Witam, na wstępie zaznaczę, iż nie jestem pewny czy piszę w odpowiednim do tego dziale, w razie problemów serdecznie proszę o przeniesienie. Mam problem ponieważ od niedawna zacząłem zajmować się typowaniem. pierwsze pieniądze wpłaciłem na unibet. Wpłaciłem 100zł, po 2 dniach na koncie zastałem 200zł, jak się niedawno dowiedziałem nie był to żaden bonus tylko zostało mi to dodane omyłkowo , przez firmę pośredniczącą transakcję wpłaty tj. ertport. Myśląc , że to bonus od unibetu grałem dosyć odważnie, ale jak to jest z początkującym graczem większość przegrałem , mam teraz w związku z tym uszczuplony budżet, ponieważ cofnięto mi tą kwotę która została dodana omyłko. Chciałbym się ubiegać o zwrot stawek , ponieważ zostałem wprowadzony w błąd, czy mam prawo ubiegać się w ogóle o to??
Może komuś 100zł to nie jest wielka suma, ale ja narazię nie pracuje i z trudem przychodzi mi uzbierać kasę na zakłady , a chciałbym w przyszłości zajmować się tym na poważnie.
proszę o pomoc, z góry dzięki za odp.
pozdrawiam
Może komuś 100zł to nie jest wielka suma, ale ja narazię nie pracuje i z trudem przychodzi mi uzbierać kasę na zakłady , a chciałbym w przyszłości zajmować się tym na poważnie.
proszę o pomoc, z góry dzięki za odp.
pozdrawiam