Jak pewnie wielu z Was kojarzy z mojego tematu
NFL, obstawiam właściwie tylko w
Unibet.
Świetny buk jeśli chodzi o traktowanie lojalnych klientów. Gram tam za niemałe pieniądze, ale też nie jakieś dziesiątki tysięcy. Na Święta Bożego Narodzenia mogłem sobie wybrać prezent, a było tam parę drogich pozycji jak markowy zegarek, dron z wysokiej półki.
Dużą zaletą
Unibet jest dużą ilość promocji. Warto logować się na konto i sprawdzać co ciekawego jest, bo czasem są to np. promocje typu 30 spinów w kasynie bez obrotu. Bodajże w styczniu tego roku było 50 spinów bez obrotu i wykręciłem z tego ponad 300 zł i była to już kasa wolna do gry na zakładach czy do wypłaty.
Oferta ma jeszcze trochę dziur, ale generalnie jest spora. Wypłaty na ecoPayz idą w ciągu 2-3 godzin, rzadko trwa to dłużej. Support jest mega, te osoby tam pracujące nie wklejają kawałków regulaminu jak odpowiedź na pytanie. A w wielu bukach tak jest. Tutaj normalnie ci "agencie" na czacie potrafią pomóc.
Tak z uwagi na brak sportów postanowiłem, napisać post i podzielić się swoją opinią o co tu dużo mówić, moim ulubionym buku. Jak macie jakieś pytania to śmiało pytajcie, gram tam od paru lat i wiem co i jak
Tylko oznaczcie mnie
Gucci Mane żebym nie przegapił pytania.