pasiak_forever
Użytkownik
Panowie, jak wchodzę na te gre to mam play money, jak zmienic na real, jestem w szkole i nie ogarniam troche ????
Kogo obchodzą Twoje szkolne komputery? Tylko zaśmiecasz temathehe, no nie, nawet udało mi sie włamać na adma żeby ją zainstalować, ale coś właśnie nie chce, tak samo flash player, bo nie mogę oglądać filmików na youtubie. te kompy są chyba już tak dojebane ????
Tłumaczyłem koledze wyżej dlaczego może mi to nie chodzić, a Twój post jednak też dużo wnosi.Kogo obchodzą Twoje szkolne komputery? Tylko zaśmiecasz temat
Za to ty to harward z wyróżnieniem skończyłeś pewnie :grin:Taką wypowiedzią tylko udowadniasz że miałeś ciężkie dziecinstwo i teraz wyżywasz się na normalnych forumowiczach.ps jak dostane ostrzeżenie to proszę o ban dla mądrego inaczejhaha pewnie sie uczysz w Gimnazjum zaocznym oszołomie
a Ty co go tak bronisz? zakochałeś sie w nim!Gowno kogos obchodza problemy komputerowe nastolatka! To jest forum a nie jakis gejowski czat! PrzybłędooZa to ty to harward z wyróżnieniem skończyłeś pewnie :grin:Taką wypowiedzią tylko udowadniasz że miałeś ciężkie dziecinstwo i teraz wyżywasz się na normalnych forumowiczach.ps jak dostane ostrzeżenie to proszę o ban dla mądrego inaczej
To zglaszaj problem adminowi (raportuj post itd.) - i wtedy forum (dzial )bedzie funkcjonowac w koncu normalnie !sry endriu ale musze cos napisac, napisalem zdanie dla przem212 czemu moge mieć ten problem (wiem ze to byl off, więc sry), ale nei pozwole żeby jakieś gówniarze mnei oczerniali na forum