macko18
Forum VIP
Kursy: http://www.oddsportal.com/tennis/usa/atp-us-open/
Kurs jest taki poniewaz Bachinger najczesciej i najlepiej gra na twardych szybkich nawierzchniach. Portugalczyk zas to typowu gracz na korty ceglane.ej czemu w meczu sousa - bachinger jest taki duzy kurs na souse?? wydaje mi sie ze jest on lepszy przynajmniej h2h, czy ktos kumaty w tenisie moze cos powiedziec o tym meczu??
Bo to Pedro Sousa, a nie Joao Sousa.ej czemu w meczu sousa - bachinger jest taki duzy kurs na souse?? wydaje mi sie ze jest on lepszy przynajmniej h2h, czy ktos kumaty w tenisie moze cos powiedziec o tym meczu??
Nie sądze aby to była kontuzja.Opelka nie grał znakomicie z Francuzem a jego przeciwnik Kolumbijczyk naprawde ostatnio gra dobrze i notuje dobre wyniki.Jedynym atutem Amerykanina będzie dziś własna publiczność.Wczoraj słabo trzymał serwis i dziś myśle ze gładko wygra GiraldoCzy wie ktoś coś może na temat stanu zdrowia Opelki? Pod sam koniec wczorajszego meczu zaczęły dziać się dziwne rzeczy. Nie mogłem zobaczyć co się dokładnie dzieje z powodu braku transmisji. Przy stanie 3 seta 4:3 dla Opelki poszedł pierwszy medical, mecz wznowiono za 10 minut i po ugraniu jednego gema (5:3) poszedł drugi medical również z 10 minutową przerwą. Willhill pisał o pierwszym medicalu dla Opelki, drugim dla Vasselina. Po wygraniu meczu przez Opelke spojrzałem na kursy jakie wystawiają buki na następny mecz Opelka-Giraldo i na Tipsporcie rozkładały się 1.8:1.8. Dziś rano podskoczyły do ok 2.5:1.5. Czyżby jakaś wiadomość o kontuzji? Czytał coś ktoś?
60 dolcowWitam, ktoś jest mi w stanie powiedzieć jaki jest koszt biletu na daną sesję (poranną) dajmy na to w poniedziałek? Chodzi o bilet na te małe korty, nie na stadiony.