tak jak ty myslisz, prawie 800 postów staz na forum 2 lata i mozesz sie postawic ???? .CO do pisowni trudno tak mi sie wbilo/a, szkoda mi czasu na gramatyke, nie przywiazuje tu do niej wagi, gdy pisze momentami zerkam na klawiature i tak wychodzi (sorry) jeszcze nie wycwiczylem wszystkich klawiszy(ruchow) choc pisze szybko ????
co do zaczepek widze ze postanowiles mnie przebic i jestes najmądrezejszym userem (wiesz co mysle i czym sie kieruje ) rozkminiles mnie po całosci ????
Teraz ci omowie ironie do poprzednika:
On mówi na czym można ugrać??A co on jest od oprogramowania w kasynie??Przeciez to jasne że nie ma reguły gdzie da maszyna, trzeba usiasc na odpowiedniej grze na odpowiedniej stawce on siadł i wygrał euforia za kilka złotych=post na forum ..co każdy wygra??Jaki to ma sens?Posiedzi dłuzej na jednym to zjedzie do 0 pewnie juz zlecial bo widac jak ty zajawiony ..przy szczesciu w kasynie nalezy wiedziec kiedy dac sobie spokoj...
...najlepiej by bylo gdyby tematy z kasynami nie nabijaly postów (tak jak w Hyde) mialbys niezlą kolekcje a i brakło by tego typu błyskotliwych postów
spoko za off topa przeprosiny przyjęte