Witam.
Jakiś czas temu zamknąłem dwa konta u buków, u których już nie gram, nie mam zamiaru już tam grać i stąd też moje pytanie o dane osobowe. Czy w przypadku kont zamkniętych/zablokowanych po jakimś czasie dane osobowe są usuwane?
Pozdrawiam.
Witam.
Jakiś czas temu zamknąłem dwa konta u buków, u których już nie gram, nie mam zamiaru już tam grać i stąd też moje pytanie o dane osobowe. Czy w przypadku kont zamkniętych/zablokowanych po jakimś czasie dane osobowe są usuwane?
Pozdrawiam.
Myślę że napewno ale tutaj nikt Ci takiej odpowiedzi nie udzieli, zapytaj bezpośrednio bukmachera. Wydaje mi się że gdzies słyszałem że 5 lat wynosi okres przechowywania danych klientów ale to odnosiło się do skrilla.
Witam.
Pozdrawiam.
Jeżeli nie grasz w jakimś krzaku to taki bukmacher powinien podlegać pod organizację chroniącą interes graczy n.p. IBAS i powinno się wybierać buki z normalną licencją w krajach UE. Poza tym jest również tzw SBR Rating - oceny bukmacherów.