>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open - kwalifikacje

Status
Zamknięty.
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Shahar Peer - Ksenia Pervak
Typ: dokładny wynik 2-0
Kurs: 1,80
Izraelka gdzieś powiedziała, że zakończy karierę po tym roku, jak nie będzie żadnych sukcesów tenisowych. Na jej szczęście to światło w tunelu się ostatnio pojawiło, gdyż zagrała dwa finały pod rząd. Pierwszy był w Baku - przegrała z rewelacyjną wtedy Svitoliną (zacięty, choć dwusetowy pojedynek), no i wygrała turniej w Suzhou. Może nie było tam żadnej super obstawy, ale mogła się przez to rozegrać, znaleźć formę, przygotować do USO. Pervak jest w totalnym dołku. Od dawna polega zawsze w 1 lub 2 rundach, dalej nie zachodzi. Ostatni mecz to porażka z Nadiyą Kichenok, znaną głównie z ITF-ów. Nie daję jej dzisiaj najmniejszych szans na zwycięstwo, ale kurs 1,28 na czysty win (jeszcze spadnie) jest przykro niski jak na standardy WTA, więc ja łykam 1,80 i to mocniej.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Bychkova 1.5 bet365
Dośiwadczenie, forma, to przemawia za Bychkovą. Kania po za clayem bez szału. Rosjanka ostatnio fajna forma porażki w ćwierćfinałach w turniejach na nawierzchni twardej na poziomie itf. H2H 1-1, ale mam przeczucie że dziś wygra Bychkova, akurat Paula moim zdaniem jest najsłabszą Polką w kwalach i do tego trafiła na bardzą nie wygodną i ograną rywalkę.

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
K.Nara-Irigoyen 1 @1.36
Japonka miala juz niejeden dobry mecz w karierze z niezlymi zawodniczkami. Dostawala sie tez z kwalifikacji do szlemow. Ostatnimi tygodniami bardzo dobrze spisywala sie w turniejach ITF na amerykanskich kortach m.in. wygrana w Portland w polowie lipca czy polfinal w kanadyjskim Vancouver (przegrany z pozniejsza triumfatorka Johanna Konta), wiec do rywalizacji jest gotowa. Forma wyglada jak najbardziej ok. Irigoyen raczej preferuje cegle, a tez nic nie wskazuje, zeby byla w takiej formie jak aktualnie Nara.

D 174

dziurka

Użytkownik
Ana Vrljic - Katarzyna Piter 1 1,47 fortuna
Obie zawodniczki spotkały się czterokrotnie z czego trzy spotkania odbyły się w tym roku wszystkie trzy wygrała zawodniczka z Chorwacji. Nieco ponad tydzień temu spotkały się w finale ITF-u w Turcji gdzie Polka ugrała zaledwie 4 gemy natomiast Chorwatka przez cały turniej nie straciła nawet seta ogrywając wyżej notowane: Vogt, Mitu, Kovinic. Bardziej doświadczona Chorwatka powinna uporać się z preferującą clay i pierwszy raz występującą na kortach US Open Polką.

kroff 12

kroff

Użytkownik
Fichman - Adamczak 2:0 @1,5✅
6:3 6:0
Fichman grac na hardzie potrafi calkiem niezle pokazala sie w Toronto, gdzie odpadla po zacietym meczu z Jankovic, po drugiej stronie Adamczak ktora nie ma zielonego pojecia o grze na twardych nawierzchniach, w ogole inny poziom, do tego ostatnio graly ze soba i Fishman wygrala 6:0 6:1
Chirico - Peskiric
Chirico @1,66✅
6:3 6:1
Mloda Amerykanka ma cos do udowodnienia, gra u siebie wychowana na hardach, kontra Peskiric ktora preferuje clay a na twardych nawierzchniach nie czuje sie zbyt dobrze, jak mloda sie nie spali psychicznie to bedzie dobrze
edit
dx2: moze troche przesadzilem, jednak ITFy to nie jest poziom ktory biore powaznie pod uwage

Otrzymane punkty reputacji: +5
dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
po drugiej stronie Adamczak ktora nie ma zielonego pojecia o grze na twardych nawierzchniach, w ogole inny poziom
Czy ja wiem czy nie ma. Ja ta Australijke kojarze glownie z turniejow kwalifikacyjnych poprzedzajacych Australian Open, czyli Brisbane, Auckland, Hobart i tez sie dostwala tam do turniejow glownych czasami od biedy. Na pewno w tych wszystkich kwalifikacjach prezentowala dobry, przyzwoity poziom ogolnie. Poza tym patrze dalej - dwa wygrane turnieje ITF na twardej nawierzchni (Rockhampton w Australii i Irapuato w Meksyku) plus 3 razy w finale turniejow ITF na twardej nawierzchni, wiec jak mozna powiedziec, ze nie ma pojecia ? Faworytka oczywiscie jest jedna w postaci Sharon Fichman i zwyciestwo Knadyjki nikogo nie zdziwi, ale to co napisales o Adamczak mija sie z prawda i jest tylko na potrzeby Twojej analizy jak widac.

