>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Under 2.5 HT

mk21 233

mk21

Użytkownik
Witam,

tak mnie dzisiaj coś natchnęło, a może ktoś już próbował tak grać. Przede wszystkim przeglądałem całą piłkarską ofertę dzisiaj, przeanalizowałem mecze między zainteresowanymi drużynami i występy ligowe, to jak grają, ile bramek tracą/strzelają, a następnie bezpiecznie próbowałem zrobić taśmę UNDERÓW 2.5 bramki do przerwy. Wynik przy 38 meczach kurs 11.23.

Wiem, bardzo słaby, ale to może również jest jakiś sposób - chociaż pewnie zaraz znajdą się ludzie, którzy uważają, że to niepoważne i bezcelowe.

lucek 250

lucek

Użytkownik
To juz predzej spróboj Over 0,5 HT - kursy o wiele lepsze a są ligi gdzie bramki w I polowie wpadaja baaaardzo czesto - niż grac 38 meczów na kupon ;)

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Dawno dawno grałem tak, wybierałem spotkania z Francuskiej i z Serie B tam padało mało goli i obstawiałem under 2.5 HT ,tylko robiłem ako 2.00 a nie obstawiałem wszyskie spotaknia jak lecą.

mk21 233

mk21

Użytkownik
Dawno dawno grałem tak, wybierałem spotkania z Francuskiej i z Serie B tam padało mało goli i obstawiałem under 2.5 HT ,tylko robiłem ako 2.00 a nie obstawiałem wszyskie spotaknia jak lecą.
Nie gram wszystkiego jak leci, a przedstawiłem po prostu pomysł na taśmę ;) Jednak grać AKO 2-3 oczywiście jest lepiej. Z drugiej strony wcale to nie wydaje się takie głupie. Tym bardziej w nazwijmy to underowych spotkaniach, bo 3 bramki do przerwy? ???? a tu mecze kończą się wynikami 2:0, 1:1, 2:1 (...)

Do góry Bottom