>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Usunięcie danych osobowych

blaum 651

blaum

Użytkownik
Witam.
Jakiś czas temu zamknąłem dwa konta u buków, u których już nie gram, nie mam zamiaru już tam grać i stąd też moje pytanie o dane osobowe. Czy w przypadku kont zamkniętych/zablokowanych po jakimś czasie dane osobowe są usuwane?
Pozdrawiam.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam.
Jakiś czas temu zamknąłem dwa konta u buków, u których już nie gram, nie mam zamiaru już tam grać i stąd też moje pytanie o dane osobowe. Czy w przypadku kont zamkniętych/zablokowanych po jakimś czasie dane osobowe są usuwane?
Pozdrawiam.
Myślę że napewno ale tutaj nikt Ci takiej odpowiedzi nie udzieli, zapytaj bezpośrednio bukmachera. Wydaje mi się że gdzies słyszałem że 5 lat wynosi okres przechowywania danych klientów ale to odnosiło się do skrilla.

G 0

gruszkanba

Użytkownik
Witam.
Pozdrawiam.
Nawet jeśli by powiedzieli że usuwają, to i tak nie masz 100% pewności. Oni się rządzą własnymi prawami

L 124

lemko

Użytkownik
Jeżeli nie grasz w jakimś krzaku to taki bukmacher powinien podlegać pod organizację chroniącą interes graczy n.p. IBAS i powinno się wybierać buki z normalną licencją w krajach UE. Poza tym jest również tzw SBR Rating - oceny bukmacherów.

Do góry Bottom