>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

US Open '10 - turniej główny

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Myślę, że dobrym typem na dzisiaj jest zagranie jakiegoś handi dodatniego na Lucic (czy to setowego czy gemowego). Przeszła ona tutaj kwale, a w pierwszej rundzie pokonała Molik. Jeśli chodzi o Jankovic, to już w spotkaniu z Halep ledwo co wygrała. Jakoś nie widzę w meczu Jankovic-Lucic pewnego zwycięstwa Serbki, tym bardziej, że Jelena podczas US Open Series gra raczej słabo.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Schiavone F. - Bondarenko A.
Typ: 1
Kurs: 1,56
Schiavone ja tutaj naprawdę rewelacyjnie, niszczy swoje zawodniczki. Ukrainka męczarnie w 1r wczoraj niby 2:0 pokonała Oudin no ale jakoś styl mnie nie przekonuje. Schiavone od RG to inna liga, tutaj też liczy na jakiś dobry występ, może nie na końcowe win, ale może jakiś ćwierćfinał...

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Spotkanie: Maria Szarapova - Iveta Benesova
Typ: Iveta Benesova +6,5 gemów
Kurs: 1,769
Buk: PinnacleSports
Analiza: Druga runda US Open. Rosjanka gra bardzo dobrze w US Open Series - finały w Stanford i Cincinnati. Tutaj w Nowym Jorku w pierwszej rundzie wygrana w trzech setach z Jarmilą Groth. Jeśli chodzi o Benesovą, to podczas US Open Series miała udany turniej w Montrealu - przeszła kwalifikacje i w turnieju głównym odpadła w trzeciej rundzie (porażka z Bartoli). Tutaj w pierwszej rundzie zwycięstwo z Nurią Llagosterą Vives 6:3 7:6. Widać zatem, że Czeszka jest w przyzwoitej formie. Liczę, że powalczy z Szarapową i pokryje handicap +6,5 gemów.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Stosur - Errani @ 1.37 5/10 ✅ 6/2 6/3
Samantha się rozkręca pierw Viesnina, później Rodionova teraz Włoszka Errani która chyba tylko z Pennettą ma predyspozycję na grę na hardzie lecz to tylko predyspozycję których za bardzo Włoszka niezbyt często przenosi na korty twarde dodać trzeba słabą kondycję Sary, jestem dosyć pewien że przy firmowym kick-serwisie lub uderzeniu under T, Włoszka nie powinna mieć większych szans z returnem. Nie widzę tutaj innego wyjścia nawet po spotkaniu w NH gdzie parę piłek meczowych wybroniła Sam i wygrała to spotkanie, tutaj nie powinno być ponownie takie horroru.
Dementieva - Hantuchova @ 1.37 5/10 ✅ 7/5 6/2
Elena w tym sezonie zmierzch jak Kuzniecowa ale chyba każdy nabrał chętki zajścia tutaj najdalej jak tylko można gdy nie ma Sereny i tutaj widze większą szansę Rosjanki który jest dosyć mocniejsza fizycznie no i będzie rozrzucała swoją grą Słowaczkę, która już nie gra aż tyle wolejów jak kiedyś trzyma się trochę dłużej końcowej linii ale to nie to samo. H2H 11-4 mówi samo za siebie że Demencji leży ta zawodniczka która jest słaba fizycznie i nie ma jakiegoś konkretnego zagrania z końcowej linii.
Ivanović - Razzano @ 1.25 5/10 ✅ 7/5 6/0
Nawet Ana chcę coś ukąsić w tym roku na USO gdy nie ma Sereny i narazie idzie jej bardzo dobrze pokonała Makarową i Zheng. Razzano pare lat temu dłużej pogrywała i częściej w głównym cyklu WTA lecz teraz przygotowywała się przed USO na challengerach gdzie i tam nie zrobiła furory. Ana dobry sezon na USO Series i widać to po jej grze jest solidna i wie co chce robić nie powinna mieć problemów z zawodniczką która dawno nie grała parę spotkań pod rząd z zawodniczkami z górnej półki w cyklu.

