie gram rekreacyjnie i nie licze na jakies super zyski ale dla mnie VIP typer to ten ktory naprawde umie zarobic, i robi to w miare systematycznie tak wiec nie wiem co robia tam takie tematy jak Hellraisera, Prasy czy Lukanio. Przejrzalem wiekszosc tematow tam no i cuz, nie wiem co ci panowie tam robia. Ale to tylko moja opinia ????
przede wszystkim co tam robi Gusto to jest dla mnie niepojeta sprawa, rownie dobrze moglby tam byc w takim razie ... jak mu tam bylo a elittyper ????

student89 0

student89

Użytkownik
Nie mow tak - przeciez ma duzy yield ???? - a to tylko dlatego ze wyrobil zysk ze stawek 400-600zl i zjechal na 20-40zl tak wiec powoli spadnie do minusa zapewnie, ale ot juz nie mi oceniac i zycze mu jak najlepiej oczywiscie ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
A może przejdziemy do konkretów roY.
Na moje oko maksymalnie 4 typerów mogłoby zniknąć z działu. Nie wiem ilu mogłoby ich zastąpić. Mało kto gra powiedzmy ze stałymi, w miarę równymi zyskami.
Co ty na to roY. ?
a po co zastepowac? jak bedzie mniej to bedzie lepiej ;)
mi brakuje w vipach tomcia:jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom