>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Undery by. Canabis

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
AZS Koszalin vs Kotwica Kołobrzeg
Kotwica Under 69,5
Milenium
@ 1,85

Dziś małe derby pomorza choć to nie to samo co gra AZS z Czarnymi, to mecze tych dwóch drużyn elektryzują cały Koszalin.
Dziś pogram typ w stronę Kotwicy....
AZS jest w środku tabeli i musza wygrywać mecze w szczególności ze ostatni mecz przegrali.... Ale to nic dziwnego, prawda jest taka że wystawianie kursu na AZS w granicach 1,30-1,10 na wyjeździe jest śmieszne. Ta drużyna ma potencjał, ale tyko grając na własnym parkiecie, często na wyjazdach dają plamy...
Byłem ostatnio na paru meczach drużyny z Koszalina i muszę przyznać że naprawdę chłopaki dają rade.. Na początku myślałem że bd grać ( KUPĘ) po odejściu np.: &quot;WIŚNI&quot;, ale db grająca obrona ( na własnym parkiecie) umożliwia fajne konstruowanie ataków z przodu przez Seka Henrego ( nie wiem czy db odmieniłem) ostatni mecz tego pana był bd udany - 33 pkt.. Według mnie tak grający AZS może w pełni zdominować parkiet...

Drużyna z Kołobrzegu według mnie najgorsza drużyna PLK nie chodzi o miejsce w tabeli ( ostatnie) a o sposób grania, w ataku ta drużyna to KATASTROFA prawdę mówiąc koledzy na orliku lepiej kierują ofensywną piłką...
Ostatnie mecze z Azs Kotwica drużyna z Koszalina wygrywała do 0, 61, 68, 70, 88 ( ostatnie 2 mecze były parę lat temu kiedy Kotwa był w górnej części tabeli)
Z tak słabym atakiem i dobrze zorganizowana drużyną z Koszalina, goście z Kołobrzegu sobie za dużo nie porzucają.....:cool:

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
AZS Koszalin vs Kotwica Kołobrzeg
Kotwica Under 69,5
Milenium

@ 1,85

Stawka 9,5-10 :cool:✅✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
WRACAM DO GRY...
Na rozgrzewkę te 3 meczyki ....
Każdy grany za taką samą kwotę 40 zł. ( jeśli kogoś by to interesowało)
Na codzien nie gram za tyle, ale na razie się powodzi ????

Ajax vs Psv under 1,5 w 1 poł. @ 1,60✅
Odd vs Start under 1,5 w 1 poł. @ 1,60✅
St.Etienne vs Rennes under 1,5 w 1 poł. @ 1,40✅

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Ciekawie to wyszło 3 razy na ✅...
W miarę czasu bd podawać typy...
Ale strasznie długo zajmuję mi analiza spotkań, dlatego nie zawsze mam czas się nimi podzielić :-(

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Stawka wyznaczona jest na podstawie zarobienia na czysto 25% budżetu...
Ze względu na próbę jednego z moich systemów...

Do góry Bottom