t1000 0

t1000

Użytkownik
Schiavone F. - Bondarenko A.
Typ: 1
Kurs: 1,56
Schiavone ja tutaj naprawdę rewelacyjnie, niszczy swoje zawodniczki. Ukrainka męczarnie w 1r wczoraj niby 2:0 pokonała Oudin no ale jakoś styl mnie nie przekonuje. Schiavone od RG to inna liga, tutaj też liczy na jakiś dobry występ, może nie na końcowe win, ale może jakiś ćwierćfinał...
Zgadzam się w 100%. Ryzykowniejsza opcja, czyli 2-0 za 2.10(bet365) dla SF✅ również jak najbardziej warta uwagi.

flint 0

flint

Użytkownik
Schnyder - Wickmayer
Przyznam się, że lubię Patty. Choć i na Belgijkę lubię popatrzeć. Ale dupcia. Nie o tym mam tu pisać. Wickmayer w chwili obecnej nie jest w jakiejś wielkiej formie. Porażki z Szavay (Montreal), z Bacszinsky (New Heaven - ok, wiem, że to turniej, który się odpuszcza), czy z Pavlyuchenkovą (Cincinatti) tylko utwierdza mnie w tym, że forma ta jest niezła, ale nie taka, by Patty nie mogła podjąć walki. Schnyder natomiast widziałem w pojedynku z Woźniacki. I grała tam naprawdę nieźle. Potrafiła napsuć trochę krwi Dunce. Liczę, że podobnie będzie i dzisiaj. Szwajcarka ma już 32 lata i do końca kariery jest jej już coraz bliżej. Na pewno będzie chciała się pokazać w (być może) ostatnim swoim turnieju na kortach Flushing Meadows. Nie wiem, czy wygra. Wiem, że podejmie walkę przez co mecz powinien być zacięty, a 21 gemów powinno pęknąć.
Typ: over 20.5 1.80 [Expekt]✅
Peng - Petkovic
Dlaczego kurs na zwycięstwo Chinki jest taki wysoki? Nie wiem. Wiem natomiast, że Petkovic nie jest aż taką faworytką na jaką kreują ją kursy. Wygrana z Petrovą była wygraną tylko i wyłącznie dzięki BEZNADZIEJNEJ grze Rosjanki. Później męczarnie z Mattek. Peng natomiast zaskoczyła wszystkich swoim zwycięstwem z Isią. Tak jak i Petković z Mattek, tak Peng męczyła się z Shelby Rogers. Wg mnie grzechem byłoby nie zainwestować (za jakieś małe stawki) w to spotkanie.
Typ1: Peng (+1.5) 1.62 [Expekt] Zwrot
Typ2: Peng 2.60 [Expekt] Zwrot
Kuznetsova - Kirilenko
Svieta w formie. Wg mnie to jedna z faworytek do zwycięstwa w tegorocznym US Open. Zwycięstwo w San Diego, półfinał w Montrealu, czy to co teraz gra wskazują, że Kuznetsova naprawdę daj rade. Kirilenko natomiast popełniła chyba błąd decydując się na start w New Heaven. Z tego co mówił jeden z komentatorów Eurosportu to Maria ma jakieś problemy z plecami. Prosiła nawet o medyka w pojedynku z Dulgheru. Stąd więc mój typ na Svetlanę. Długo myślałem, czy nie zaryzykować na dokładny wynik (2:0 dla starszej Rosjanki), ale ostatecznie zdecydowałem się na -4.5 gema. Mam nadzieję, że podjąłem dobrą decyzję.;]
Typ: Kuznetsova -4.5 1.85 [Expekt]✅

