>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Uszkodzony kuponik

N 5

nka

Użytkownik
Witam, Mam letko uszkodzony kuponik na górze &quot;od paska czerwonego sts do niebieskiej lini w tabeli ? Mogę mieć problemy z wypłatą czy nie ??
Słyszałem że powinno przejść gdyż oni patrzą na numer kuponik ten kod taki kreskowy. ? Co o tym sądzicie mielisćie porblemy ?

G 0

gebuss

Użytkownik
Na moje powinno nie być problemów. Bo to ważny jest zeby kod nie był uszkodzony. W stsie nie grałem bo nie mam w miescie ale w totomixie patrza na kod tylko, myśle że nie bedzie problemu kolego ;)

grajek 24

grajek

Użytkownik
nie powinienes miec problemow. Ja kiedys mialem prawie na pol porwany kupon no i wyplacilem normalnie hajs

P 0

progres

Użytkownik
Widziałem raz w Totomixie, jak przyszła żona jakiegoś typera, bo mąż się chciał dowiedzieć, czy zrealizują mu wygraną. Miał nieczytelny kupon. Koleś przyjmujący zakłady powiedział, że jeśli kod kreskowy jest w całości, to OK. Ta pani pokazała kupon, który był cały czarny. Podobno został wyprasowany, kiedy był w spodniach. Calutki czarny, prawie nieczytelny - zafarbował w czasie prania, czy coś ???? . Ostatecznie wszystko się chyba dobrze skończyło - dla typera oczywiście, który otrzymał pieniądze :cool:

princeas 11

princeas

Użytkownik
Ta pani pokazała kupon, który był cały czarny. Podobno został wyprasowany, kiedy był w spodniach. Calutki czarny, prawie nieczytelny
to od ciepła, ja raz trzymalem pod laptopem i tez mi sie zrobił czarny, na szczescie kod był widoczny.
raz sie spotkałem z sytuacją, gdy ktoś zamazywał trafione zdarzenia i nie chciała mu przyjąć:|

Do góry Bottom