>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Unibet Quiz

B 4

bot_13

Użytkownik
1. Kto jako pierwszy w historii zorganizował 2 mistrzostwa świata? odp: meksyk
2. Z jakim nr. grał J. Cruyff? odp: nr 14
3. Ile państw występowało w mistrz. świat. 1930? odp. 13
4. Kogo Inter mediolan pokonał w 1/16 finałów ligi mistrzów 2004/2005? odp: FC porto

K 0

kacper21pl

Użytkownik
Nie wydaje wam sie ze dobrym rozwiazaniem byloby zatrzymac czas i zadzwonic do znajomego ktory ma net albo napisac sms z pytaniem, ktore dostalismy.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
oj ja robilem tak, ze na jednym komputerze wlaczam quiz naciskam prawy klawisz i klade cos na myszke zeby caly czas byl wlaczony i ide na drugiego kompa szukac odpowiedzi, i odpowiedziale na 7 a po siudmym pytaniu error

K 0

kacper21pl

Użytkownik
Dwa razy probowalem startowac do tego quizu ale dla mnie to jak loteria. jesli mozliwe jest zatrzymanie tego czasu to dobrze jest cos pokombinowac ale nie wiem jak to jest z tymi bledami.
jasiek probowales sie kontaktowac z supportem?

S 0

szwedu

Użytkownik
Przed chwilą odpowiedziałem na wszystkie 7 pytań ???? i wygrałem 10 Euro do kasyna ????

Pytania miałem mniej więcej takie :

1.Kto strzelił zwycięską bramke dla Brazylii w meczu z Danią w MŚ w 1998

odp : Rivaldo

2.Ile Bayern Monachium wygrał meczy w fazie grupowej LM w sezonie 2004/2005

odp: 3

3.Która z drużyn awansowała do 1/4 finału w MŚ 2002

odp : Brazylia

4.w Którym roku reprezętacja Anglii zagrała pierwszy raz w finale MŚ ?

odp: 1966

Pozostałych trzech nie pamiętam ale też były proste ???? Powodzenia

striker1989 4

striker1989

Użytkownik
Mam pytanko bo ja nie mam 2 kompa a jak piszę do dziewczyny z pytaniami to schodzi jej z tym szmat czasu. Jeśli ktoś ma czas i chęci do pomocy bardzo prosiłbym o kontakt mi bład nie wyskakiwał jak wczoraj grałem ale sorki 30 min czekając na jedno pytanko to szlak mnie brał :/

alves 0

alves

Użytkownik
Mam pytanko bo ja nie mam 2 kompa a jak piszę do dziewczyny z pytaniami to schodzi jej z tym szmat czasu. Jeśli ktoś ma czas i chęci do pomocy bardzo prosiłbym o kontakt mi bład nie wyskakiwał jak wczoraj grałem ale sorki 30 min czekając na jedno pytanko to szlak mnie brał :/
jak zatrzymywales czas ze nie wyskakiwal ci blad?

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
no trzeba sprobowac na IE , swsoja droga to nie wiem jak mozna by Ci pomoc bo jak sie rozwiazuje to nie da rady nic innego robic na kompie

K 0

kacper21pl

Użytkownik
ja ez mam IE i tez zadnych bledow. striker jak chcesz to Ci pomoge. daj znac do mnie na gg 5919008 z pracy powinienem wrocic kolo19-20

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
No cholera 6/7... a było tak blisko.
Moje pytania to:
W jakiej reprezentacji grał Gary Mcallister w 1990r?
Odp: Szkocja
W jakim mieście odbył się final w 1958r?
Odp: Sztokcholm
Jakiego pochodzenia jest Cloude Makelele?
Odp: Francuz
Kto jako pierwszy zorganizował dwa razy MŚ?
Odp: Meksyk
Kto był trenerem Norwegii (nie pamiętam kiedy, nie znałem na to odpowiedzi więc strzelałem)
Kiedy Anglia odpadła z MŚ w 1958?
Odp: Ćwierćfinał (albo ostatnia 16 nie pamiętam)
W każdym razie wyłozłem się na pytaniu:
Kto był treerem Włoch w 1994r?
Dałem: Lippi
A Odpowiedz to: Arrigo Sacchi :zy3ou: :-? :;/: :przeklina:

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
napisalem im maila ze mam te problemy i mi napisali ze mimo to maja moje wszystkie odpowiedzi na pytania i przeslali mi je i oni wiedza kiedy zaczyna sie test i kiedy konczy :p

S 0

szwedu

Użytkownik
Dopisali mi te 10 Euro do kasyna ???? i teraz mam do was pytanie... mianowicie grałem BJ i to co wygrywałem i miałem powyżej 10 Euro to przelewałem normalnie na konto i uzbierało mi się 110zł i 10 Euro zostało ale jes przegrałem i teraz mam pytanie czy bez problemów wypłace te 100zł ? wiem że to nie wiele ale zawsze coś ???? Dzięki

Edit: a i jeszcze jedno jaki adres banku mam wpisać? mam konto w Banku Śląskim i mam wpisać adres głównego banku czy oddziału u mnie ? Dzięki

Do góry Bottom