fotkę dowodu, przy przekroczeniu chyba 1k EUR depozytów o potwierdzenie adresu - wyrywkowo zdarza się też że proszą o jakieś selfie z dokumentem w rękuA co teraz wołają do weryfikacji konta?
fotkę dowodu, przy przekroczeniu chyba 1k EUR depozytów o potwierdzenie adresu - wyrywkowo zdarza się też że proszą o jakieś selfie z dokumentem w rękuA co teraz wołają do weryfikacji konta?
I właśnie to potwierdzenie adresu było u mnie mocno problematyczne. Bo nie chcieli nic innego tylko pismo z banku wysłane pocztą. Żaden wyciąg nie przechodził. Orginalny list z banku z pieczątka i podpisem. Żadne ksero. A mój bank od jakiegoś czasu nie wysyła już nic listownie tylko wszystko mailowo. Wyciąg, potwierdzenia itp. Wszytko elektroniczne. I tu był problem. Ale wkoncu po iluś tam razach się udało. To u ruskich buków prościej mi było weryfikację zrobić.fotkę dowodu, przy przekroczeniu chyba 1k EUR depozytów o potwierdzenie adresu - wyrywkowo zdarza się też że proszą o jakieś selfie z dokumentem w ręku
Rano wypłacałem, po 2 godzinach było na skrillu.Sprawdzał ktoś? Wypłacają?
Wpłaciłem z revoluta tak jak piszesz, przy wypłacie wchodzę w zakładkę przelew bankowy i wpisuje dane z revoluta we wszystkich kombinacjach i odrzuca z komunikatem "Kod SWIFT państwa nie jest zgodny z krajem transakcji."aby aktywować tą metodę wypłaty należy zasilić konto depozytem z Revoluta.Przy wypłacie dajesz zmień metodę wypłaty na przelew bankowy Revolut i wpisujesz kwotę
REVOGB2LXXXNo u mnie wymaga wpisania SWIFT.
To również wpisywałem i dalej ten komunikat.REVOGB2LXXX
spróbuj wpisać to
a samo XXX? kiedyś na jeton to wpisywałemTo również wpisywałem i dalej ten komunikat.