>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Usunięty post

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Wczoraj dodałem post o tym że nowym trenerem Barcelony jest Tito Vilanova. Dlaczego został usunięty co było w tym niezgodnego ?. Powoli każdy post zostaje usunięty chce znać przyczynę.
Pozdrawiam.

G 621

gruby_czarny

Użytkownik
Nie będę tworzył nowego tematu tylko podepnę się tutaj bo wątek podobny.
Z tematu o zakładach długoterminowych na EURO napisałem dwa posty,oba usunięte. Z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć dlaczego.
Owszem nie były to posty z analizami ale chyba też nie łamały żadnego z pkt regulaminu.W pierwszym odniosłem się do analizy użytkownika który źle zinterpretował pewien zakład w Tobet i go próbowałem uświadomić o tym.
Jest też post z zapytaniem o bukmacherów pozwalających łączyć zakłady długoterminowe,zacytowałem ten post i dodałem od siebie dwa buki
Chciałem zapytać o powody usunięcia tych postów tak na przyszłość
e: w temacie piłkarskim nie konkursowym

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie będę tworzył nowego tematu tylko podepnę się tutaj bo wątek podobny.
Z tematu o zakładach długoterminowych na EURO napisałem dwa posty,oba usunięte. Z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć dlaczego.
Owszem nie były to posty z analizami ale chyba też nie łamały żadnego z pkt regulaminu.W pierwszym odniosłem się do analizy użytkownika który źle zinterpretował pewien zakład w Tobet i go próbowałem uświadomić o tym.
Jest też post z zapytaniem o bukmacherów pozwalających łączyć zakłady długoterminowe,zacytowałem ten post i dodałem od siebie dwa buki
Chciałem zapytać o powody usunięcia tych postów tak na przyszłość
e: w temacie piłkarskim nie konkursowym
Oba Twoje posty nie miały żadnej wartości merytorycznej. W pierwszym napisałeś tak (cytowałeś kogoś):
dodaje do tej listy Bah i Betclic
W dziale sportowym takie posty są usuwane. Drugi post dotyczył źle zinterpretowanego typu przez innego użytkownika. Taki post jaki napisałeś mogłeś wysłać poprzez PW także też został usunięty, a user który źle zinterpretował typ został poinformowany przeze mnie na PW i Ty też mogłeś to zrobić.
Niemniej zapraszam do merytorycznej dyskusji w dziale przeznaczonym na Euro 2012 ;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ludzie nauczcie się, że posty które nic nie wnoszą do tematu, a tylko utrudniają przeglądanie go, są usuwane od razu. Nie oburzajcie się zaraz, tylko jak macie coś ważnego do napisania czy też swoje typy z uzasadnieniem to piszcie, a jak macie zwracać komuś uwagę to piszcie PW albo nic nie róbcie i tyle, bo modzi tam pracują, a przez dodatkowe posty z duperelami mają tylko więcej roboty.

A 498

addam44

Użytkownik
Napisalem chwile temu w watku CZY Z BUKMACHERKI DA SIE ZYC ze w Peruwianskiej Primera cala ostatnia kolejka w wekend(8meczy)zakonczyla sie wynikiem 0-0,i dwukrotnie ten post skasowano podajac jakis link ze moja widomosc jest bledna.Moje strony-np.soccer24.com czy livesports.pl podaja to co ja pisze.
Moze warto by sprawdzic dokladniej gdzie jest prawda?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Mam pytanie co do usuniętej sygnatury, jaki punkt regulaminu łamię ten podpis:
&quot;Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.&quot;
Wiem że chociażby dział na temat angielskie piłki jest opanowany przez kibiców Manchesteru i tam każdy post który &quot;nie podoba się&quot; jest usuwany, no ale bez przesady żeby usuwać podpisy...

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Usunięty został też mój post w temacie &quot;Forumowe łapu-capu&quot;. Wiem że dotyczył moderatora, ale trochę dystansu do siebie jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

Do góry Bottom