790 uzytkownik-23347 Użytkownik Luty 26, 2009 #81 Lobby niedostępne To lobby jest chwilowo niedostępne. Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji skontaktuj się z biurem obsługi klienta. tez macie takie cos? Kliknij aby rozwinąć... tak , nie tylko u Ciebie ten problem występuje.
Lobby niedostępne To lobby jest chwilowo niedostępne. Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji skontaktuj się z biurem obsługi klienta. tez macie takie cos? Kliknij aby rozwinąć... tak , nie tylko u Ciebie ten problem występuje.
B 0 bojan Użytkownik Luty 27, 2009 #83 czemu ktoś usuwa moje posty ? endriu / a zastanów się logicznie, skąd ktoś może wiedzieć dlaczego ci nie dali spinów !
czemu ktoś usuwa moje posty ? endriu / a zastanów się logicznie, skąd ktoś może wiedzieć dlaczego ci nie dali spinów !
402 nikifor Forum VIP Luty 27, 2009 #85 endriu.... skąd moderatorem w końcu jesteś, nie? ???? Kliknij aby rozwinąć... A czy moderator pracuje w Unibecie bądź jest jasnowidzem? Od czego jest support? Unibet posiada spore możliwości kontaktu: 1. Live chat. 2. Darmowa infolinia. 3. Kontakt drogą mailową.
endriu.... skąd moderatorem w końcu jesteś, nie? ???? Kliknij aby rozwinąć... A czy moderator pracuje w Unibecie bądź jest jasnowidzem? Od czego jest support? Unibet posiada spore możliwości kontaktu: 1. Live chat. 2. Darmowa infolinia. 3. Kontakt drogą mailową.
T 0 tomkasz Użytkownik Luty 27, 2009 #86 chodziło mi o to, że nie pisze się "z kąd" ???? przepraszam - oczywiście się czepiam
X 0 xcamelx Użytkownik Luty 27, 2009 #87 polecam spellcast ???? po ugraniu 7e na mega fortune na spellcast 50e i kasa po 6 h na mb