>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open '10 - turniej główny

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP

zawodniczki z dzikimi kartami na turniej główny:
FERGUSON, SOPHIE AUS
RAZZANO, VIRGINIE FRA
MCHALE, CHRISTINA USA
HAMPTON, JAMIE USA
VANDEWEGHE, COCO USA
ROGERS, SHELBY USA
CAPRA, BEATRICE USA
GULLICKSON, CHELSEY USA

Pole w połowie wybite bo nie ma Sereny więc teraz każda kobieta z TOP15 może myśleć o wygraniu, lub dojściu jak najdalej coś myślę że Kuzniecowa może tutaj namieszać, liczę osobiście na Sam Stosur, na fali jest Polko-Dunka ale nie sądzę by tutaj doszła do finału, jak i Wickmayer nie sądzę by wybroniła się z tamtorocznego półfinału

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Kleybanova A. - Larsson J.
Typ: DW 2:0
Kurs: 1,75
Jak dla mnie różnica dwóch klas. Rosjanka miała ostatnio pecha bo dwa razy pod rząd trafiała na Pennette i powalczyła ale nie miała szans na jakiś dobry wynik. Tutaj ma świetne losowanie, Szwedka preferuje zdecydowanie korty ziemne, tutaj gra bo nie musi przebijać sie przez kwale wiec skosi trochę kasy za 1r i pojedzie do domu, bez walki dzisiaj

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Agnieszka ma naprawdę fajną drabinke, Petrova, Jankovic... sa do ogrania ????
Tak, ale z tego co widzę to po Petrovej a przed Jankovic jeszcze ma Verę Zvonarievą, a tu już może być gorzej;-) CHociaż porównując z innymi drabinkami to rzeczywiście i tak dobrze trafiła;-)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Jasne, ze nie ma łatwo. Wiadomo, ze od 3 rundy sa już same dobre zawodniczki, chyba, ze bedzie duzo niespodzianek. Na drabinkę na pewnie nie moze narzekac, nic tylko wygrywac ????
Oudin M. - Savchuk O.
Typ: 1
Kurs: 1,40

Pierwszy mecz dzisiaj na korcie centralnym i oczywiście jedną z aktorek musi byc zawodniczka/zawodnik gospodarzy. Jest nią chyba największy talent młodego pokolenia w USA. Melania zrobiła w tamtym roku na tych kortach prawdziwą furorę, pierwszy raz pokazała się światu na co ją stać. Pokonała m.in Marie Sharapova. Ma masę punktów do obrony, pierwszą rundę po prostu musi przejść. Ukrainka nie bez problemów przeszła kwale, zrobiła to co miała zrobić, dzisiaj nie daje jej szans na wiecej niz 5,6 gemów Na koniec dodam, iż H2H 1:0 na korzyść Qudin 6:4,6:0..

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Stosur ostatnio formą nie tryska, ale wydaje mi się, że na US Open odpowiednio się zmotywuje, a Vesnina to jak dla mnie taka uzdolniona przeciętna tenisistka ( jakkolwiek by to nie brzmiało:wink: ) która w normalnej dyspozycji obu pań nie powinna móc wygrać z Samanthą.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Stosur - Vesnina @ 1.70 5/10 ✅ 3/6 7/6(2) 6/1
Jedna z moich faworytek do zdobycia tytułu jak już wspominałem wyżej, ale bez Sereny to naprawdę od Woźniackiej po Sharapową można wybierać swoją faworytkę. Sam mało grała podczas USO Series może bardziej mobilizowała się na główny turniej niż na tą otoczkę w okół Szlema którą zrobili Amerykanie. Vesnina to cwaniara lecz tylko na &quot;swoim&quot; levelu lub z zawodniczkami o jeden poziom niżej. Jeśli to nie kontuzja tutaj wytacza kurs lub coś innego nie powinno tutaj być nic innego niż zwycięstwo Australijki jeszcze tak myślę że tutaj o kursie może decydować jeden czynnik czyli psychika zawodniczki z Australii która nie osiągnęła nic po finale RG, odpadła od razu na Wimbledonie i może tutaj buki liczą na to samo, ale po tak długim czasie nie sądzę by Australijka rozpamiętywała jeszcze ten finał. H2H 0-1 dla Ukrainki lecz było to rok temu i na turnieju w NH więc te H2H to tylko mydlenie oczu, bo wiemy jak to się gra tydzień przed ostatnim najważniejszym turniejem w sezonie.

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Stosur - Vesnina @ 1.70 5/10 ✅ 3/6 7/6(2) 6/1

Jedna z moich faworytek do zdobycia tytułu jak już wspominałem wyżej, ale bez Sereny to naprawdę od Woźniackiej po Sharapową można wybierać swoją faworytkę. Sam mało grała podczas USO Series może bardziej mobilizowała się na główny turniej niż na tą otoczkę w okół Szlema którą zrobili Amerykanie. Vesnina to cwaniara lecz tylko na &quot;swoim&quot; levelu lub z zawodniczkami o jeden poziom niżej. Jeśli to nie kontuzja tutaj wytacza kurs lub coś innego nie powinno tutaj być nic innego niż zwycięstwo Australijki jeszcze tak myślę że tutaj o kursie może decydować jeden czynnik czyli psychika zawodniczki z Australii która nie osiągnęła nic po finale RG, odpadła od razu na Wimbledonie i może tutaj buki liczą na to samo, ale po tak długim czasie nie sądzę by Australijka rozpamiętywała jeszcze ten finał. H2H 0-1 dla Ukrainki lecz było to rok temu i na turnieju w NH więc te H2H to tylko mydlenie oczu, bo wiemy jak to się gra tydzień przed ostatnim najważniejszym turniejem w sezonie.
Czy Ty kolego jesteś choć trochę przytomny?
Typ trafiony, gratuluje, ale każdy interesujący się tenisem człowiek wie, że Samanta miała ostatnio duże kłopoty ze zdrowiem. Przegrywała jak leci, a Ty widzisz w niej faworytkę do wygrania turnieju? Kto jak kto ale moderator forum tenisowego powinien cokolwiek wiedzieć w tej kwestii.
http://samstosur.com/2010/08/08/stosur-withdraws-from-cincinatti-and-montreal/#more-2503

Typy na zawodników wracających po kontuzji to Twoja domena widzę.
Stosur, Gonzalez, dalej gracz, który widzi już bardziej hamburgery aniżeli piłeczkę (James &quot;0:6 Istomin&quot; Blake). To bardzo ryzykowna zabawa.
Jak Del Potro będzie grał pierwszy turniej to też postawisz go na forum jako swój główny typ?

flint 0

flint

Użytkownik
Kleybanova - Errani
No to zaczynamy zabawę z tegorocznym US Open. Mój pierwszy typ na ten turniej to Kleybanova. W bezpośrednich pojedynkach jest 1:1. Ostatni pojedynek, to spotkanie na hardzie, w Miami w 2010 roku. Wygrała... Errani. Tyle tylko, że Sara była wtedy w świetnej formie, co pokazała już w następnym turnieju w Marbelli, gdzie odpadła dopiero w półfinale w pojedynku z Pennettą. Ok. Tyle o przeszłości. Pora porozmawiać o tym co jest teraz. A teraz w lepszej (co nie znaczy, że w jakiejś mega, żeby nikt się nie przyczepił słówka;]) formie wg mnie jest Alisa. Ostatnio odpadała z konkretnymi zawodniczkami. Ivanovic, Hantuchova, Radwańska, Pennetta x2. Te porażki ujmy jej na pewno nie przynoszą. W I rundzie wyeliminowała niezłą Larsson 75 62. Errani natomiast męczyła się z Garbin (76 75). Z Garbin, która przed US Open rozegrała 4 pojedynki na twardej nawierzchni. W Montrealu nie potrafiła wyjść z kwalifikacji przegrywając z El Tabakh... Podsumowując to jeżeli Errani takim wynikiem kończy mecz z beznadziejną obecnie Garbin, to Alisa powinna ją spokojnie łyknąć. I ja będę za nią dziś trzymał dziś kciuki.;]
Typ: Kleybanova 1.50 [Expekt] ⛔

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Bondarenko A. - Oudin M.
Typ: Oudin +1,5 seta
Kurs: 1,50

Zszokowały mnie jak buki faworyzują Ukrainkę, która w pierwszej rundzie tak męczyła się z Dusheviną. Wcześniej porazki w 1 lub 2 rundach, wiec nie wiem skąd takie wnioski buków? Zeszło roczna rewelacja turnieju zniszczyła w poniedziałek Savchuk 6:3,6:0. Z poczatku meczu Amerykanka nie grała najlepiej ale po kilku minutach opanowała nerwy i zagrała na swoim poziomie. Dzisiaj na swoim optymalnym poziomie musi zagrać od początku, wtedy będzie ją spokojnie stać na win w tym meczu, ja oczywiście zadowolę się niższczym kursem i daje 1,5 seta dla Melani
Schiavone F. - Camerin M.E.
Typ: DW: 2:0
Kurs: 1,50
Jakoś ostatnio dobrze wychodzi mi typowanie DW, wiec dzisiaj się również skusiłem. Tutak kurs nie jest za dużo, ale jak ktoś poszuka to na pewno znajdzie większe
Schiavone w pierwszej rundzie w spotkaniu z Moritą grała świetnie, pełna energii, dobry serwis, świetna gra przy siatce- po prostu zmiotła rywalkę. Dzisiaj liczę na podobny scenariusz. Camerin przeszła kwale w 1r pokonała słabą Ferguson, zrobiła co do niej należy teraz w staciu z mistrzynią RG nie będzie miała nic do powiedzenia. H2H 0:2 oczywiście na korzyść Schiavone i ez straconego seta.

nero92 0

nero92

Użytkownik
Spotkanie: Melanie Oudin vs Alona Bondarenko
Typ: Powyżej 21.5 gema
Kurs: 1,83
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na dziś wybrałem mecz 3 dnia US Open pomiędzy Melanie Oudin, a Aloną Bondarenko. Faworytką bukmacherów jest Ukrainka ze względu na jej pozycję w rankingu WTA oraz doświadczenie. Kursy na te spotkanie mogą zmylić niektóre osoby, ponieważ młoda Amerykanka radzi sobie bardzo dobrze na dużych imprezach tego rodzaju i lubi sprawiać niespodzianki. Oudin jest wyraźnie w formie, dobrze sobie radzi na hardzie. Potwierdzeniem tego może być dowód w postaci gładkiej wygranej z Olgą Savchuk (6:3 6:0).
Bondarenko formą nie błyszczy - 3 setowy pojedynek z Verą Dushenivą może o tym świadczyć.
Myślę, że spotkanie tych dwóch zawodniczek może zaowocować świetnym meczem, długimi wymianami oraz masą ugranych gemów przez obie zawodniczki.
Pozdrawiam
Ponadto:
#85 US Open 2/3
Dokładny wynik 2-0

????Marion Bartoli vs Virginie Razzano
????Sybille Bammer vs Elena Dementieva

G 277

geryx

Użytkownik
Witam. Ja proponuję taki typ:
Dulko- Azarenka
+6 gemów handi dal Dulko 1,95

Azarenka wygrać powinna, ale myslę że w najgorszym razie będzie zwrot. Różnica między tymi zawodnizkami nie jest tak duża żeby Azarenka rozjechała Giselę. H2H maja 2-2 i choc wszystkie na clayu to świadczy jednak o tym że powinien byc w miarę wyrównany mecz.
Co sądzicie?

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Spotkanie: Venus Williams - Rebecca Marino
Typ: Rebecca Marino +7,5 gemów
Kurs: 1,800
Buk: PinnacleSports
Analiza: Druga runda US Open. Venus nie grała w ogóle w US Open Series i w tym upatruję szansy dla Marino na pokrycie handicapu. Kanadyjka grała tutaj kwalifikacje (Ungur, Thorpe, Fichman), a w pierwszej rundzie wygrała z bardzo przeciętną Pervak 6:4 4:6 7:5. Marino sama jest dosyć przeciętną zawodniczką, jednak tego lata troszeczkę pogrywała na północnoamerykańskim hardzie i myślę, że powalczy z Venus na tyle, aby pokryć bardzo duży handicap +7,5 gemów.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Spotkanie: Lourdes Dominquez Lino - Urszula Radwańska
Typ: 1
Kurs: 2,20
Wynik: ✅ 2-0 (6-2, 7-5)
Ula wróciła po przeszło pół roku przerwy. Pojawiła się w kwalach Cincinnati i przegrała z Kurumi Nara 2-6 2-6. W Montrealu w pierwszym meczu kwalifikacji wygrała z Alicią Molik 6-4 6-3, a potem przegrała z 40-letnią i myślącą o odejściu na emeryturę (a z drugiej strony - doświadczoną :grin ???? Kimiko Date Krumm 1-6 6-3 6-7. Dostała dziką kartę do US Open i wykorzystała ją &quot;siespodziewanie&quot; wygrywając z Chakvetadze (ja tam grałem na Radwańską po kursie 6,50 bodajże, bo Chakveta jest słaba). Teraz jednak uważam, że czas powiedzieć bye. Lourdes Dominquez Lino to nie byle kto, od 1996 profesjonalna tenisistka, z jednym tytułem WTA na koncie (na nawierzchni ziemnej). Sercem za Radwańską, ale niestety przegra (prawdopodobnie w dwóch setach) i musimy liczyć na sukces starszej siostry.

W 191

womirad

Użytkownik
a ja bym postawił na to że Azarenka nie wyjdzie dzisiaj na kort i będą zwroty ;-)
Wczorajszy krecz nie był spowodowany kontuzją lecz udarem, zdenerwowała mnie jej rywalka śmiejąca się z czyjegoś nieszczęścia. Mam nadzieję, że laleczka odpadnie w następnej rundzie.

A 21

adrianziomek18

Użytkownik
Spotkanie: Lourdes Dominquez Lino - Urszula Radwańska
Typ: Lourdes Dominguez Lino - Wygra 1. seta i wygra mecz
Kurs: 2,62
Bukmacher: bet365
Analiza:

Dziś o godz 18:30 czasu Polskiego dojdzie do pojedynku między 29 letnią zawodniczką z Hiszpanii a więc Lourdes Dominguez Lino- która w rankingu WTA jest na 148 pozycji a zawodniczką Polską która jest młodsza z sióstr Radwańskich a więc Ulą która zajmuje 339 pozycję w rankingu WTA i ma zaledwie 20 lat.
Ula w tym roku rozegrała 9 spotkań na Twardej nawierzchni z czego w 4 triumfowała a w 5 przełykała gorycz porażki. Ula miała kontuzję która ją wykluczyła na długi czas jednak nie jest chyba w pełni sprawna ponieważ odpadała w San Diego, Cincinnatti, w 1 rundzie kwalifikacji z mało znanymi rywalkami, w Montrealu zaś odpadła w 2 rundzie eliminacji z 40 letnią ! już date Krum. Dziwić może jedynie fakt że w 1 rundzie US OPEN pokonała ona Anna Chakvetadze która dobrze sobie radziła na Twardej nawierzchni. (Jednak nie takie cuda działy się w tenisie)
Lourdes Dominquez Lino to dobra profesjonalna tenisistka, z jednym tytułem WTA na koncie (na nawierzchni ziemnej). W tym roku na Twardych nawierzchniach jej bilans to 4 porażki i 9 zwycięstw. Najczęściej przechodziła Kwalifikację ale odpadała w 1 rundzie...W 1 rundzie US OPEN sprawiał sensację pokonując Szwedową.
Podsumowując uważam że dziś młodsza z sióstr Radwańskich przegra, a typ na 1 set oraz spotkanie wygrane przez rywalkę jest bardzo realny.

new_season 2

new_season

Użytkownik
Wczorajszy krecz nie był spowodowany kontuzją lecz udarem, zdenerwowała mnie jej rywalka śmiejąca się z czyjegoś nieszczęścia. Mam nadzieję, że laleczka odpadnie w następnej rundzie.
Gdzie widziałeś śmiejącą się Dulko? Oglądałem mecz i zaraz po upadku Białorusinki widziałem autentyczne przerażenie w oczach Argentynki. Sama od razu podbiegła do rywalki i próbowała pomóc, dyrygowała nawet chłopakiem który trzymał parasol, by ten się tak ustawił żeby rzucić jak największy cień na leżącą Azarenkę. W pomeczowym studio też nie widziałem na jej twarzy uśmiechu, a sama przyznała kilkukrotnie, że wyglądało to dramatycznie i naprawdę się przestraszyła.
Aha. I na litość boską, pokemony przestańcie pisać co kto sądzi o meczu A, o meczu B, czy o meczu C. Jeśli ktoś ma określone zdanie na temat jakiegoś meczu to pisze tutaj w temacie dobrą analizę i podaje typ.

giggsu 3

giggsu

Użytkownik
Pati Schnyder - Martinez Sanchez
Panowie jak dla mnie to sprawa jest oczywista. Szwajcarka powinna wygrać dość gładko. W pierwszej rundzie wygrała z Flipkens 6-1 6-3. W Montrealu powalczyła z Wozniacki, co prawda uległa 5-7 5-7, ale Karolinka jest w rewelacyjnej formie i nawet tyle gemów z nią ugrać to już coś.
Za to Sanchez już w pierwszej rundzie męczyła się z Hampton i wygrała 2-1.
W turnieju przez USO dostała lanie od Dementievej 1-6 2-6.
Ktoś niech się wypowie na ten temat, bo nie wiem czy nie jestem za bardzo napalony na ten mecz i czy trzeźwo oceniam sytuację.

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Gdzie widziałeś śmiejącą się Dulko? Oglądałem mecz i zaraz po upadku Białorusinki widziałem autentyczne przerażenie w oczach Argentynki. Sama od razu podbiegła do rywalki i próbowała pomóc, dyrygowała nawet chłopakiem który trzymał parasol, by ten się tak ustawił żeby rzucić jak największy cień na leżącą Azarenkę. W pomeczowym studio też nie widziałem na jej twarzy uśmiechu, a sama przyznała kilkukrotnie, że wyglądało to dramatycznie i naprawdę się przestraszyła.
Aha. I na litość boską, pokemony przestańcie pisać co kto sądzi o meczu A, o meczu B, czy o meczu C. Jeśli ktoś ma określone zdanie na temat jakiegoś meczu to pisze tutaj w temacie dobrą analizę i podaje typ.
Obejrzyj sobie jeszcze raz zanim będziesz wyrzucal swoje frustracje i nie wiedząc bardzo co piszesz. było tak ze dulko podbiegła do siatki i stanęła oparła się i popatrzyła sobie co się dzieje potem spojrzała się nie wiem dokładnie w kierunku chyba trenera i właśnie z szyderczym wyrazem twarzy rozlorzyla ręce i się uśmiechnęła. Jej mina mówiła sama za siebie &quot;o wywaliła się he he&quot; dopiero jak zaczął zbiegać sztab medyczny do Azarenki to dulko pobiegła i co z tego ze dyrygowała jakim kolesiem co ustawia parasol. Widziałeś co pokazała kamera gdy Dulko podbiegła do Azarenki a nie widziałeś co było zanim się zorientowała ze to coś naprawdę poważnego. Wiec nie pisz BZDUR!!!!
Na you tube jest pelno filmikow np tez z koncowka: watch?v=CHkRfoh6Vlc
A tutaj sama koncowka filmiku i jej zachowanie ale to nie to o co mi dokladnie chodzilo.

G 277

geryx

Użytkownik
Pati Schnyder - Martinez Sanchez

Panowie jak dla mnie to sprawa jest oczywista. Szwajcarka powinna wygrać dość gładko. W pierwszej rundzie wygrała z Flipkens 6-1 6-3. W Montrealu powalczyła z Wozniacki, co prawda uległa 5-7 5-7, ale Karolinka jest w rewelacyjnej formie i nawet tyle gemów z nią ugrać to już coś.
Za to Sanchez już w pierwszej rundzie męczyła się z Hampton i wygrała 2-1.
W turnieju przez USO dostała lanie od Dementievej 1-6 2-6.

Ktoś niech się wypowie na ten temat, bo nie wiem czy nie jestem za bardzo napalony na ten mecz i czy trzeźwo oceniam sytuację.
też obstawiłem ten typ dziś, kierując sie podobnymi spostrzeżeniami, jest tylko 1 ale, czy Patty sie będzie chciało powalczyc na powaznie, bo z tym to zawsze niewiadoma.
Dorzyciłem jescze Benesova-Sharapova +6,5 gema dla Ivetty za 1,95

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Dulgheru-Arvidsson
czy Arvidsson wygra seta? typ; nie
3.10
Bwin
Analiza:
Dziś w spotkaniu drugiej rundy turnieju singlistek us open alexandra dulgheru spotka sie z sofia arvidsson .
Dulgheru jest w tym turnieju rozstawiona , z numerem 25 . Obie zawodniczki dosyc latwo przesly pierwsza runde . Dulgheru stracila zaledwie 4 gemy w spotkaniu z julie coin , Arviddson poradzila sobie jeszcze lepiej , bo stracila tylko 3 gemy w pojedynku z Cirstea . Obie zawodniczki przed us open nie radzily sobie zbyt dobrze . Dla Arvidsson spotkanie z Cirstea bylo pierwszym wygranym od szesciu turniejow ! Dulgheru rowniez nie moze sie poszczycic zbyt chlubnym bilansem . Przed us open przegrywala w pierwszej rundzie w kolejnych trzech turniejach . Jednak to Dulgheru prezentuje sie duzo lepiej w calym sezonowym cyklu . Arvidsson najlepsze lata ma juz za soba , natomiast przed Rumunka stoja napewno jeszcze jej najlepsze wyniki . W moim odczuciu to ona wlasnie jest faworytka tego spotkania .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom