306 uzytkownik-15140 Użytkownik Lipiec 24, 2010 #1 Witam, Czy ktoś się orientuje jakie dokumenty są potrzebne przy podpisywaniu umowy z Play, lub w Mixie?
Witam, Czy ktoś się orientuje jakie dokumenty są potrzebne przy podpisywaniu umowy z Play, lub w Mixie?
468 agent00typer Użytkownik Lipiec 24, 2010 #2 chyba tylko dowód. Pare lat temu moi rodzice jak brali to musieli mieć jeszcze zaświadczenie o zarobkach, ale teraz chyba sie zmieniło
chyba tylko dowód. Pare lat temu moi rodzice jak brali to musieli mieć jeszcze zaświadczenie o zarobkach, ale teraz chyba sie zmieniło
306 uzytkownik-15140 Użytkownik Lipiec 24, 2010 #3 Właśnie nie wiem bo wziąłem w Playu internet 10GB na abonament tylko dowód wystarczył, i teraz chce wziąć telefon wolałbym w Mixie.
Właśnie nie wiem bo wziąłem w Playu internet 10GB na abonament tylko dowód wystarczył, i teraz chce wziąć telefon wolałbym w Mixie.
0 edyyy Użytkownik Lipiec 24, 2010 #5 niecałe dwa miesiące temu brałem tel w mixplusie. potrzebujesz jeszcze zaświadczenie iż pracujesz, dowód to niestety za mało.
niecałe dwa miesiące temu brałem tel w mixplusie. potrzebujesz jeszcze zaświadczenie iż pracujesz, dowód to niestety za mało.
13,8K ramzesa Forum VIP Lipiec 24, 2010 #6 niecałe dwa miesiące temu brałem tel w mixplusie. potrzebujesz jeszcze zaświadczenie iż pracujesz, dowód to niestety za mało. Kliknij aby rozwinąć... Z tym zaświadczeniem o zarobkach jest różnie, bo wiem że da radę i bez tego.
niecałe dwa miesiące temu brałem tel w mixplusie. potrzebujesz jeszcze zaświadczenie iż pracujesz, dowód to niestety za mało. Kliknij aby rozwinąć... Z tym zaświadczeniem o zarobkach jest różnie, bo wiem że da radę i bez tego.
369 snoopdogg Forum VIP Lipiec 25, 2010 #8 Ja brałem kilka miesięcy temu i oprócz dowodu osobistego musiałem dać jakiś rachunek opłacony na moje nazwisko.
Ja brałem kilka miesięcy temu i oprócz dowodu osobistego musiałem dać jakiś rachunek opłacony na moje nazwisko.