P
0
predator12
Użytkownik
Czytałem pracę nad poprawkami zgłoszonymi przez Senat i wygląda na to,że ustawę przyjeli i niedługo będzie obowiązywać.Jeżeli się mylę to mnie sprostujcie.
..... To tak jakbys napisal ze w warzywniaku beda sprzedawane gumowe lale.Czyli lada chwila naziemniaki wejdą w internet.
Co masz na myśli w tym zdaniu ? wycofali język czy klientele francuską ..Wiem jak jest we francj bo mam tam siostre po 1. jest dosłownie tylko kilka firm ktore oferuja tam zaklady po 2. kursy na koncowce fr sa o 40 % nizsze niz my mamy po3. giełda betfair od razu zrezygnowala z rynku francuzkiego i po 4 . najwazniejsze zalozenie konta wymaga duzego trudu poniewaz najpierw przychodzi ci list do domu i jest zupelnie inna weryfikacja graczy niz u nas .
W bukmacherach legalnie działających w Polsce, mających domenę .pl jak najbardziej. W następnym akapicie tego artykułu masz wyraźnie napisane, że nie można grać w nielegalnych zakładach w internecie, a za takie uważa się w Polsce bukmacherów u nas nie zarejestrowanych i nie rozliczających się podatkowo ze swojej działalności..."W przypadku zakładów wzajemnych internet jest tylko kanałem dystrybucji. Gracz zawiera zakład, a wynik nie jest generowany elektronicznie, zależy od współzawodnictwa czy zdarzenia. Takie zakłady będą mogły być organizowane w internecie."
Czyli co można grac na zakladach????
ps. Ktos tu pisal o internecie na karte.... pre-paid, nie wiem czy i gdzie kupiliscie ale z moich obliczyen wynika ze np. w blueconnecie w erze za transer 1GB danych kosztuje 300zł.....!
To mnie rozbawiło bez kitu, bez komentarza hehe ....Spodziewam się, że w większości zagraniczne serwisy oferujące gry w języku polskim dostosują się do naszego prawa
u jakich bukmacherow mozna teraz grac leganie w internecie?W bukmacherach legalnie działających w Polsce, mających domenę .pl jak najbardziej. W następnym akapicie tego artykułu masz wyraźnie napisane, że nie można grać w nielegalnych zakładach w internecie, a za takie uważa się w Polsce bukmacherów u nas nie zarejestrowanych i nie rozliczających się podatkowo ze swojej działalności...
Nie ma poprawnej odpowiedzi na tak zadane przez Ciebie pytanie.u jakich bukmacherow mozna teraz grac leganie w internecie?
Prostytucja w Polsce nie jest zakazana. Zwłaszcza "korzystanie" z prostytucji - rozumiane jako bycie "klientem", odbiorcą usługi.Spokojnie.. prostytucja też jest zakazana a i tak wszyscy korzystają