>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Uwaga!!

Status
Zamknięty.
rooni 135

rooni

Forum VIP
Proszę uważać na usera o nicku tyraxx. Nie oszukał mnie ale jest bardzo podejrzany. Powiedział ze wpłąci pierwszy kase następnego dnia a on się nie odzywał przez 3 dni. Jeżeli mi nie wieżycie, prosze zobaczyć na forum XXXX jego nick tam to KonradoBoss. Wielu zaufanych uzytkowników na tamtym forum ostrzega przed nim i ja się to tego też przyłanczam. Nie zwracajcie na jego komentarze uwagi, a napewno będzie się wywijał tak jak na XXXl. :wink:

nie reklamuj forum

T 0

tyraxx

Użytkownik
Proszę uważać na usera o nicku tyraxx. Nie oszukał mnie ale jest bardzo podejrzany. Powiedział ze wpłąci pierwszy kase następnego dnia a on się nie odzywał przez 3 dni. Jeżeli mi nie wieżycie, prosze zobaczyć na forum XXXX jego nick tam to KonradoBoss. Wielu zaufanych uzytkowników na tamtym forum ostrzega przed nim i ja się to tego też przyłanczam. Nie zwracajcie na jego komentarze uwagi, a napewno będzie się wywijał tak jak na XXXl. :wink:

nie reklamuj forum
No co tu dużo mówić kretyn i tyle!!!, Rooni to jakiś kretyn na 99 procent jestem pewien że to oszust dlatego mu nie wpłacilem pierwszy, i wogóle jakiś pajac!!! Cały czas nalegał żebym wpłacił pierwszy najpierw chcial calą sumę później zszedl do 100zl, typowe zachowanie oszusta, uważajcie na niego!!!
Jestem na forum XXXX ale tam też nikogo nie oszukałem!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom