LOLdajcie se spokój z tym betway-nie ma sensu
wplacilem kase-podwoili-obróciłem-i teraz najlepsze-wypłata.......
kasa doszla na konto w 3 dni ale zalozyli blokade na zwrócone środki na miesiąc-bez jaj-takie rzeczy w 21 wieku robią :zy3ou: :zy3ou:
ja ich mam w dupie ze sie tak delikatnie wyraze
LOLdajcie se spokój z tym betway-nie ma sensu
wplacilem kase-podwoili-obróciłem-i teraz najlepsze-wypłata.......
kasa doszla na konto w 3 dni ale zalozyli blokade na zwrócone środki na miesiąc-bez jaj-takie rzeczy w 21 wieku robią :zy3ou: :zy3ou:
ja ich mam w dupie ze sie tak delikatnie wyraze
chlopie blokade dostales nie od buka tylko od banku, wystarczy napisac reklamacje i bank zdejmie ta blokade(bo pewnie wplacales kase karta, a wyplata to byl na nia zwrot)
w unibecie teraz wprowadzili za 200 zl depozytu 200 zl bonusu ale musisz to obrocic az za 2400 zl po kursi minimum 1,40 wiec lipa :/
a w getway nie ma limitu mozesz pokursiue 1,01
ja mialem to samo, wyplacalem jako zwrot na karte (visa electron-inteligo) i po kilku minutach od pojawienia sie kasy na koncie juz mialem blokade ale wzielem zrobilem print screena
Zarządzaj Swoim Kontem -> Transakcje-> Rodzaj Transakcji(wybierasz "platnosci"
zrobilem screena (zamazalem usera) i tego screna wyslalem na adres inteligo dolaczajac oswiadczenie ze to kasa od buka(co widac na screenie(depozyt i wyplata)) i prosbe o zdjecie blokady, po okolo 2-3h zadzwonila do mnie kobialka i poinformowala mnie o zdjeciu blokady.