>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Usługi w internecie u buków stacjonarnych

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Orientuje sie ktos czy jakiś bukmacher stacjonarny otworzyl juz swoje uslugi w internecie? Z tego co wiem jak i chyba kazdy sts, wystapil o licencję, ale nie wiem jak to jest w pozostalych firmach, typu totomix, milenium czy fortuna. Z góry dzieki za odp.

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
Wszystkie dominujące na rynku buki naziemne /Sts, Fortuna , Milenium/złożyły wnioski w najszybszym możliwym terminie tj. 14 lipca 2011 roku , ponieważ nikt nie chce być z tyłu za konkurenją -szybciej złożysz -szybciej dadzą zezwolenie z MF a jak wiadomo czekamy na to do pół roku tak że już nie długo powinny dostać zezwolenia.
Co do Toto-mixa to nie wiem czy oni nie mieli już wcześniej zezwolenia , bo jak wiadomo u nich gra przez neta była już możiwa wcześniej.

F 67

figo88

Użytkownik
Rozmawiałem dziś z &#39;Barbarą&#39; z pomocy online na stronie fortuny i z tego co wiem wciąż czekają na licencję z MF i mają nadzieję, że uruchomią je z początkiem przyszłego roku, lecz dokładnej daty nie są w stanie powiedzieć.
Dodatkowo dowiedziałem się, że &#39; operacje finansowe odbywać się będą za pomocą rachunków bankowych&#39;

bender7 91

bender7

Użytkownik
Panowie macie jakieś informacje czy któryś z mniejszych bukmacherów będzie w najbliższym czasie oferował grę przez internet? Czarny Koń, Etoto?

skalus 63

skalus

Użytkownik
Ostatnio napisałem do Milenium kiedy będzie można u nich grać live odpisali że nie wiedzą kiedy to dokładnie nastąpi ....
zastanawiam się czy ktoś pisał meila do stsu kiedy u nich będzie można grać live....
NA razie rządzi i dzieli u nas FORTUNA.....

adik104 69

adik104

Użytkownik
Jak pytałem ostatnio panią w stsie, też nie wiedziała kiedy będzie możliwość grania przez internet. Coś długo im to schodzi..

Do góry Bottom