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Larcher de Brito-Diyas 1 @1.44
Tak naprawde to Portugalke mozna zapamietac z 3 rzeczy. Po pierwsze, jej krzyki na korcie, jak najbardziej porownywalne do Sharapovej. Po drugie, Larcher de Brito swoj pierwszy mecz w cyklu WTA wygrala majac niespelna 15 lat, pokonujac wtedy Meghan Shaughnessy, jezeli dobrze pamietam. Po trzecie, majac lat 15, roku panskiego 2008, Portugalka ograla Agnieszke Radwanska w 2 rundzie turnieju w Miami na Florydzie (tak tak to nie pomylka).
Larcher de Brito o to jednak jest zawodniczka wywodzaca sie z szkol amerykankiego tenisa na Florydzie wlasnie, wiec te wojaze Larcher w USA dziwia jakby mniej.
Raz juz Portugalka przeszla kwalifikacje do USO w 2010 roku, chociaz furory w turnieju glownym nie zrobila. W 2011 Larcher przegrala z Karin Knapp decydujaca runde w tie-breaku 3 seta. Wczoraj 20-letnia Portugalka raczej nie zachwycila, ale wyciagnela mecz po przegranym secie z Amerykanka Chiara Scholl. Udziele jednak mlodej Portugalce kredytu zaufania tutaj, bo ma wieksza renome niz Diyas.

Otrzymane punkty reputacji: +4
katalonczyk 480

katalonczyk

Użytkownik
Dushevina - Sadikovic 1 1,30 ✅✅✅
Fajny i dość pewny mecz do jakieś kombinacji ???? nie ma innej opcji jak wygrana Rosjanki. Ostatnio dobra forma na hardzie, gdzie wygrała po 2-0 z Puchkovą, Erakovic, Keys. Przegrała z Hamtpon, ale wstydu jej to nie przynosi ???? pewna wygrana Dusheviny ????

Giorgi - Van Der Meet
1 1,26 ✅✅✅
Bez analizy, nie widzę innego wyniku jak wygrana Giorgi ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Hlavackova A. - Paszek T (1.70) ✅ dobra robota Czeszki! ;)
Czeszka, na hardzie może nie pogrywa jakoś specjalnie dobrze, ale zawodniczka Paszek, chyba każdy wie, jak ona potrafi &#39;przegrać wygrany mecz&#39; Obie zawodniczki na hardzie, grają strasznie mizernie i z pewnością będzie tu dużo przełamań i nierównej gry. Ale mimo wszystko widzę większe szanse po stronie Czeszki, która powinna wygrać, z Tamirą. Choć grały ze sobą już wcześniej i górą była Tamira, ale Tamira, to słaba psychika w grze i mnóstwo błędów. Nie widzę raczej innej opcji jak wygraną dzisiaj Czeszki.
WilliamHill

kroff 12

kroff

Użytkownik
Dushevina @1,2✅ + Koehler@1,36✅ =1,63✅
de Brito @1,50✅ fajne te kwale ????
Wszystkie 3 panie zdecydowanie lepsze od swoich rywalek, po prostu uwazam ze roznica klasy jest na tyle spora ze nie ma mowy o niespodziance, jedyne co mnie zastanawia to rosnacy kurs na de Brito... ale dobrze ????

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
O. Rogowska - R. Hogenkamp - 1 (1,72)✅
Bet365

Uważam, że to atrakcyjny kurs. Holenderka gra ostatnio wyłącznie na cegle do tego w Europie. Pierwszy mecz na hardzie z Jovaną Jaksic nie był przekonujący. Widziałem kilka meczów Jovany i uważam że jest to zawodniczka zdecydowanie niższego kalibru niż O. Rogowska. Wracając do Rogowskiej to tenisistka grywa w przeciwieństwie do Holenderki wyłącznie ostatnio na hardzie do tego w USA. Przetarcie jest zdecydowanie większe u niej. Obie zawodniczki mają H2H 1:1 na hardzie. W tym roku sprite powinna być Olivia a pragnienie Richel, podobnie jak rok temu.

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Vandeweghe-Abduraimova 1 @1.3
Juz wczoraj uwazalem, ze zwyciezczyni pojedynku Vandeweghe z Shuai Zhang bedzie jedna noga w turnieju glownym. Vandweghe robi swoje, jest moc (czytaj serwis), forma wyglada ok. Coco wygrywala nawet juniorski USO. Trzbea po prostu postawic kropke nad &quot;i&quot;. Rywalka nie jest anonimowa, ale zdziwie sie bardzo jezeli Vandeweghe nie awansuje bezposrednio do main draw na Flushing Meadows, gdyz najtrudniejszy mecz Amerykanka miala wczorajszej nocy.

katalonczyk 480

katalonczyk

Użytkownik
Vandeweghe - Abduraimova 1 1,25 ✅✅✅
W pełni się zgadzam z kolegą dx2, tak na prawdę wczoraj był najważniejszy bój pani Coco. Wątpię by przegrała teraz z zawodniczką o klasę gorszą... Typ bardziej do kombinacji, ale pewny ????
Dushevina - Castano 1 1,25 ✅✅✅
Rosjankę opisywałem wczoraj, więc nie będę nic się dalej rozpisywał, trafiła z formą, kolejny typ raczej do kombinacji ????

T 95

typychecmana

Użytkownik
Tomljanovic 1.61 bet365
Kurs fajny, Chorwatka w lepszej formie. Dostaje rywalkę, która przypadkiem dostała się do 3 rundy.

Lucic 1.66 Bet365
Mirjana o klasę lepsza, dobrze jej się tu gra.

Panova 2.50 Bet365
Panova wreszcie w formie. Ciężko ją złamać, mało błędów powinna sobie poradzić z Fichman

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Victoria Duval - Tereza Mrdeza - 1 (1,75)✅
William Hill

Fajny kurs wystawiony. Pewnie spadnie ponieważ po wczorajszym meczu akcje Duval rosną. Znakomicie poradziła sobie z Valeria. Chorwatka w mojej ocenie to gorszy kaliber od Solovievy tak więc Victoria Duval która gra u siebie, męczy od dłuższego czasu turnieje w USA na hardzie do tego zaczęła nieźle kwalifikacje jest w mojej ocenie faworytką tego spotkania.

Otrzymane punkty reputacji: +25
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Victoria Duval - Tereza Mrdeza - 1 (1,75)
William Hill
Fajny kurs wystawiony. Pewnie spadnie ponieważ po wczorajszym meczu akcje Duval rosną. Znakomicie poradziła sobie z Valeria. Chorwatka w mojej ocenie to gorszy kaliber od Solovievy tak więc Victoria Duval która gra u siebie, męczy od dłuższego czasu turnieje w USA na hardzie do tego zaczęła nieźle kwalifikacje jest w mojej ocenie faworytką tego spotkania.
Popieram tu kolegę. Duval, zagrała w ostatnim meczu bardzo zachowawczo i nie traciła przy tym głowy. Amerykanka powinna sobie spokojnie poradzić na swoich śmieciach, wystarczy, że będzie wygrywała swoje podanie, ale w WTA, to wszystko możliwe.. ale powinna dać radę. Typ biorę! ✅

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, US Open kwalifikacje
Mecz: Hlavackova A. - Min G.
Data: 23.08.2013 20:30
Typ: 2:0
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365
Analiza: Trzecia i ostatnia runda kwalifkacji do wielkoszlemowego turnieju US Open. W meczu który wybrałem zagra Czeszka Andrea Hlavackova, która w światowym rankingu znajduje się obecnie na 104 miejscu. Jej przeciwniczką będzie 150 w rankingu Grace Min, reprezentująca Stany Zjednoczone. Jeszcze nie tak dawno oglądałem Hlavackovą na korcie i zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jej teraźniejsze wyniki pokazują, że jest w formie, więc dzisiaj powinna dostać się do turnieju głównego pokonując Min. Po turnieju na ziemi w Bad Gastein, gdzie Hlavackova przegrała dopiero w finale z Austraiczką Meusburger 7:5, 6:2, po drodze pokonując Svitolinę 7:5, 6:7, 6:4, nieznaną Moser 6:3, 7:6, Golubic 5:7, 6:1, 6:0 oraz Daniilidou 6:3, 6:1. Po tym turnieju Czeszka wybrała się do Baku, aby na hardzie przegrać w pierwszej rundzie z Chanelle Scheepers 6:3, 3:6, 4:6. Po 3 tygodniowej przerwie wybrała się za ocean, gdzie w Cincinnati przegrała 1:6, 4:6 z Monicą Niculescu. W kwalifikacjach z dużo słabszymi przeciwniczkami pokazuje, że jest od nich dużo lepsza i bardziej doświadczona. Grace Min ma dużo lepszy bilans od Czeszki na kortach w tym roku, jednak zarobki Czeszki są ponad 4 razy większe. To pokazuje z jakimi przeciwniczkami obydwie grają. Amerykanka podobnie jak Czeszka zagrała tylko jeden turniej na hardzie. Miało to miejsce w Lexington, gdzie Min wygrała 6:4, 6:3 z Marand i przegrała 2:6, 6:4, 1:6 z Lertpitaksinchai. W pierwszej rundzie kwalifikacji Min pokonała Francuzkę Lim 6:4, 6:4, a w drugiej pokonała 6:2, 6:2 Golubic. Dla porównania Hlavackova w pierwszej rundzie wygrała z Argentynką Molinero oddając przeciwniczce zaledwie jednego gema. W drugiej rundzie Czeszka pokonała Tamirę Paszek 6:2, 2:6, 6:2. Polecam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom