>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open 2015 - kwalifikacje

Status
Zamknięty.
forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Guido Pella vs. Noah Rubin 1 Expekt 1.45
Najlepszy bet na dzień dzisiejszy wg mnie jeśli chodzi o 2 rundę kwalifikacji US OPEN.
W pierwszej rundzie Pella łatwo pokonał Niemca- Andreasa Becka 6:3 6:4 grając naprawde dobry tenis! Dzisiejsze spotkanie powinno być łatwiejsze dla Argentyńczyka . Jest zdecydowanym faworytem a mimo to kurs 1.45 ?! Aż grzech tego nie wykorzystać !
Kyle Edmund - Guido Andreozzi 1 Expekt1.28
Kolejny faworyt, który bez problemu przeszedł 1 rundę z wygrywając z Peterem Polanskym 6:3 6:4. Tutaj kurs nie jest zachwycająco wysoki, ale zwycięstwo Brytyjczyka jest jak najbardziej do podbicia kursu !

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Czy to bedzie taki prosty mecz to ja mam watpliwosci, Rubin ur w NYC dostaje tu wielka szanse na awans, miewa beznadziejne mecze to fakt ale zobacz np. Lexington challenger. Ogrywa Kutrovskiego i Nielsena, walczy w pierwszym w Frankiem Dancevicem, wczesniej Binghamton pokonal Omara Jasike 6-3 6-3 przegral z Edmundem, ktory dzis jest masowka 5-7 7-6 4-6 i to byl solidny mecz, nie wiem na jakiej podstawie sadzisz, ze Pelle zagral super z Beckiem skoro nie ma kamer z kwali. Nie rozumiem masowki na Pelle, ktory na hardcourt nie spisuje sie najlepiej. Duzo defensywnej gry, krecenia, mini lobow jakos mnie to nie przekonuje. Staty Pelli przyzwoite ale co wyprawial Niemiec to nie wiem, 9 df 31% z drugiego no to jest amatorka, Rubin za duzo bledow nie robi, spodziewam sie zacietego meczu.
Delikatnie 1/10 maraton Rubin 2.81 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Michal tak jak mowilem, nie mozna mu ufac...

Basilashvili 1,33 bet365✅

Niedlugo zagosci na stale w top setce, lubi szybkie korty dobrze pokazal sie na Wimbledonie gdzie pokonal Lopeza po swietnym meczu, w 1r nie mial problemow teraz powinno byc podobnie. Kruger to zawodnik z ITF przebijacz nie ma konczacego uderzenia ogrywa leszczy ktorzy oddaja mu punkty za darmo, takich rywali jak Basilashvili nie ogrywa, wogle malo kiedy ma okazje z takimi grac... jak dla mnie roznica klasy

Copil 1.55 bet165✅

Rumun malo gra, ale nadal trzyma poziom jak gra swoje jest grozny dla zawodnikow z top50. Uniwersalny grajek, dobrze na cegle i hardzie. Pokonal wczoraj Vaselena co jest ogromnym sukcesem, po takim wyniku nie moze odpasc z Gonzalezem. Rumun bedzie trzymal podanie a Gonzo na pewno da sie przelamac, jak wczoraj Francuz...

gusto 695

gusto

Forum VIP
Nguyen Daniel - Nishioka Yoshihito
Typ: 1
Kurs: 3,89
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: Ja szukam tutaj niespodzianki głównie ze względu na dwa powody. Pierwszym jest to, że Amerykanin ograł gładko swojego dzisiejszego rywala rok temu na podobnej nawierzchni 6-3, 6-1 w Challengerze w Aptos. I mimo, iż Japończyk ma za sobą lepszy sezon i zajmuje wyższe miejsce w rankingu to myślę, że Nguyen ma tu spore szanse. Drugim jest to, że gra u siebie. Ściany i publika będzie za nim. Niesiony dopingiem może tu sprawić psikusa bukmacherom i tym którzy postawią na Japończyka. Myślę, że Nguyen dzisiaj przypomni sobie jak ogrywał go rok temu i będzie wiedział jak zrobić to również dzisiaj. C&#39;mon Daniel!!

Otrzymane punkty reputacji: +9
dx2 273,3K

dx2

Użytkownik
Pierwszym jest to, że Amerykanin ograł gładko swojego dzisiejszego rywala rok temu na podobnej nawierzchni 6-3, 6-1 w Challengerze w Aptos. I mimo, iż Japończyk ma za sobą lepszy sezon i zajmuje wyższe miejsce w rankingu to myślę, że Nguyen ma tu spore szanse. Drugim jest to, że gra u siebie. Ściany i publika będzie za nim. Niesiony dopingiem może tu sprawić psikusa bukmacherom i tym którzy postawią na Japończyka.
A to ja powiem z czym sie tutaj nie zgadzam.
1. Sadze, ze wynik z Aptos niema znaczenia.
2. Biorac pod uwage, ze Nishioka to tenisista z Akademii Bolleterriego na Florydzie to nie wiem czy argument &quot;u siebie&quot; cos tu da. Nguyen to tez jest zawodnik z korzeniami azjatyckimi (wystarczy zerknac na jego zdjecie) i tu nawet w wygladzie roznicy jakos nie ma. Nieliczna publika co tam bedzie to bedzie myslec, ze graja jakies dwa Wietnamczyki czy &quot;Koreanczyki&quot;.
3. Na meczu kwalifikacji to bedzie taki doping, ze spokojnie mozna byloby sobie tam uciac drzemke. Chociaz nie, samoloty i halas nad Nowym Jorkiem by nie pozwolily, ale gdzie tam doping kibicow, to nie final Ligi Mistrzow.
Oczywiscie moge sie mylic, ale moim zdaniem Nishioka wygra i juz. Mecz pokaze.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Nguyen Daniel - Nishioka Yoshihito
Typ: 1
Kurs: 3,89
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: Ja szukam tutaj niespodzianki głównie ze względu na dwa powody. Pierwszym jest to, że Amerykanin ograł gładko swojego dzisiejszego rywala rok temu na podobnej nawierzchni 6-3, 6-1 w Challengerze w Aptos. I mimo, iż Japończyk ma za sobą lepszy sezon i zajmuje wyższe miejsce w rankingu to myślę, że Nguyen ma tu spore szanse. Drugim jest to, że gra u siebie. Ściany i publika będzie za nim. Niesiony dopingiem może tu sprawić psikusa bukmacherom i tym którzy postawią na Japończyka. Myślę, że Nguyen dzisiaj przypomni sobie jak ogrywał go rok temu i będzie wiedział jak zrobić to również dzisiaj. C&#39;mon Daniel!!
Podzielam zdanie dx2. Pisanie, że gra u siebie i będzie niesiony dopingiem (WTF?!) to typowe lanie wody pod typ. Nie wiem czy widziałeś kiedykolwiek Japończyka na hardzie. Ja widziałem jego 2-3 mecze w ostatnich kilku miesiącach w challengerach w USA. Chłopak stosunkowo jeszcze młody, bo rocznik 1995. Jego gra przypomina do złudzenia tenis Kei&#39;a. Technicznie nie można mu nic zarzucić, a na potwierdzenie moich słów wystarczy sobie zobaczyć jego zagranie z meczu z Donaldsonem, cudo. Minusem jest na pewno jeszcze brak regularności i wynika to w głównej mierze z wieku i po części z fantazji. Yoshi spokojnie przebije się do pierwszej 100 do końca roku i jak ustabilizuje grę to kto wie, może być w top50. Typ na Nguyen&#39;a kompletnie irracjonalny w moim odczuciu, ale zawsze mogę się mylić. Mecz pokaże.

Otrzymane punkty reputacji: +11
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Basilashvili Nikoloz - Krueger Mitchell 2:0, Bet365 1.83

4:6, 6:2, 6:3 ⛔⛔⛔

VS.

Mimo, że kwalifikacje są trudne często do typowania to moim zdaniem tutaj można śmiało wchodzić z większymi funduszami. Najpierw kilka słów o tym niżej notowanym. Mitchell Krueger to obecnie 240 pozycja ATP i jest on oczko wyżej od swojego rekordu. Amerykanin z 1994 roku to głównie gość od futuresów który tak naprawdę w tym roku zaczął grać coś więcej w challengerach. Przyznam szczerze, że nie widziałem go ani razu na korcie i trudno mi coś o nim napisać. Także zobaczyłem jego kilka meczów w internecie i moim zdaniem gość poza forhendem solidnym to nie ma nic. Słaba obrona, bekhend, serwis, wymiany....wszystko na ocenę 2+.

Jego przeciwnikiem będzie Gruzin z 97 miejsca a był już 90 na liście ATP. Basilashvili to tenisista bardzo dobrze rokujący. Prezentuje on bardzo ofensywny styl gry i właśnie w ataku czuje się najlepiej. W tym roku pokazał już się kilka razy z dobrej strony np. w Doha przeszedł przez kwalifikacje do II rundy pokonując Youzhnego, wygrał Raanana challenger na hardzie, doszedł do turnieju głównego French Open, wygrał Scheveningen challenger na clayu, a co najlepsze przez kwalifikacje doszedł do 3 rundy Wimbledonu pokonując np. Lopeza.

Nikoloz w porównaniu do Kruegera na pewno jest o półkę wyżej jak nie więcej. Mimo, że nie znam dobrze reprezentanta USA to nie boję się o ten typ. Według mnie Gruzin wygra to w miarę pewnie bez straty seta ponieważ na chwilę obecną jest znacznie lepszym tenisistą pod każdym względem. Krueger to przeciętny przeciętniak jakich setki :?.

dx2 273,3K

dx2

Użytkownik
M.Gonzalez @3 ✅
Nishioka @1.35 ✅
Rublev @1.4 ✅
Nieladnie sie chwalic ale od czasu do czasu... wczoraj pozamiatane ????
A.Gonzalez-Bagnis 1 @1.57
O dziwo dzis mecze trudne, ale tutaj zagralbym tak. Raczej pojedynek dwoch graczy, ktorzy marnie wygladaja w tym sezonie. Gonzalez powoli coraz lepiej. Kolumbijczyk byl rok temu w 2 rundzie US Open. Nie jest to zly gracz, chociaz sezon slabiutki, ale cos tu chyba drgnelo. Gonzalez silowo na pewno lepiej od Bagnisa. Nie chce sie nad tym rozwodzic, ale generalnie myslenie wiekszosci jest bardzo ograniczone i jak czytam pozniej, ze zawodnicy pokroju Gonzalez, Montanes czy Andujar nie potrafia grac na twardej nawierzchni i popieraja to jakimis bilansami to smiech mnie ogarnia. To ze nie taki Andujar nie gra 250-tek na twardej praktycznie to jedno, ale to ze potrafi wygrywac tam mecze w szlemach i Mastersach (chocby 3 runda) to juz nic. Taki Montanes byl w 4 rundzie US Open, tylko ze pamiec wiekszosci &quot;znaffcow&quot; nie siega dalej niz 2 miesiace, wiec z czym do ludzi. Przepraszam, ale to taka mala dygresja, moze niepotrzebna, moze sie nie znam. Jak wspomnialem obydwaj maja slabiutki sezon. Warto jednak wspomniec, ze Alejandro Gonzalez grywa od czasu do czasu calkiem niezle, poniewaz skad &quot;znaffcy&quot; mieliby to pamietac. 2 runda US Open, 3 runda Indian Wells w ubieglym roku (urwal seta Djokovicowi). Bagnis raz przeszledl kwalifiakcje do US Open. Roznica jednak jest taka, ze u Gonzaleza na moje oko widac tendencje zwyzkowa, a Bagnis wczoraj wymeczyl mecz z Hindusem Ramanathanem, niczego Hindusowi nie ujmujac, Moze nie jest to najpewniejszy typ swiata, ale dla mnie Alejandro Gonzalez jest faworytem tego meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +31
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
M.Gonzalez @3 ✅
Nishioka @1.35 ✅
Rublev @1.4 ✅

Nieladnie sie chwalic ale od czasu do czasu... wczoraj pozamiatane ????

A.Gonzalez-Bagnis 1 @1.57

O dziwo dzis mecze trudne, ale tutaj zagralbym tak. Raczej pojedynek dwoch graczy, ktorzy marnie wygladaja w tym sezonie. Gonzalez powoli coraz lepiej. Kolumbijczyk byl rok temu w 2 rundzie US Open. Nie jest to zly gracz, chociaz sezon slabiutki, ale cos tu chyba drgnelo. Gonzalez silowo na pewno lepiej od Bagnisa. Nie chce sie nad tym rozwodzic, ale generalnie myslenie wiekszosci jest bardzo ograniczone i jak czytam pozniej, ze zawodnicy pokroju Gonzalez, Montanes czy Andujar nie potrafia grac na twardej nawierzchni i popieraja to jakimis bilansami to smiech mnie ogarnia. To ze nie taki Andujar nie gra 250-tek na twardej praktycznie to jedno, ale to ze potrafi wygrywac tam mecze w szlemach i Mastersach (chocby 3 runda) to juz nic. Taki Montanes byl w 4 rundzie US Open, tylko ze pamiec wiekszosci &quot;znaffcow&quot; nie siega dalej niz 2 miesiace, wiec z czym do ludzi. Przepraszam, ale to taka mala dygresja, moze niepotrzebna, moze sie nie znam. Jak wspomnialem obydwaj maja slabiutki sezon. Warto jednak wspomniec, ze Alejandro Gonzalez grywa od czasu do czasu calkiem niezle, poniewaz skad &quot;znaffcy&quot; mieliby to pamietac. 2 runda US Open, 3 runda Indian Wells w ubieglym roku (urwal seta Djokovicowi). Bagnis raz przeszledl kwalifiakcje do US Open. Roznica jednak jest taka, ze u Gonzaleza na moje oko widac tendencje zwyzkowa, a Bagnis wczoraj wymeczyl mecz z Hindusem Ramanathanem, niczego Hindusowi nie ujmujac, Moze nie jest to najpewniejszy typ swiata, ale dla mnie Alejandro Gonzalez jest faworytem tego meczu.
takiego lania wody to ja dawno nie widzialem. Typujesz Gonzo, a nie podales ani jedno argumentu a analiza na kilkanascie zdan no niezle ???? Typujesz na podstawie statystyk i tyle. Piszesz jakies smuty jestes dumny z siebie ze przegladasz staty zawodnikow i widzisz ze 4 latat temu cos tam gral na hardzie? prosze Cie...