wincent 150

wincent

Użytkownik
Peng - Petkovic
Dlaczego kurs na zwycięstwo Chinki jest taki wysoki? Nie wiem. Wiem natomiast, że Petkovic nie jest aż taką faworytką na jaką kreują ją kursy. Wygrana z Petrovą była wygraną tylko i wyłącznie dzięki BEZNADZIEJNEJ grze Rosjanki. Później męczarnie z Mattek. Peng natomiast zaskoczyła wszystkich swoim zwycięstwem z Isią. Tak jak i Petković z Mattek, tak Peng męczyła się z Shelby Rogers. Wg mnie grzechem byłoby nie zainwestować (za jakieś małe stawki) w to spotkanie.
Typ1: Peng (+1.5) 1.62 [Expekt]
Typ2: Peng 2.60 [Expekt]
Może dlatego że niektórzy oglądali mecz Peng z Radwańską i wiedzą dlaczego Chinka go wygrała? Dla osób które nie były na tyle posrane żeby siedzieć po nocy w celu zobaczenia tego żałosnego spektaklu - wprawdzie Peng weszło trochę niemożliwych piłek, ale gdyby nasza wielka_narodowa_gwiazda (czemuż Karolina gra dla Danii ?! :-( ) miała w swym ubogim repertuarze jakieś mocne kończące zagranie Chinka nie ugrałaby 5-6 gemów w MECZU. No ale jak pierwszy smecz zawodniczka z 10 wta robi dopiero w przedostatnim gemie meczu(coś mi umknęło?) to nie ma się co dziwić że grająca schematycznie Chinka ją ogrywa.

paszyn 0

paszyn

Użytkownik
???? F. Schiavone - A. Pavlyuchenkova, 1 - 2,00 (Betclick) 8/10 ✅
???? F. Schiavone - A. Pavlyuchenkova, Schiavone wygra 2:0 - 3,5 (Betclick) 5/10 ✅

W czwartej rundzie wielkoszlemowego US Open przeciwniczką pochodzącej z Włoch F. Schiavone będzie Rosjanka A. Pavlyuchenkova.

W poprzednim meczu triumfatorka z Paryża pokonała rozstawioną z nr 29, dobrze grającą w drugim secie Alonę Bondarenko 6:1, 7:5. W dwóch wcześniejszych rundach Włoszka bez straty seta pokonała dużo słabsze od siebie rywalki. Po triumfie we French Open Schiavone przechodziła mały kryzys i nie osiągnęła znaczniejszego rezultatu. Najlepiej poszło jej około dwóch tygodni temu w Montrealu gdzie doszła do ćwierćfinału i musiała uznać wyższość znajdującej się w wybornej formie Caroline Wozniacki.

Anastasia Pavlyuchenkova rozstawiona w turnieju z numerem 20 w trzeciej rundzie uporała się w dwóch setach z Gisela Dulko 6:3, 6:1. Argentynka Dulko do trzeciej rundy dostała się po kreczu jednej z faworytek turnieju Białorusinki Azarenki (nr 10 turnieju). Oczywiście nie umniejszam zwycięstwa Anastasii nad Dulko, ale myślę, że gdyby za przeciwniczkę miałaby dobrze dysponowaną Białorusinkę to mogłaby już być poza turniejem. Anastasia Pavlyuchenkova przed turniejem w US Open osiągała półfinał w Cincinnati gdzie uległa powracającej do wielkiej formy M. Sharapowej 1:2. W ostatnim swoim turnieju przed US Open odpadła w pierwszej rundzie również w trzech setach z S. Kuznetsovą.

Obie zawodniczki w tym turnieju nie straciły jeszcze seta. Na korcie spotkały się dwukrotnie, bilans 1:1. Biorąc pod uwagę statystki mecz powinien być wyrównany, jednak moim zdaniem niesamowita charyzma Włoszki i naprawdę coraz lepsza forma pozwolą jej odnieść pewne zwycięstwo. ????

