Hernandez O. - Andreozzi G.
Wielu z Was powie, że zwariowałem, no ale jednak uważam, że value dość duże. Na dziś polecam pojedynek 36 letniego Hiszpana z 23 letnim Argentyńczykiem. Hernandez notowany UWAGA na 1562 miejscu w rankingu
ATP. W tym roku gra tylko w kwalifikacjach do Wielkich Szlemów. Jednak w swojej karierze był już na 46 miejscu w rankingu. W 1 rundzie dosyć niespodziewanie pokonał w dwóch setach Japończyka Soedę, rozstawionego w kwalach z numerem 2. Wynik tego meczu 6-3 6-3. Przy swoim podaniu dość pewnie wygrywał, 72% wygranych piłek z pierwszego podania (21/29) i 7 asów przy 4 podwójnych błędów. Raz w meczu się przełamał, natomiast aż 4 razy łamał Soedę. Tak jak mówiłem przy swoim serwisie dosyć pewny, agresywny na returnie. Co do rywala w 1 rundzie pokonał w 3 setach Brazylijczyka Ghema. Tylko 1 winners w meczu to trochę mało jak na 3 sety, jednak statystyki tutaj nie grają. Argentyńczyk zazwyczaj gra tylko w challengerach, z bardzo różnym skutkiem. Wiadomo faworytem tego meczu jest Andreozzi, ale po kursach 1,05-1,10 nigdy bym na niego nie postawił. Także zaufam dzisiaj doświadczonemu Hiszpanowi ????
Typ:
Hernandez wygra: @5,80
Hernandez wygra 2-0 @10,50
Hernandez wygra 2-1 @10,50
Dla tych co nie chcą ryzykować:
Hernandez + 5,5 gema @2,26
Ja wszystkie te typy daję płasko za 100 zł w Marathonie. Pozdrawiam !
e: no i pięknie weszło ???? pozdrawiam