Widziałem ten mecz w TV, AZS zagrał świetnie prawie w każym elemencie, zagrywka siedziała, chodził blok, super rozgrywał Drzyzga. Skra była zmęczona po meczach LM, zagrała słabo i tyle.Tutaj jestem pewny że był z góry wynik przewidziany, mecz odbył sie 17 grudnia 2009 , Azs wygrał 3-0 bez jaj ale niewierze że Skra po czystej walce przegrałaby 3-0 tym bardziej że kilka dni wczesniej azs stracił d. murka. Po normalnym meczu powinno być 3-0 ale dla skry.Jestem pewny że jest to ustawka , pare sezonów temu było to samo, kluby sobie pomagają na 100%, ponieważ azs bardzo potrzebuje punktów
fakt zazwyczaj faworyci spotkan przegrywali i kursy ok 5 wchodziły heheh doba liga na progresje z kursami 5 ;P-signapurska
to jest genialna liga
Hmm a czy wiesz że Skra grała wcześniej trudny mecz z wymagającym Noliko ? Skra wygrała 3;0 po walce w trzech setach od początku do końca i po takim meczu to ich liga g... obchodziła, poza tym zmęczenie, przenosiny na szybko z Łodzi do Częstochowy .. Myśl co piszeszTutaj jestem pewny że był z góry wynik przewidziany, mecz odbył sie 17 grudnia 2009 , Azs wygrał 3-0 bez jaj ale niewierze że Skra po czystej walce przegrałaby 3-0 tym bardziej że kilka dni wczesniej azs stracił d. murka. Po normalnym meczu powinno być 3-0 ale dla skry.Jestem pewny że jest to ustawka , pare sezonów temu było to samo, kluby sobie pomagają na 100%, ponieważ azs bardzo potrzebuje punktów
Nie zdajesz sobie sprawy że 3 mecze z Champions League zostały ustawione, i kilka meczów węgierskich i albańskiej drużyny z Tirany bodajże w Lidze Europejskiej..Wy naprawdę grubo przeginacie. Skreślanie większości lig piłkarskich bo nie wchodzą i gadanie, że mafia tam ustawia wszystko. Piłka nożna jest po prostu sportem, w którym wiele często zależy od jednego kopnięcia, a każdemu może wyjść czasem jedno kopnięcie. Wkład przypadku w wynik jest często bardzo duży.
Jakoś w koszu gdzie dzieje się dużo więcej, dużo więcej jest akcji mało kto widzi ustawki (chociaż są tacy co permanentnie widzą ustawki w NBA, ale wiadomo, że niektórzy whiskas w bani mają).
Naprawdę jak przegracie jakiś kupon bo stawialiście po nazwie, to zróbcie sobie przerwę od wchodzenia na forum, a nie wypisujecie tu takie głupoty. Bo to już nawet śmieszne nie jest.
Ale spoko szukajcie dalej. Dobra ustawka dziś była w alpejskim, Blardone nie był na podium. Ustawione na bank
Hmm a czy wiesz że Skra grała wcześniej trudny mecz z wymagającym Noliko ? Skra wygrała 3;0 po walce w trzech setach od początku do końca i po takim meczu to ich liga g... obchodziła, poza tym zmęczenie, przenosiny na szybko z Łodzi do Częstochowy .. Myśl co piszesz
Nie zdajesz sobie sprawy że 3 mecze z Champions League zostały ustawione, i kilka meczów węgierskich i albańskiej drużyny z Tirany bodajże w Lidze Europejskiej..
Polecam Lekturkę miesięcznika "FUTBOL" 1/2010 gdzie jest opisany dokładnie proceder działania azjatyckich mafii bukmacherskich oraz działania sędziego Hoyzera