Co do tematu nawierzchni, dla mnie to nie ma takiego znaczenia czy hard czy piasek, sa zawodnicy co graja 90% na cegle co nie oznacza ze na hardzie ugraja np 3 gemy z takim Przysieznym. Ale kazdy typuje jak chce, kazdy ma swoje zdanie ????

tak czy siak takie analizy to zwykle lanie wody, nie podales nic co przemawia za Gonzo i tyle. Wygra bo wygra haha

Otrzymane punkty reputacji: +26
dx2 273,3K

dx2

Użytkownik
Ale kazdy typuje jak chce, kazdy ma swoje zdanie
To nie jest &quot;wrzuta&quot; pod Twoim adresem, raczej odnioslem sie do &quot;geniuszy&quot; w HP, ktore w sumie dosc przypadkowo wczoraj przerzalem i ilu tam &quot;geniuszy&quot;. Skad ta agresja ?

Typujesz na podstawie statystyk i tyle.
Absolutnie sie nie zgodze. Na podstawie statystyk to byla wczoraj jedna analiza do meczu Vanniego z Maximo Gonzalezem, ze zagral tylko tyle spotkan tam i siam. To jest idelany przyklad typowania na podstawie statystyk. Powiedzialbym, ze typuje na podstawie mozliwosci i potencjalu zawodnikow i zawodniczek. To ze pamietam, kto jak potrafi zagrac i gdzie to wlasnie akurat idealnie pokazal przyklad wspomnianego Maximo Gonzaleza. Gdybym typowal na podstawie statystyk to nigdy bym takiego typu nie oddal, czyz nie ? Tylko skad ta agresja ?
Ale kazdy typuje jak chce, kazdy ma swoje zdanie
Prosze ujprzemnie, sluszna uwaga. Jak widac, lepiej czasem polac wode niz przytoczyc milion statystyk.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Wiem, ze to nie jest atak pod moim adresem, ale napisalem swoje zdanie. Czytam twoje analize i zero argumentow za Gonzo wygra no uwazam ze wygra i tyle. Napisalem swoje bez atakow itp.
Jasne najwazniejsze zeby bet wszedl, ale po co lac wode? nie lepiej zrobic swoj temat i tam podawac bety nie trzeba tam pisac analizy. Bo takie cos co napisales nic nie wnosi, fajnie, ze jest plus ale to nie jest analiza. Nie mowie, ze zawsze typujesz na podstawie stat, ale ten tym na Gonzo to na jakies podstawie, jak ani jednego argumentu nie dales poza tym ze Gonzo gra cos tam na hardzie...`
Mathieu 1,40 bet365
Francuz widocznie sie odbudowac w ostatnich tygodniach. Bo w pierwszej czesci sezonu nie osiagal dobrych wynikow nawet w challangerach, ale z czasem bylo co raz lepiej. Obecnie jest w optymalnej fornie, roztawiony tutaj z 1 i narazie wyglada mega pewnie. Dzisiaj rywal z niezlym naziwskiem bo Falla to ciagle grajek z poziomu ATP, ale Francuz zawsze byl i nadal jest po prostu lepszy ???? Kolumbijczyk wczoraj meczyl sie z mizernym Golubevem ostatecznie wygral po mega walce, dzisiaj nie daje mu szans. Mathieu na pewno nie chce grac tylko w challangerach i perspekywa gry na US OPEN ostatecznie go mobilizuje, jak wspomnialem jest w dobrej formie wiec mozna mu spokojnie zaufac mimo, ze kurs nie zachwyca ????
Dodig 2,20 bet365
Robienie tutaj faworyta z mlodego Niemca to troche przesada. Koles nawet na poziomie chalangerow nic wielkiego nie gra, jak gra z kims ogarnietym to bardzo czesto przegrywa. Z takim Brandsem nie mial nic do powiedzenia, to czemu Dodig mialby z nim nie wygrac? Chorwat nie zachwyca, juz pewnie nie wroci do dawnych wynikow, skupia sie na deblu suingiel srednio mu idzie, ale tutaj dwa pewne zwyciestwa nad niezlyni rywalami. Zverev gra mega nierowno, wczoraj stracil seta z duzo duzo slabszym rywalem. Jak nie wchodzi pierwsze podanie to zaczynaja sie klopoty, Dodig dobre podanie agresywna gra, takich zawodnikow Niemiec nie lubi i czeka go ciezkie zadanie...
Praktycznie w kazdym meczu widze dzisiaj doga, zobaczymy jak bedzie. Bardzo wyronana ta ostatnia runda do typowania tak samo jak wczoraj...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Koles nawet na poziomie chalangerow nic wielkiego nie gra, jak gra z kims ogarnietym to bardzo czesto przegrywa. Z takim Brandsem nie mial nic do powiedzenia, to czemu Dodig mialby z nim nie wygrac?
Przywołałeś Widzu wygodny dla analizy mecz. Przecież po tym challku w Brunszwiku grał w Bastad, turnieju ATP i ograł m.in. Monaco czy Bellucciego. Zresztą, to wszystko działo się na cegle, a tutaj już mamy szybki hard ;) No i warto przywołać dobry turniej Niemca w Waszyngtonie.
Dodig gra prawdopodobnie najgorszy swój sezon. To jest wrak singlisty na ten moment. Chorwat, gdy był w formie, to zawsze słynął z dosyć prostej, lecz bardzo regularnej filozofii gry (prócz wielkich umiejętności deblowych). Więc czego można się po nim spodziewać w takiej dyspozycji? Ciężko powiedzieć.
Alexander również ma niezłe podanie i udowodnił już na wysokim poziomie, że potrafi. Z tego meczu wybieram jego, a jak będzie to zobaczymy.
Zverev 1,57 B365

forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Mathieu, Paul-Henri - Alejandro Falla 1 1,45 Expekt
Dzisiejsze mecze będą jeszcze cięższe do typowania niż wczorajsze, to logiczne, ale skupie się na tych spotkaniach, których kursy do mnie przemawiają. Alejandro wczoraj przeyżywał &quot;dramat&quot; na korcie, to co się działo w trzecim secie spotkania Kolumbijczyka z Kazachem można nazwać w efekcie końcowym &quot;szczęściem&quot; Falli. Po pierwszym wygranym secie Alejandro totalnie odpuscił drugiego przegrywając go 6:3. Pisze,że &quot;odpuscil&quot; ponieważ to nie był ten sam zawodnik- strzelanie w korytarze deblowe piłek, które przeciwnik grał na środek kortu- nie wiem jak to nazwać, &quot;fajerwerki&#39;? Pierwszy gem trzeciego seta, zaczyna Falla i traci swoje podanie, totalnie rozbity, myślami gdzie indziej. Miał mnóstwo szans na przełamanie rywala, chociażby przy stanie 2:3 ( 3 razy AD Falla) mimo to gema wygrał Golubev.. Tak naprawdę 3 seta to Kazach przegrał, niżeli Fala go wygrał. W dzisiejszym spotkaniu z Mathieu, Kolumbijczyk nie będzie mógł sobie pozwolić na &quot;przestoje&quot;. Francuz oddał wczoraj Tobiasowi tylko 3 gemy wygrywając gładko 6:1 6:2. Wiadomo, że nie można stawiać na tej samej półce Kamke i Falle, nie sugeruje, że dzisiaj Mathieu również będzie miał &quot;spacerek&quot; do Turnieju głównego, ale w kluczowych momentach to on będzie górą i dlatego rozstrzygnie to spotkanie na swoją korzyść. Może Falla urwie seta, chociaż po wczoraj szczerze w tą wątpie.
Guido Pella - Mathias Bourgue 1 1.33 Expekt
Pisałem wczoraj o Pelli w meczu z Rubinem, dlatego dzisiaj krótko. Dlaczego ponownie na niego gram? Dlatego, że wczoraj zrealizował plan A - 2:0 6:4 7:6(8) i w tym meczu nie bedzie inaczej. Ktoś pare postów temu pisał, że nie rozumie dlaczego z Pelli robi się faworyta i że Argentyńczyk gra słabo na hardzie - proponuje obejrzeć jego mecz na tej nawierzchni, żeby nie wprowadzać innych w błąd . Uważam, że dzisiejsze spotkanie mimo tego, że to ostatnia runda może się paradoksalnie okazać łatwiejsze dla Pelli od wczorajszego. Kurs 1.33 również zadowalający, chociaż wczoraj było 1.45 na Expekcie
Taro Daniel - Evgeny Donskoy 2 1.52 Expekt
Wczoraj również grałem na Rosjanina podczas meczu z Ignatikiem i mimo pierwszego przegranego seta 3:6 następne dwa wygrał łatwo przełamując Bługara 6:2 6:3 . Napisałem &quot;łatwo przełamując&quot; bo mam na myśli przełamania typu 0-40, które miały miejsce min. w 3 secie . Mimo tych przełamań Ignatik grał jak równy z równym . W drugim secie miał szanse na przełamanie Rosjanina, pewnie serwował do połowy seta, ale potem coś się zacięło . Zaletą Doskoya jest to, że potrafi się spiąć i grać naprawde dobry tenis, szczególnie w momentach, które tego wymagają - Bułgar w trzecim secie miał szanse wrócić do meczu , przy podaniu Donskoya było 0-40 mimo to dobry serwis i zimna krew pozwoliły wygrać gema serwującemu. Dzisiaj Przeciwnikiem Rosjanina będzie znany wszystkim Japończyk - Taro Daniel, który wczoraj wygrał 2:0 Mirzą Basiciem. Jak wiadomo Taro jest wszechstronnym, zwinnym, szybkim zawodnikiem. Czego mu brakuje? Moim zdaniem- siły. Donsoky będzie miał przewagę przy swoim serwisie, to na pewno, uderzenia z głebi kortu też przemawiają za Rosjaninem. Drugi serwis Taro daje dużo do myślenia. Taki zawodnik jak Donskoy nie będzie kalkulował, wejście na drugi serwis, agresywny return- to klucz do wygrania z Japonczykiem. Warto wspomnieć również o początku meczu z Mirzą, gdzie Taro męczył się przy swoim serwisie 40-40 szansa na break&#39;a itd. w Końcu stracił swoje podanie, ale potem je odzyskał i w Tie breaku rozstrzygnał seta na swoją korzyść . Mimo to uważam, że Rosjanin pokaże dzisiaj klase i wygra ten mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +13
jelinek 126