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
M. Sharapova- C. Wozniacki

no cóż, dla mnie bardzo ładny typek
buki oceniają szanse 50/50, co jest dla mnie dziwne
zbadajmy drogę Dunki/Polki:
stracone tylko 3 gemy WOW, tylko z kim ona grała: Gullickson, Chan Y-J., Chang K-C.
nie są to zdecydowanie zawodniczki na ten poziom turnieju, więc Karolina zrobiła to co musiała zrobić
z kolei Marii powinęła się noga w 1r. gdzie straciła seta z Groth, jednak to wielkiego wstydu jej nie przynosi, gdyż oglądając ten mecz byłem pod wrażeniem gry Australijki (ogólnie Jarmile robi dobre wrażenie), obie grały mocno i dokładnie. Następne mecze bez problemowo 3 gemy oddane Benesovej i do 0 z Caprą, rewelacją rozgrywek.
obie bezproblemowo, jednak gra Rosjanki robi na mnie większe wrażenie, siła uderzeń oraz precyzja jak i serwis Marii robi wrażenie, Caroline to dobra defensywa jednak brak jej trochę pary w łapie, nie będzie w stanie bronić tylu piłek
H2H 3-0 dla byłego numeru 1 WTA
swoją drogą, jeżeli Wozniacki zostanie numer 1 po tym turnieju, a szansa ma to dla mnie to chyba śmierć WTA, wyrazy szacunku dla niej za to, ale to nie jej miejsce
także ja tu widzę tylko 1 opcję wygranej, Maria Szarapova

flint 0

flint

Użytkownik
Schiavone - Pavlyuchenkova
Wydaje mi się (i mam nadzieję), że Włoszka wróciła do naprawdę dobrej formy. Skąd te przypuszczenia? Morita i Cemerin to ogórki i właśnie tak odprawiła ich Francesca. Szybkie dwa mecze i stracone zaledwie 4 gemy. Dobrze. Widać, że zależy jej na zwycięstwach. Szybkich zwycięstwach, bo jak wiadomo turniej długi a z każdym kolejnym meczem przeciwniczka będzie jeszcze silniejsza. W III rundzie kolejna zwycięstwo. Tym razem z Bondarenką, która w międzyczasie zdążyła odprawić Dushevinę i Oudin. Tyle tylko, że analizując Pavlyuchenkovą musiałbym napisać dokładnie to samo. Też dosyć szybkie zwycięstwa, choć poza tym z Dulko nie były aż tak przekonywujące jak te Włoszki. Zawodniczki są więc siebie godne. Forma u jednej i drugiej jest dobra. Wg mnie w tym meczu o zwycięstwie powinno zdecydować większe doświadczenie Schiavone.
Typ1: Schiavone 2.15 [Expekt]✅
Typ2: over 21.5 1.90 [Expekt]⛔

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Wozniacki gra oczywiście jutro.
Co do samego meczu, to skłaniałbym się w stronę Szarapowej. Kursy wyrównane mnie nie dziwią, bo obydwie zawodniczki to w tej chwili klasa światowa i obydwie grają ostatnio bardzo dobrze. Jeśli chodzi o Wozniacki, to mówi się, że może za jednym zamachem wygrać GS i wskoczyć na nr 1 rankingu WTA. Ja myślę, że jednak trochę na to za wcześnie. To, że Wozniacki jest od kilku miesięcy w TOP5 to i tak dla niej dobry wynik. Myślę, że w tym meczu dużą rolę odegra doświadczenie w tego typu turniejach. Uważam, że Rosjanka wygra to spotkanie.

flint 0

flint

Użytkownik
Ivanovic - Clijsters
Ana (mimo, że jej nie lubię) muszę przyznać jest w gazie. Bezproblemowe zwycięstwa z Makarovą, Zheng i Razzano, co jak co, ale robią na mnie wrażenie.Clijsters natomiast miała problemy w I secie z Kvitovą. Nie mówię, że to musi oznaczać, że Belgijka jest w słabej formie oczywiście. Ale wiem, że Ivanovic wierzy w siebie. Wierzy, że jest na dobrej drodze do tego, by powrócić do swojej najlepszej dyspozycji. Może nie na numer 1, ale na pierwszą 5 już jak najbardziej. Żeby to uczynić musi podjąć walkę w takich spotkaniach jak to dzisiejsze. Myślę, że over wejść powinien, a i wygranie seta przez Anę jest dosyć prawdopodobne.
Typ1: over 20 1.85 [Expekt]⛔
Typ2: Ivanovic (+1.5 seta) 2.10 [Expekt]⛔
Gwałt Any. Właśnie m.in. dlatego jej nie znoszę.;)

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Chan/Zheng-Cibulkova/Pavlyuchenkova
typ; 1
1.60
Bet At Home
Analiza:
Dziś w spotkaniu drugiej rundy turnieju deblowego pan chan i zheng zagraja z cibulkova i pavlyuchenkova . Cibulkova i Pavlyuchenkova to przede wszystkim singlistki , rzadko mozna je ogladac w grze deblowej . Jest to dla nich dopiero trzeci turniej deblowy w takim skladzie . Wystepowaly w Wimbledonie , gdzie dotarly do 3 rundy oraz w Cincinatti gdzie odpadly w rundzie drugiej . Chan i Zheng natomiast juz bardzo dlugo graja debla . Osiagaja w nim spore sukcesy . Szczegolnie dobrze radza sobie na nawierzchni twardej . Przed us Open byly kolejno w finale w Standford , w cwiercfinale w Cincinatti i Montrealu . Celuja tu napewno bardzo wysoko . Sadze , ze przy odrobinie szczescia sa nawet w stanie wygrac ten turniej . W pierwszej rundzie oddaly tylko 3 gemy Pironkovej i Danilidou . W moim odczuciu powinny dzis spokojnie awansowac do kolejnej rundy .

