>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Under - Over ??

Status
Zamknięty.
dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Witam ! ;)

Może troszeczke wstyd zadawać takie pytania,
ponieważ bukmacherem jestem już dobre 3 lata.
Ale nigdy nie bawiłem sie w typy Under/Over i
nie wiem o co w nich chodzi ;) Zawsze grałem
tylko 1/x/2, nigdy nie bawiłem sie w inne kombinacje.

A widze że tutaj na forum ten system jest popularny.
Jeżeli ktoś miałby chwile na wytłumaczenie mi o co w tym biega,
to byłbym wdzięczny ;) bo może zaczne sie w to bawić.
Bo widze że &quot;Wchodzi&quot; ;) Pozdrawiam i z góry dzięki !!

spirol 30

spirol

Użytkownik
Czesc,

Under 2,5(poniżej 2,5) oznacza, że w danym spotkaniu nie padnie więcej niż dwie i pół bramki. W zakładzie takim wygrywa się wtedy, gdy mecz zakończy się wynikiem nie większym niż 1-1, 1-0, 0-1, 0-0, 2-0, 0-2. Jeżeli w meczu padnie inny wynik to kupon jest do wyrzycenia.
Over 2,5 (powyżej 2,5) oznacza, że w danym spotkaniu padnie więcej niż dwie i pół bramki. Jest to odwrotnośc zakładu under 2,5 czyli wygrywasz wtedy, gdy mecz zakończy zkończy się wynikiem, większym niż 2,5 np: 2-1, 3-0, 2-2, 0-3. Jeżeli w meczu padnie mniej bramek niż 2,5 to kupon jest do wyrzucenia.

to jest przklad z pilki noznej i to samo tyczy sie innych dyscyplin

sutek 79

sutek

Forum VIP
Tu kolerga wyżej dokładnie to wytłumaczył.Powiem tak ja często analizuje mecze na przykladzie under/over ostatnio meczu PSG-Rennes byłem pewien na 100% ze bedzie under patrzac po statystykach bo jedna drużyna miał 7 underów na 9 meczów a druga jeszcze wiecej bo 8.A mecz zakończył się wynikiem 1:3 ja lubie ten typ na under czy na over tylko czasami wrecz niepradopodne niespodzianki ????

pozdRo

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
ja lubię stawiać undery w polskich i innych [ale w polskich to prawie pewniaki ;] derbach wszelakiej maści ????
sa tez ligi bardzo overowe - sprawdz sobie np. eredivise - w tatmtym sezonie Ajax w kazdym meczu na wyjezdzie notowal over [z tego co pamietam] ! albo np. 2 liga norweska. ale na te ligi kursy sa troszke niskie :p jak na over/under

sutek 79

sutek

Forum VIP
nazghul zgadza sie w tamtym sezonie kursy na over meczów z udziałem AZ wynosiły w okolicach 1,35 wiec malutko.Ja często upatruje undery w Ligue 1 ale oczywiscie nie zawsze wchodzą.W Derbach tez po meczu Widzew-ŁKS mam takie samo zdanie jak ty dlatego wczoraj zagrałem under Derbów Lechia-Arka ????

poydRo

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Dziękuje panowie za Posty ! ;)
Teraz już wszystko jasne i nie ukrywam że sie w to pobawie ????
Troche szczęścia i może być ciekawie ;)

Hmm skoro temat juz jest to zapytam jeszcze o HANDI ? (Handicap) ? ????

Pozdro !

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Handicap, np. Team1 - Team2 (0:1) - w tym przypadku mecz zaczyna się jakby od 0:1 czyli, żeby Team1 wygrał, musi być np. 2-0.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom