>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Usunięty zakład bez podania powodu.

D 0

dmn17

Użytkownik
Obstawiłem w meczu Aston Villa - Sunderland w strefie &#39;Który zawodnik strzeli pierwszą bramkę w meczu? (reg. czas)&#39;, że bramkę strzeli &#39;zawodnik spoza listy&#39;. I tak się stało. Bramkę ustrzelił Campbell F. w 22&#39;

zadowolony spoglądam na swój zakład i spotyka mnie niemiłe zaskoczenie. A sytuacja wygląda następująco:

I tu pytanie do bardziej doświadczonych typerów: Jakim prawem bwin wycofał mój zakład? Oczywiście rozumiem, że kosmiczny kurs wynika prawdopodobnie z czyjegoś błędu, ale to nie jest mój błąd. Więc czy to pozwala bukowi &#39;okraść&#39; mnie z wygranej? Pozdrawiam

B 202

-bp-

Użytkownik
Bukmacher popełnił błąd podając tak duży kurs ... w regulaminie gdzies maja napewno napisane odpowiednia notke do danej sytuacji

D 0

dmn17

Użytkownik
No właśnie.. Jak dla mnie powinni to przeliczyć wg prawidłowego kursu i wypłacić wygraną. Co za idiotyczna polityka.
Żeby nie zakładać nowego tematu napisze to tu. Kolejne wydarzenie z dzisiejszego dnia. Byłem pewien, że rozumiem ów zakład w 100%, ale teraz już nie mam tej pewności, a przedstawia się on tak:

Tu wklejam wynik:

W zakładzie jest napisane jasno i po polsku, że &#39;zakład wygrany, gdy wytypowany wynik będzie w połowie lub na koniec spotkania&#39;. Pierwszą połowę wygrało Twente, więc o co chodzi?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
nie grałem nigdy tego typów zakładów ale wydaje mnie się że Ci wszedł typ, najlepiej zapytaj supportu na live chacie albo emailem

D 0

dmn17

Użytkownik
Dziękujemy za Pana email.

Uprzejmie informujemy, że wniesiony przez Pana zakład na (Aston Villa - Sunderland, Który zawodnik strzeli pierwszą bramkę w meczu? (reg. czas), Inny strzelec bramki) musiał zostać niestety anulowany ze względu na błąd przy wprowadzaniu kursów. Stawka wniesiona na ten zakład została zwrócona na Pana konto bwin. Jeśli zakład ten był częścią zakładu kombinacyjnego, został wyliczony według kursu 1,00.
Stawka 2,00 PLN została już zapisana na Pana koncie bwin.
Anulowanie zakładu zostało przeprowadzone zgodnie z następującym punktem regulaminu:

A3 Zawieranie zakładów
A3.2 Nieważne/unieważnione zakłady:
Jeśli zakład został uznany za nieważny lub został unieważnony (np. odwołanie wydarzenia sportowego, na które przyjmowane były typy), wówczas zakład jest uważany za wygrany. Jego kurs wynosi 1.00. W przypadku pojedynczych zakładów jest to równoznaczne ze zwrotem wniesionej przez użytkownika stawki na jego konto. W przypadku zakładów kombinacyjnych oznacza to, że łączny kurs będzie odpowiednio skorygowany i zakład kombinacyjny może w dalszym ciągu być wygranym, jeżeli wszystkie inne zakłady, które zawiera, są również wygrane.
A3.8 Błędy:
Spółka nie przejmuje odpowiedzialności za błędy przy wprowadzaniu, transmisji i/lub określaniu wartości. Spółka zastrzega sobie w szczególności prawo do korygowania błędów przy wprowadzaniu kursów zakładów i/lub określaniu wyników zakładów (np. omyłkowa zamiana kursów, wydarzeń, drużyn itd.) jak również unieważniania zakładów również później. Poza tym spółka nie przejmuje odpowiedzialności za bezbłędność i aktualność informacji wysłanych przez serwisy informacyjne (e- mail lub SMS), które dotyczą wyników z wniesionych zakładów. Dane i informacje odnośnie L!VE score i wyników z zakładów L!VE są bez gwarancji. Stawką zakładu jest tylko i wyłącznie kwota potwierdzona i zarejestrowana przez spółkę. W przypadku odwołania wydarzenia sportowego wszystkie zakłady są unieważnione i uważane jako wygrane wg kursu 1.00.
Przepraszamy za powstałe niedogodności oraz prosimy o kontakt w razie dalszych pytań.
Z poważaniem
Team z bwin
Nie komentuje tego.

D 0

dmn17

Użytkownik
zakład z meczem Feyenoord - Twente został rozpatrzony przez obsługę techniczną bwin i wygrana została przyznana. Pozdrawiam

Do góry Bottom