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Dementieva - Stosur @ 2.44 5/10 ✅ 3/6 6/2 6/7(2) saved 4MP
Musze zgodzić się z OOP na pewno najciekawszy mecz u Pań, a jeden z najciekawszych dzisiaj więc zasługuję na ostatniej miejsce na liście na korcie Arthur Ashe&#39;a. Po Stosur nie widać żadnych problemów zdrowotnych, jedynie czasami jak to kobieta zagra coś głupiego ale jednak konsekwencją zabija te nieudane pomysły. Elena też gra swoje ale tutaj jest więcej mankamentów serwis nie zawsze jak sie chcę jak i Rosjanka popełnia mnóstwo UE, oglądajac mecz z Hantuchovą gdyby Słowaczką opanowała emocję przy *5/3 miałaby set w garści nawet wcześniej bo miała SP przy podaniu Eleny, ale w swoim gemie zapodała dwa DF&#39;y i dwa UE i było po przewadze breaka, od tamtej pory Słowaczką już tylko psują piłki, a gdyby miała seta w garści nie wiadomo co to byłoby w spotkaniu z Rosjanką i już się tego nie dowiemy. H2H 4-2 dla Dementievej ale to mnie nie przestrasza ostatnie spotkania były rok temu kiedy Stosur była dopiero w TOP30 i wtedy powoli, powoli się pneła w górę. Z jej stylem jest wszystko na miejscu więc odwrotnie krosowany fh czy fh na linii to zabójca, woleje czy smecze pewne jak i serwis dobry, a kiedy trzeba dodaję się rotacji i kick service załatwia sprawę tutaj jeśli Samantha będzie grała twardo Rosjanka nie powinna przejść do kolejnej rundy.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Spotkanie: Kaia Kanepi - Yanina Wickmayer
Typ: Kaia Kanepi
Kurs: 1,699
Buk: PinnacleSports
Analiza: Wickmayer to jak dla mnie najbadziej przereklamowana zawodniczka WTA. Strasznie się męczyła ze Schnyder. Na pewno jest bardzo zmobilizowana na ten turniej, bo broni tutaj dużej ilości punktów sprzed roku. Jednak według mnie to nie wystarczy na Kanepi, która począwszy od kwalifikacji do French Open praktycznie nie miewa wyraźnie słabszych spotkań (może poza porażką w kwalifikacjach do Cincinnati ze słabiutką Hsieh, no i meczem z Clijsters w Montrealu). Uważam, iż w nieco lepszej dyspozycji jest obecnie Kanepi i to ona wygra ten mecz.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Wozniacki - Sharapova 1.962 PinnacleSports
Zdecydowanie najciekawszy mecz 4 rundy w turnieju pań tegorocznego US Open. W poprzednich rundach obie panie bez problemów. Karolina oddała w 3 meczach jedynie 4 gemy rywalkom. Natomiast Maria narobiła trochę strachu po pierwszym secie z Groth kiedy to dała się przełamać w decydującym momencie. Jednak później było już coraz lepiej i obie panie dotarły do tego miejsca zaliczając po jednym rowerku. Obie również są w bardzo dobrej formie. Dunka wygrała w Kopenhadze, Montrealu i New Heaven zaliczając wpadkę (dość gładko) w Cincinatti. Natomiast Maria bardzo dobrze zaprezentowała się Stanford i Cincinatti, ale w obu tych turniejach, w decydujących spotkaniach ulegała w finale. A takim spotkaniem zapewne będzie dzisiejsze, bo w kolejnej rundzie, w ćwierćfinale czeka Cibulkova. Droga więc do półfinału stoi, że prawie otworem. Typowy mecz 50/50. Jednak uważam, że wyjdzie z niego zwycięsko Wozniacki. Obu paniom niczego nie brakuje, jednak Maria robi zbyt wiele błędów. O ile nie było to tak wyraźne dotychczas to dzisiaj okaże się bardzo ważne z wymagającą przeciwniczką. Na pewno będzie walka, i ciekawy mecz, z którego wyjdzie zwycięsko Wozniacki, której to będę dzisiaj kibicował.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Jestem pod wrażeniem popisu Wickmayer. Postawiłem na jej mecz z Kanepi spore pieniądze. Pierwszego seta wygrała 6-0, drugiego zaczęła od przełamania estońskiego mutanta i przy stanie 4-2 dla Belgijki przestałem śledzić mecz. Sprawdzam wynik i możecie wyobrazić sobie moje zdziwienie, kiedy zobaczyłem, że udało jej się przegrać drugiego seta i w trzecim przegrywa 0-4. Zastanawiam się, jak można typować cokolwiek związanego z tą płcią, czy można w ogóle brać cokolwiek pod uwagę, jak w każdej chwili rzeczywistość może obrócić się o 180 stopni. Masakra.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Ja tam nie jestem żadnym znawcą tenisa, ale zgadzam się z poprzednikiem ???? . 6:0 w pierwszym secie w drugim walka, aż do tie breka, a na końcu w trzecim secie 6:1.

T 0

tominho

Użytkownik
Tu bardziej chodzi o psychike kobiet , podobnie Polska Usa 2;0 24:22 i potem dziewczyny nie wiedzialy gdzie sa nic nie szlo jak wczesnej . W kobiecym tenisie w tej fazie chyba warty gry jest over gemowy , bo reszta to duza loteria

wojas 11

wojas

Użytkownik
Ta Kaila ma spory potenchal, po prostu pierwszy set jej wyraznie nie wyszedl, napisal juz ktos tutaj ze swietnia sobie radzila, ograc Jankovic to nie jest taka prosta sprawa, Wickmayer meczyla sie bardzo ze slabiutka Schnyder, jak juz ktos zauwazyl, po prostu gra nierowno i tyle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom