>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Unibet - darmowe spiny

Status
Zamknięty.
johnyjohn 0

johnyjohn

Użytkownik
Ogólnie to całkiem fajny ten slot. Ta sama zasada działania co jeden z moich ulubionych slotów czyli &quot;Devil&#39;s Delight&quot;... Ze spinów wpadło niewiele bo 1.76€ ale chwilę później wpadły scattery i free spiny znowu. Tym razem wpadło już 48€ ????

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
ale chyba i tak nic z tego, bo na kompie w szkole nie ma chyba javy i troche inaczej mi się wszystko otwiera. I dlatego pewnie nie ma możliwości zmiany

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
hehe, no nie, nawet udało mi sie włamać na adma żeby ją zainstalować, ale coś właśnie nie chce, tak samo flash player, bo nie mogę oglądać filmików na youtubie. te kompy są chyba już tak dojebane ????

zuberek89 85

zuberek89

Użytkownik
hehe, no nie, nawet udało mi sie włamać na adma żeby ją zainstalować, ale coś właśnie nie chce, tak samo flash player, bo nie mogę oglądać filmików na youtubie. te kompy są chyba już tak dojebane ????
Kogo obchodzą Twoje szkolne komputery? Tylko zaśmiecasz temat

P 12

polak13

Użytkownik
haha pewnie sie uczysz w Gimnazjum zaocznym oszołomie
Za to ty to harward z wyróżnieniem skończyłeś pewnie :grin:Taką wypowiedzią tylko udowadniasz że miałeś ciężkie dziecinstwo i teraz wyżywasz się na normalnych forumowiczach.ps jak dostane ostrzeżenie to proszę o ban dla mądrego inaczej

S 1

sado222

Użytkownik
Za to ty to harward z wyróżnieniem skończyłeś pewnie :grin:Taką wypowiedzią tylko udowadniasz że miałeś ciężkie dziecinstwo i teraz wyżywasz się na normalnych forumowiczach.ps jak dostane ostrzeżenie to proszę o ban dla mądrego inaczej
a Ty co go tak bronisz? zakochałeś sie w nim!Gowno kogos obchodza problemy komputerowe nastolatka! To jest forum a nie jakis gejowski czat! Przybłędoo

przem212 0

przem212

Użytkownik
spokojnie ludziska po to są fora żeby sobie pomagać w problemach komputerowych jak i w innych a chłopak miał problem a czy to jest szkolny komp czy w kawiarence to nie powinno nikogo interesować tylko syf robicie ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
serio, po niektórych z was nie spodziewał bym się takich tekstów &quot;wyższa szkoła&quot; ale jak widać na marne, trudno, następne wybryki będę karane !

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
sry endriu ale musze cos napisac, napisalem zdanie dla przem212 czemu moge mieć ten problem (wiem ze to byl off, więc sry), ale nei pozwole żeby jakieś gówniarze mnei oczerniali na forum

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
sry endriu ale musze cos napisac, napisalem zdanie dla przem212 czemu moge mieć ten problem (wiem ze to byl off, więc sry), ale nei pozwole żeby jakieś gówniarze mnei oczerniali na forum
To zglaszaj problem adminowi (raportuj post itd.) - i wtedy forum (dzial )bedzie funkcjonowac w koncu normalnie !

Kazdy zastanowi sie dwa razy czy napisac cos OT.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom