Ponieważ Twoja aktywność na forum jest zerowa.zapisałem się do konkursu na euro2012 i zostałem usunięty ?? dlaczego??
Oba Twoje posty nie miały żadnej wartości merytorycznej. W pierwszym napisałeś tak (cytowałeś kogoś):Nie będę tworzył nowego tematu tylko podepnę się tutaj bo wątek podobny.
Z tematu o zakładach długoterminowych na EURO napisałem dwa posty,oba usunięte. Z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć dlaczego.
Owszem nie były to posty z analizami ale chyba też nie łamały żadnego z pkt regulaminu.W pierwszym odniosłem się do analizy użytkownika który źle zinterpretował pewien zakład w Tobet i go próbowałem uświadomić o tym.
Jest też post z zapytaniem o bukmacherów pozwalających łączyć zakłady długoterminowe,zacytowałem ten post i dodałem od siebie dwa buki
Chciałem zapytać o powody usunięcia tych postów tak na przyszłość
e: w temacie piłkarskim nie konkursowym
W dziale sportowym takie posty są usuwane. Drugi post dotyczył źle zinterpretowanego typu przez innego użytkownika. Taki post jaki napisałeś mogłeś wysłać poprzez PW także też został usunięty, a user który źle zinterpretował typ został poinformowany przeze mnie na PW i Ty też mogłeś to zrobić.
To w jakim temacie moglem go wpisac?Post został usunięty bo nie ma żadnego związku z tytułem tematu.
W odpowiednim. Nikt za Ciebie nie będzie myślał...To w jakim temacie moglem go wpisac?
niestety zamkniętyTo w jakim temacie moglem go wpisac?