>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

unibet - ubieganie się o zwrot stawek.

I 0

ironek93

Użytkownik
Witam, na wstępie zaznaczę, iż nie jestem pewny czy piszę w odpowiednim do tego dziale, w razie problemów serdecznie proszę o przeniesienie. Mam problem ponieważ od niedawna zacząłem zajmować się typowaniem. pierwsze pieniądze wpłaciłem na unibet. Wpłaciłem 100zł, po 2 dniach na koncie zastałem 200zł, jak się niedawno dowiedziałem nie był to żaden bonus tylko zostało mi to dodane omyłkowo , przez firmę pośredniczącą transakcję wpłaty tj. ertport. Myśląc , że to bonus od unibetu grałem dosyć odważnie, ale jak to jest z początkującym graczem większość przegrałem , mam teraz w związku z tym uszczuplony budżet, ponieważ cofnięto mi tą kwotę która została dodana omyłko. Chciałbym się ubiegać o zwrot stawek , ponieważ zostałem wprowadzony w błąd, czy mam prawo ubiegać się w ogóle o to??
Może komuś 100zł to nie jest wielka suma, ale ja narazię nie pracuje i z trudem przychodzi mi uzbierać kasę na zakłady , a chciałbym w przyszłości zajmować się tym na poważnie.
proszę o pomoc, z góry dzięki za odp.
pozdrawiam

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Szczerze to nie ma szans. Oni w regulaminie mają tam jakiś punkt odnośnie tego, że jak się pomylą w transakcjach to mogą cofnąć i tak dalej. Nie chce mi się go szukać ale takowy na pewno się znajduje w zapisach. Poza tym to nie tylko Unibet ale i ich pośrednik, więc nie warto w to wchodzić bo i tak wyjdziesz z niczym.

Otrzymane punkty reputacji: +1
I 0

ironek93

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź. Oczywiście przewidywałem taki bieg zdarzeń, no cóż ale to naszczeście tylko 100zł.
Taka wiadomość otrzymałem.
Dziękuję za kontakt z Unibet w sprawie bonusu. Uprzejmie informuję, że nie ma podstaw do reklamacji. Nie dodajemy w Unibet bonusu od pierwszej wpłaty, a jedynie oferujemy zwrot stawki do 100 PLN w razie przegrania pierwszego zakładu. Panm nie postawił jeszcze nawet pierwszego zakładu w momencie kiedy dostał Pan na konto 100 PLN. Poza tym nie ma na rynku takiej firmy bukmacherskiej, która dodaje do depozytu w kwocie 20 PLN bonus w wysokości 100 PLN. Bardzo mi przykro, ale nie mozę Pan liczyć na żadną gratyfikację z naszej strony.
Spodziewałem się tego, że tak będzie, ale przecież nic nie kosztowało mnie spróbowanie a nóż by się udało i bym ścisnął tych :przeklina: na dodatkowe koszta!

Do góry Bottom