2,8K mazaq Forum VIP Kwiecień 10, 2007 #1 Jaki jest Wasz ulubiony pokerroom? Gdzie odnieśliscie największe sukcesy? Jeżeli chodzi o mnie : 1. PointPoker 2. i4poker 3. SportingBet Przed zmianą klienta ciekawy był Expekt, ale przeszli na tragiczny soft. Preferuję B2B (taki jak w i4 & Point).
Jaki jest Wasz ulubiony pokerroom? Gdzie odnieśliscie największe sukcesy? Jeżeli chodzi o mnie : 1. PointPoker 2. i4poker 3. SportingBet Przed zmianą klienta ciekawy był Expekt, ale przeszli na tragiczny soft. Preferuję B2B (taki jak w i4 & Point).
2 iron77 Użytkownik Kwiecień 13, 2007 #2 1. PartyPoker (największy sentyment) 2. Sieć Microgaming (Purple, Unibet) 3. Tony G Poker (najlepszy soft )
1. PartyPoker (największy sentyment) 2. Sieć Microgaming (Purple, Unibet) 3. Tony G Poker (najlepszy soft )
30 spirol Użytkownik Kwiecień 13, 2007 #3 ocszywiscie wszystkie poker roomy z sieci primy, najbardziej z unibetu
2,8K mazaq Forum VIP Kwiecień 13, 2007 #4 2. Sieć Microgaming (Unibet, Purple..) Kliknij aby rozwinąć... Oj nie nie nie Jak dla mnie jest to jeden z gorszych softów.
2. Sieć Microgaming (Unibet, Purple..) Kliknij aby rozwinąć... Oj nie nie nie Jak dla mnie jest to jeden z gorszych softów.
2 iron77 Użytkownik Kwiecień 13, 2007 #5 2. Sieć Microgaming (Unibet, Purple..) Kliknij aby rozwinąć... Oj nie nie nie Jak dla mnie jest to jeden z gorszych softów. Kliknij aby rozwinąć... soft ogolnie jest dość średni ale pod względem kart i graczy tam grających w miarę lubię tą sieć
2. Sieć Microgaming (Unibet, Purple..) Kliknij aby rozwinąć... Oj nie nie nie Jak dla mnie jest to jeden z gorszych softów. Kliknij aby rozwinąć... soft ogolnie jest dość średni ale pod względem kart i graczy tam grających w miarę lubię tą sieć
2,8K mazaq Forum VIP Kwiecień 13, 2007 #6 soft ogolnie jest dość średni ale pod względem kart i graczy tam grających w miarę lubię tą sieć Kliknij aby rozwinąć... Sieć jest bardzo rozległa. BetWay,Unibet,PokerTime,DreakPoker etc. Freerolle dosyć ciekawe, jednak ja jakoś nie trawię tej sieci.
soft ogolnie jest dość średni ale pod względem kart i graczy tam grających w miarę lubię tą sieć Kliknij aby rozwinąć... Sieć jest bardzo rozległa. BetWay,Unibet,PokerTime,DreakPoker etc. Freerolle dosyć ciekawe, jednak ja jakoś nie trawię tej sieci.
J 53 jaqbts Użytkownik Kwiecień 13, 2007 #7 dla mnie swietny unibet i Expekt :jezora: chcialbym sobie w party poker pograc ale jak chce sie zapisac do freerolla to mi wyskakuje zeby real account aktywowac i karze mi wplacic :zy3ou: nie wie ktos jak to ominac?
dla mnie swietny unibet i Expekt :jezora: chcialbym sobie w party poker pograc ale jak chce sie zapisac do freerolla to mi wyskakuje zeby real account aktywowac i karze mi wplacic :zy3ou: nie wie ktos jak to ominac?
55 pasiak_forever Użytkownik Kwiecień 13, 2007 #10 dla mnie party poker, bo gra tam bardzo wiele osób nie umiejących grać (i można na nich zarobić :mrgreen: )
dla mnie party poker, bo gra tam bardzo wiele osób nie umiejących grać (i można na nich zarobić :mrgreen: )
W 2 wislak Forum VIP Kwiecień 13, 2007 #11 PartyPoker! ???? nie gralem za duzo w poka, ale tam ugralem 108 dolcow i dlatego ich lubie ????
2,8K mazaq Forum VIP Kwiecień 14, 2007 #12 PartyPoker! ???? nie gralem za duzo w poka, ale tam ugralem 108 dolcow i dlatego ich lubie ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja kocham PointPoker Dzisiaj wygralem 23e we freerollu, i mam juz na koncie ponad 100e ;] A przed chwilą sukces ;p
PartyPoker! ???? nie gralem za duzo w poka, ale tam ugralem 108 dolcow i dlatego ich lubie ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja kocham PointPoker Dzisiaj wygralem 23e we freerollu, i mam juz na koncie ponad 100e ;] A przed chwilą sukces ;p
2,8K mazaq Forum VIP Kwiecień 14, 2007 #14 gratuluje, niezla wygrana to byl tur z wpisowym 15E? Kliknij aby rozwinąć... Tak.
K 0 kerek Użytkownik Kwiecień 14, 2007 #15 Golden Riviera Poker - jedyny room gdzie idzie jako tako... Do sportingbeta zabraklo cierpliwosci ????
Golden Riviera Poker - jedyny room gdzie idzie jako tako... Do sportingbeta zabraklo cierpliwosci ????
17 sadam666 Użytkownik Kwiecień 14, 2007 #16 Bodog, Kliknij aby rozwinąć... najgorszy poker room ;/ Kliknij aby rozwinąć... dlaczego tak myslisz ? ????
Bodog, Kliknij aby rozwinąć... najgorszy poker room ;/ Kliknij aby rozwinąć... dlaczego tak myslisz ? ????
K 0 karbi Użytkownik Kwiecień 14, 2007 #18 Mermaid Poker, Sportingbet Poker i inne na tej platformie.. Unibet jest jakis taki dziwny...