>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Unibet - jak uzyskać oficjalne dane wydarzenia

B 0

blackyy

Użytkownik
Witam ,

grałem dzisiaj w lige turecką U18 ( Turgutluspor U18 - MKE Ankaragücü U18). Typowałem &quot;Liczba goli-under 4,5&quot; - mecz w przepisowym czasie (90 minuta) zakończył sie 2:2 .... w 92 minucie czyli w dodatkowym czasie padła kolejna bramka 3:2. Pomimo tego zakład został rozstrzygnięty jako przegrany.Skontaktowałem sie z Unibetem , opisałem calą sytuacje oraz dołączyłem zrzuty ekranu które zostały zrobione w trakcie wydarzenia . Pierwszy zrzut w 92 m 18 sekundzie z wynikiem 2:2 , kolejny w 93 m 07 sek z wynikiem 3:2 i informacją o zdobytym golu w 92 minucie. Wg regulaminu pkt. 5.7.1 zakład powinnien zostać rozstrzygnięty jako wygrany. Jako że zapoznałem sie wczesniej z regulaminem pkt. 5.7.2 nie byłem zdziwiony odpowiedzią ze strony supportu... odp. poniżej:

Witam serdecznie Panie .....!

Dziękuję za kontakt z Unibet w sprawie zakładu. Uprzejmie informuję , że wszystko co Pan pisze jest jak najbardziej prawdziwe. Gdyby gol padł w dodatkowym czasie gry oczywiście nie byłby ważny dla rozstrzygnięcia tego zakładu. Jednakże zrzuty jakie mi Pan przesłał nie pochodzą z oficjalnych źródeł, a jedynie z naszej strony, gdzie ostrzegamy by klienci nie sugerowali się tymi wynikami, gdyż mogą one być nierzetelne.

5.7.2 W dziale „Zakłady na Żywo” można obstawiać zakłady na trwające mecze lub wydarzenia. Unibet nie ponosi żadnej odpowiedzialności za brak możliwości postawienia zakładu lub nieprawidłowy wynik wyświetlany w dziale z wynikami na żywo. Odpowiedzialność za sprawdzanie aktualnych wyników leży zawsze po stronie klienta. Unibet nie ponosi odpowiedzialności za zmiany w harmonogramie zakładów na żywo ani za przerwy w dostępności tej usługi.

Jeżeli posiada Pan dostęp do oficjalnych danych, które przeczą naszemu rozliczeniu, bardzo proszę o ich przesłanie.

W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia !

Moje pytanie jest .... jak dotrzeć do tych &quot;oficjalnych danych&quot; gdzie będzie informacja że 5ta bramka wpadła w dodatkowym czasie. Poserfowałem po necie ale tabela ligi tureckiej nie została jeszcze nawet poprawiona co do wyniku - dalej widnieje info o godzinie rozpoczęciu spotkania.

Jak by ktoś podsunął jakąs myśl to byłbym wdzięczny.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
W każdym buku jeśli grasz regulaminowy czas gry (90min w piłce nożnej) to jest to 90&#39; + to co doliczy sędzia. Zakład przegrany rozliczony prawidłowo

B 0

blackyy

Użytkownik
Czyli regulamin i support wprowadza nas w błąd?
5.7.1 „Przepisowy czas gry” oznacza czas wyznaczony przez oficjalne zasady danej gry opublikowane przez odpowiedni związek sportowy. Dla przykładu, w piłce nożnej przepisowy czas gry wynosi 90 minut, co obejmuje także przerwy w wyniku urazu gracza. W hokeju na lodzie przepisowy czas gry to 3 x 20 min. Jeśli dany związek sportowy podejmie przed rozpoczęciem meczu decyzję, że zostanie on rozegrany w innym przepisowym czasie gry, czas ten będzie uznawany za element oficjalnych zasad obowiązujących w trakcie danego meczu (np. mecze piłki nożnej U17 trwają 2 x 40 minut). Sytuacje te obejmują jednak jedynie „przepisowy” czas gry i nie dotyczą dogrywek lub dodatkowego czasu gry, o ile wyraźnie nie określono inaczej.&quot;

Do góry Bottom