jelinek

Użytkownik
Wiem, ze to nie jest atak pod moim adresem, ale napisalem swoje zdanie. Czytam twoje analize i zero argumentow za Gonzo wygra no uwazam ze wygra i tyle. Napisalem swoje bez atakow itp.
Jasne najwazniejsze zeby bet wszedl, ale po co lac wode? nie lepiej zrobic swoj temat i tam podawac bety nie trzeba tam pisac analizy. Bo takie cos co napisales nic nie wnosi, fajnie, ze jest plus ale to nie jest analiza. Nie mowie, ze zawsze typujesz na podstawie stat, ale ten tym na Gonzo to na jakies podstawie, jak ani jednego argumentu nie dales poza tym ze Gonzo gra cos tam na hardzie...`
Mathieu 1,40 bet365
Francuz widocznie sie odbudowac w ostatnich tygodniach. Bo w pierwszej czesci sezonu nie osiagal dobrych wynikow nawet w challangerach, ale z czasem bylo co raz lepiej. Obecnie jest w optymalnej fornie, roztawiony tutaj z 1 i narazie wyglada mega pewnie. Dzisiaj rywal z niezlym naziwskiem bo Falla to ciagle grajek z poziomu ATP, ale Francuz zawsze byl i nadal jest po prostu lepszy ???? Kolumbijczyk wczoraj meczyl sie z mizernym Golubevem ostatecznie wygral po mega walce, dzisiaj nie daje mu szans. Mathieu na pewno nie chce grac tylko w challangerach i perspekywa gry na US OPEN ostatecznie go mobilizuje, jak wspomnialem jest w dobrej formie wiec mozna mu spokojnie zaufac mimo, ze kurs nie zachwyca ????
Dodig 2,20 bet365
Robienie tutaj faworyta z mlodego Niemca to troche przesada. Koles nawet na poziomie chalangerow nic wielkiego nie gra, jak gra z kims ogarnietym to bardzo czesto przegrywa. Z takim Brandsem nie mial nic do powiedzenia, to czemu Dodig mialby z nim nie wygrac? Chorwat nie zachwyca, juz pewnie nie wroci do dawnych wynikow, skupia sie na deblu suingiel srednio mu idzie, ale tutaj dwa pewne zwyciestwa nad niezlyni rywalami. Zverev gra mega nierowno, wczoraj stracil seta z duzo duzo slabszym rywalem. Jak nie wchodzi pierwsze podanie to zaczynaja sie klopoty, Dodig dobre podanie agresywna gra, takich zawodnikow Niemiec nie lubi i czeka go ciezkie zadanie...
Praktycznie w kazdym meczu widze dzisiaj doga, zobaczymy jak bedzie. Bardzo wyronana ta ostatnia runda do typowania tak samo jak wczoraj...
Grać Matje z oswojonym na hardzie Falla po takim kursie w sytuacji gdy Francuz rozstawiony w kwalach jest z 1 może skończyć się dwojako.
Drugi mecz typowe 55-45 w stronę Niemca. Wczoraj mu nie poszedł Taj w 2 secie i został przełamany w 3 ale jak przyszło spiąć poślady to to zrobił. Ogromny plus za podanie całkiem dobrze porusza się po korcie jak na tyczkowatą budowę ciała. Techniki trochę jeszcze brakuje ale potrafi łupnąć niezłego winnera. Dodig wczoraj męczył za to swoje podanie jakby był na cegle z Kachanowem śmiem twierdzić że przy wczorajszej dyspozycji serwisowej Dodiga grałby z kimś lepszym na returnie dostałby 0-2. Praktycznie każdy gem to męczarnie równowagi i BP.

juras333 802

juras333

Użytkownik
Grać Matje z oswojonym na hardzie Falla po takim kursie w sytuacji gdy Francuz rozstawiony w kwalach jest z 1 może skończyć się dwojako.
a co to ma do rzeczy? jak ktoś się wycofa z głównej drabinki to jest losowanie LL

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Mathieu, Paul-Henri - Alejandro Falla 1 1,45 Expekt
Dzisiejsze mecze będą jeszcze cięższe do typowania niż wczorajsze, to logiczne, ale skupie się na tych spotkaniach, których kursy do mnie przemawiają. Alejandro wczoraj przeyżywał &quot;dramat&quot; na korcie, to co się działo w trzecim secie spotkania Kolumbijczyka z Kazachem można nazwać w efekcie końcowym &quot;szczęściem&quot; Falli. Po pierwszym wygranym secie Alejandro totalnie odpuscił drugiego przegrywając go 6:3. Pisze,że &quot;odpuscil&quot; ponieważ to nie był ten sam zawodnik- strzelanie w korytarze deblowe piłek, które przeciwnik grał na środek kortu- nie wiem jak to nazwać, &quot;fajerwerki&#39;? Pierwszy gem trzeciego seta, zaczyna Falla i traci swoje podanie, totalnie rozbity, myślami gdzie indziej. Miał mnóstwo szans na przełamanie rywala, chociażby przy stanie 2:3 ( 3 razy AD Falla) mimo to gema wygrał Golubev.. Tak naprawdę 3 seta to Kazach przegrał, niżeli Fala go wygrał. W dzisiejszym spotkaniu z Mathieu, Kolumbijczyk nie będzie mógł sobie pozwolić na &quot;przestoje&quot;. Francuz oddał wczoraj Tobiasowi tylko 3 gemy wygrywając gładko 6:1 6:2. Wiadomo, że nie można stawiać na tej samej półce Kamke i Falle, nie sugeruje, że dzisiaj Mathieu również będzie miał &quot;spacerek&quot; do Turnieju głównego, ale w kluczowych momentach to on będzie górą i dlatego rozstrzygnie to spotkanie na swoją korzyść. Może Falla urwie seta, chociaż po wczoraj szczerze w tą wątpie.
Taro Daniel - Evgeny Donskoy 2 1.52 Expekt
Wczoraj również grałem na Rosjanina podczas meczu z Ignatikiem i mimo pierwszego przegranego seta 3:6 następne dwa wygrał łatwo przełamując Bługara 6:2 6:3 . Napisałem &quot;łatwo przełamując&quot; bo mam na myśli przełamania typu 0-40, które miały miejsce min. w 3 secie . Mimo tych przełamań Ignatik grał jak równy z równym . W drugim secie miał szanse na przełamanie Rosjanina, pewnie serwował do połowy seta, ale potem coś się zacięło . Zaletą Doskoya jest to, że potrafi się spiąć i grać naprawde dobry tenis, szczególnie w momentach, które tego wymagają - Bułgar w trzecim secie miał szanse wrócić do meczu , przy podaniu Donskoya było 0-40 mimo to dobry serwis i zimna krew pozwoliły wygrać gema serwującemu. Dzisiaj Przeciwnikiem Rosjanina będzie znany wszystkim Japończyk - Taro Daniel, który wczoraj wygrał 2:0 Mirzą Basiciem. Jak wiadomo Taro jest wszechstronnym, zwinnym, szybkim zawodnikiem. Czego mu brakuje? Moim zdaniem- siły. Donsoky będzie miał przewagę przy swoim serwisie, to na pewno, uderzenia z głebi kortu też przemawiają za Rosjaninem. Drugi serwis Taro daje dużo do myślenia. Taki zawodnik jak Donskoy nie będzie kalkulował, wejście na drugi serwis, agresywny return- to klucz do wygrania z Japonczykiem. Warto wspomnieć również o początku meczu z Mirzą, gdzie Taro męczył się przy swoim serwisie 40-40 szansa na break&#39;a itd. w Końcu stracił swoje podanie, ale potem je odzyskał i w Tie breaku rozstrzygnał seta na swoją korzyść . Mimo to uważam, że Rosjanin pokaże dzisiaj klase i wygra ten mecz.
Po pierwsze skąd miałeś transmisje, że znasz aż tak dokładnie przebieg niektórych gemów? Byłeś na korcie? Jeżeli tak to wszystko w porządku, nie kłamałeś. Jeżeli jednak lejesz wodę to nie wrzucaj takich tekstów, bo większość w dziale raczej wie, że eliminacji nie transmitują.
Co do trzeciego meczu małe sprostowanie w sumie nie wnoszące nic do analizy, ale Ignatki to Białorusin, nie Bułgar (jak kto woli Bługar :cool ???? .
Ogólnie do typów nic nie mam, bo także podobnie będę prawdopodobnie stawiał, chociaż zastanawiam się jeszcze co do Pelli i Mathieu. Donskoy w sumie solidny grajek na hardzie, ale też ma przestoje (choćby wczorajszy pierwszy set). Zastój na początku, a później się rozegrał i rozbił rywala.
Do tego pewnie jeszcze dorzucę coś do taśmy i będzie kursiwo do spróbowania ????

Edit:
a co to ma do rzeczy? jak ktoś się wycofa z głównej drabinki to jest losowanie LL
Tutaj nie ma nic do rzeczy, że jest jedynką tylko o to, że Mathieu wcale taki ogromnie pewny na tym hardzie nie jest. Falla gra solidnie, wczoraj była po prostu wpadka i też po prostu się zastanawiam czy zaufać Francuzikowi, który ma lepsze dni na US Open z tego co widać po statystykach.

