>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ustna matura z polaka :)

maradie 47

maradie

Użytkownik
To i ja pochwale sie moim tematem na mature ustna z polaka: &quot;W oparciu o samodzielnie zgromadzony materiał omów cechy gwary piłkarzy i kibiców piłki nożnej, analizując ich słownictwo i frazeologię&quot;.

Mysle, ze temat ciekawy. Nawet z bibliografia sobie powinienem poradzic. Lubie mowic o czyms, co sprawia mi przyjemnosc i na czym sie troche znam takze mysle ze to bedzie duzy plus. Jakby ktos mial jakies ciekawe zdjecia, ktore mozna tu zaprezentowac - z jakimis haslami czy ciekawymi (moze patriotycznymi) transparentami to chetnie przygarne na PRIV. Jakies audio tez nie bylo by zle! Musze jakos urozmaicic to gadanie obrazkiem czy czyms takim. Odrazu im w komisji cycki stana jak zobacza obrazek. To dobrze na nich dziala!

magiki 42

magiki

Użytkownik
Mam prośbę. Jeśli ktoś ma czas albo jest znawcą hip-hopu to poproszę o jakieś utwory w których wyrażany jest bunt.

Mój temat to: &#39;Język piosenek młodzieżowych jako wyraz pokoleniowego buntu. Omów temat na podstawie zgromadzonego materiału.&#39;
Mój znajomy ma ten sam temat (z klasy) i nie chcemy żeby się teksty powtórzyły. Mam już kilka utworów w głowie, ale brak czasu.
Ostatnio nie mam czasu na zabranie się do tego i jeśli ktoś pomoże będę bardzo wdzięczny.

pozdrawiam
Benek powiedz mi w którym utworze hip hopowym NIE wyrażany jest bunt? Pościągaj sobie jakieś tracki z &quot;podziemia&quot; jeżeli wulgaryzmy też mogą być..

pozdrawiam

zbiku17 0

zbiku17

Użytkownik
Maradie mam prośbe ja kskonczą się matury wrzuc prace na forum i sie pochwal bo chciałbym poczytać ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
a widzisz, jak ja zrobiłem swój konspekt, tak jak był podany na tej stronie, to moja polonistka stwierdziła ze jest zle zapisany ????
Tzn wiesz układem itp się nie kierowalem. Bardizej sugerowalem się jak zapisac wybrany artykul , że musi byc autor, tytuł itd dobra kolejnośc. Wnioski i ladnie wytlumaczone jest nawet.
Zobaczymy co moja polonistka powie :p

A jaki masz matex temat ?

matex 0

matex

Użytkownik
Tzn wiesz układem itp się nie kierowalem. Bardizej sugerowalem się jak zapisac wybrany artykul , że musi byc autor, tytuł itd dobra kolejnośc. Wnioski i ladnie wytlumaczone jest nawet.
Zobaczymy co moja polonistka powie :p

A jaki masz matex temat ?
ja własnie mówie o tym, że tam niby jest nie pokolei ponoc i np. nie powinno byc tłumaczeń. mi kazał napisac tak - imię, nazwisko, tytuł, miejsce wydania, rok wydania - i tyle ????

a co do tematu to jakis taki denny sobie wybrałem ;p - &quot;bohaterowie kontrowersyjni. podejmij problm w oparciu o wyrane utwory z róznych epok&quot; (wziąłem, antygone, konrada wallenroda, zbrodnie i kare ???? )

escabar 24

escabar

Użytkownik
jakby ktoś chciał, to mam znajomego co pisze prace na matury, za odpowiednią opłatą..
tylko nie wiem czy nie jest już zawalony...
pozdrawiam

Do góry Bottom