>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Usunąć konto

7 2

7tomas7

Użytkownik
Pozakładałem dawniej dużo kont na mamę, lecz teraz chciałbym zrobić woje konta, a chyba nie można. Zostały mi same mało znane i słabe buki, a chciałbym pograć na bet365, bwinie, unibecie, tobecie, bahu, expekcie, tobecie itp. (jeszcze z kilka) i na wszystkich tych najbardziej znanych mam już konta, i nie mogę na nie wpłacić nic bo by się dane nie zgadzały z mojego konta bankowego, a konta u buka gdzie dane mamy. Może istnieje w którymś z tych opcja usunięcia, abym mógł założyć nowe i grać.

owca26 171

owca26

Użytkownik
Napewno nie ?? Kiedyś miałem konto na Bwin ale stweirdziłem że to gówniany buk i zamknąłem, dali mi 6 miesięcy na rozmyslenie się i dopiero po tym czasie definitywnie usunęli moje dane z bazy, teraz mogę założyć na nowo

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Dla mnie i mojego kumpla też raz usunęli pierwsze i kazali założyć drugie, ale w naprawdę ekstremalnych sytuacjach.
Na e-mail: usuńcie to ja założę drugie itp nie ma szans. Ile byś tam czasu nawet sytuacji nie tłumaczył.

7 2

7tomas7

Użytkownik
To pozostaje otworzyć u jakiś dziwnych buków a w przyszłości, jak się przeniosę i będę korzystał z innej sieci to założę sobie konto u najlepszego według mnie buka bet365 na swoje dane a nie mamy ???? I się będzie grało.
Znów dużo odpowiedzi. BARDZO DZIĘKUJĘ!

funt 2,9K

funt

Użytkownik
da się na niektórych...wystarczy poprosić o zmianę waluty...większość bukow wymaga zamknięcia dotychczasowego konta i otwarcia nowego...nowe założ na swoje dane..waluty chyba nie musisz zmieniać..raczej nie będą wnikac...
Nie wszędzie przejdzie ten myk..Ale Funt swego czasu tak robił..zmieniał z PLN na GBP...
Nic nie stracisz jeśli popytasz na livechat...
Daj znać jak poszło...
P.S. Fajna i wyrozumiala masz mamę.. ????

zksstal 5,8K

zksstal

Użytkownik
7tomas7 ---&gt; nie widzę problemu żebyś założył konto na siebie, tylko z taką opcją że jeżeli na tamte konta mamy były przydzielane bonusy startowe czy inne to na to nowe radziłbym już nie brac bonusów bo mogą się przyczepic. A jeżeli będzie nawet na jeden numer domu dwa konta z których jedno nie jest używane a na drugim nie będzie przekrętów to nie powinni Ci robic problemów. Takie jest moje zdanie.

7 2

7tomas7

Użytkownik
da się na niektórych...wystarczy poprosić o zmianę waluty...większość bukow wymaga zamknięcia dotychczasowego konta i otwarcia nowego...nowe założ na swoje dane..waluty chyba nie musisz zmieniać..raczej nie będą wnikac...
Nie wszędzie przejdzie ten myk..Ale Funt swego czasu tak robił..zmieniał z PLN na GBP...
Nic nie stracisz jeśli popytasz na livechat...
Daj znać jak poszło...
P.S. Fajna i wyrozumiala masz mamę.. ????
Na razie założyłem konto na sportingbet i tam pogram (bo mam nadzieję, że nie było tam zakładanego kiedyś konta) i nie będę na razie ryzykował, więc nie powiem jak poszło. Pytałem tylko na b365 i że nie ma mowy odpowiedzieli w czacie. A mama nie wiedziała nic przecież o tym ???? Edi8- a czemu myślisz że zamożną ???? wow?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
7tomas7,
nie ma problemu żebyś założył konto na siebie. Najlepiej to napisz do buka z konta mamy prośbę o zamknięcie konta, oni Ci je blokują, ale nie usuwają definitywnie. Potem zakładasz na siebie, piszesz do buka od razu, że u ciebie w rodzinie ktoś grał, wysyłasz od razu skany. I pytasz się czy w związku z taką sytuacją przysługują Ci jakieś bonusy.
Większość buków Cie od razu zweryfikuje i nawet będziesz mógł wykorzystać bonus. Sam to przerabiałem, bo po 18-stce miałem taki sam problem jak ty.
Wszystko załatwione, bonus legalnie, bez późniejszych blokad konta.

Do góry Bottom