Hmmm, grasz ponownie na Pelle dlatego, że wczoraj zrealizował plan w postaci pokonania młodziutkiego i niedoświadczonego Rubina (który trzy razy potrafił przełamać Guido)??? Proszę Cię... :razz:
Nie uważam też, że dzisiejszy mecz będzie dla Pelli łatwiejszy, bo rywal znacznie bardziej wymagający, który tutaj pokonał już Djere i solidnego Gombosa. Wg mnie kursy są zawyżone/przeszacowane i jak najbardziej stać młodego Francuza na powalczenie dziś z faworyzowanym rywalem. Za pewne walki zabraknąć nie powinno w walce o wejście do głównej drabinki, ale ja po takim kursie idę w stronę Mathiasa. Chłopak jeszcze młodziutki i jak na razie grający głównie w Futuresach i Chalkach, zatem taka szansa jak awans do głównej drabinki takiej imprezy powinna u niego wywołać jeszcze większą mobilizację.
???? Guido Pella v Mathias Bourgue WYNIK ?
KURS: 3,00
Bet365
Lub pójdzie w drugą stronę i chłopaczyna się zepnie tak, że z jego tenisa nic nie zostanie. To działa w dwie strony, a jak zareaguje tego nie wiesz. To dopiero jego pierwsza taka szansa.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP

Guido Pella - Mathias Bourgue 1 1.33 Expekt
Pisałem wczoraj o Pelli w meczu z Rubinem, dlatego dzisiaj krótko. Dlaczego ponownie na niego gram? Dlatego, że wczoraj zrealizował plan A - 2:0 6:4 7:6(8) i w tym meczu nie bedzie inaczej. Ktoś pare postów temu pisał, że nie rozumie dlaczego z Pelli robi się faworyta i że Argentyńczyk gra słabo na hardzie - proponuje obejrzeć jego mecz na tej nawierzchni, żeby nie wprowadzać innych w błąd . Uważam, że dzisiejsze spotkanie mimo tego, że to ostatnia runda może się paradoksalnie okazać łatwiejsze dla Pelli od wczorajszego. Kurs 1.33 również zadowalający, chociaż wczoraj było 1.45 na Expekcie

Hmmm, grasz ponownie na Pelle dlatego, że wczoraj zrealizował plan w postaci pokonania młodziutkiego i niedoświadczonego Rubina (który i tak trzy razy potrafił przełamać Guido)??? Proszę Cię... :razz:
Nie uważam też, że dzisiejszy mecz będzie dla Pelli łatwiejszy, bo rywal znacznie bardziej wymagający, który tutaj pokonał już Djere i solidnego Gombosa. Wg mnie kursy są zawyżone/przeszacowane i jak najbardziej stać młodego Francuza na powalczenie dziś z faworyzowanym rywalem. Za pewne walki zabraknąć nie powinno w walce o wejście do głównej drabinki, ale ja po takim kursie idę w stronę Mathiasa. Chłopak jeszcze młodziutki i jak na razie grający głównie w Futuresach i Chalkach, zatem taka szansa jak awans do głównej drabinki takiej imprezy powinna u niego wywołać jeszcze większą mobilizację.
???? Guido Pella v Mathias Bourgue WYNIK ?
KURS: 3,00
Bet365

===================================================
Kolejny zawyżony kurs wydaje mi się być w meczu Karatseva z Berrerem. Mecz można określić jako spotkanie pokoleń, gdyż panów dzieli 14 lat i jak Aslan dopiero wchodzi w światek tenisowy tak Michael już jedną nogą jest na finiszu kariery. Aslan już w tym roku pokazał się z niezłej strony na &quot;podwórku&quot; Chellengerowym, gdzie w Karshi doszedł do SF oraz wygrał turniej w Kazaniu pokonując m.in. Kuznetsova, Donskoya oraz w finale Kavchuka! Widać spory potencjał u tego chłopaka i jak dziś nie będzie panikował przy agresywnym stylu Berrera, to szansa jak najbardziej jest. Kluczem powinien być return Aslana i mijanie Niemca pod siatką, gdyż za pewne często tam będzie gościł póbując wywierać presję na &quot;młokosie&quot;. Rano jeszcze pograłem to zdarzenie po kursie 3,25 ale aktualny kurs również jest do gry. Szykuje się zacięte spotkanie, bo ewentualny awans młodego Rosjanina do głównej drabinki US OPEN na pewno pozwoli mu na poprawienie rankingu. Idę w tym meczu w stronę młodości, woli walki i ambicji ????
???? Aslan Karatsev v Michael Berrer WYNIK ?
KURS: 3,25
Bet365

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Dziwi mnie kurs na Montanesa, bo az 2,62, pokonal ostatnio 2 miechy temu Ymera, do tego wyniki nie takie straszne, wie ktos cos czego nie wiem ja? Poza tym, ze woli wolne korty ofc.

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Dziwi mnie kurs na Montanesa, bo az 2,62, pokonal ostatnio 2 miechy temu Ymera, do tego wyniki nie takie straszne, wie ktos cos czego nie wiem ja? Poza tym, ze woli wolne korty ofc.
moze to ze przez ostatnie 4 lata Montanes wygral na hardzie 2 mecze? Oba z Przysieznym

Otrzymane punkty reputacji: +15
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom