76 kubota Użytkownik Grudzień 3, 2007 #1 siemka mam pytanie jaki jest wasz ulubiony piłkarz lub hokeista lub koszykarz Moi to : Robinho Moutinho Kaka Ramos i chyba tyle ???? teraz czas na was ???? A i przy okazji napiszcie ulubioną drużynę ????
siemka mam pytanie jaki jest wasz ulubiony piłkarz lub hokeista lub koszykarz Moi to : Robinho Moutinho Kaka Ramos i chyba tyle ???? teraz czas na was ???? A i przy okazji napiszcie ulubioną drużynę ????
4 komarr Forum VIP Grudzień 3, 2007 #11 Arveladze, Klose, Boruc, Alves, N'Kufo. Kliknij aby rozwinąć... Ale mi wstyd, zapomnialem o moim idolu - Zinedine Zidane ! :spokodfhgfh:
Arveladze, Klose, Boruc, Alves, N'Kufo. Kliknij aby rozwinąć... Ale mi wstyd, zapomnialem o moim idolu - Zinedine Zidane ! :spokodfhgfh:
79 sutek Forum VIP Grudzień 3, 2007 #12 Stefanooo ooooooooooooooooooooooooooooooooo ???? Oczywiście Stefano Napoleoni
1 beau Forum VIP Grudzień 3, 2007 #14 Cesc Fabregas,Cris Ronaldo i bardzo spodobał mi się Moutinho ARSENAL LONDYN
0 showtime Użytkownik Grudzień 3, 2007 #15 Piłkarze: Napoleoni, Zidane, Pele, Boniek, Kuszczak Hokeista: Paul Kariya, Mats Sundin Koszykarz: Kobe Bryant
Piłkarze: Napoleoni, Zidane, Pele, Boniek, Kuszczak Hokeista: Paul Kariya, Mats Sundin Koszykarz: Kobe Bryant
498 fabregas Forum VIP Grudzień 3, 2007 #16 Fantastyczna 4 ???? : Cesc Fabregas, Mirek Klose, Dani Alves i Barry Ferguson. :-D
4,8K doberman Forum VIP Grudzień 4, 2007 #17 Zidane , Raul , C. Ronaldo , Quaresma , Casillas , Roberto Carlos.
0 showtime Użytkownik Grudzień 4, 2007 #18 Piłkarze: Napoleoni, Zidane, Pele, Boniek, Kuszczak Hokeista: Paul Kariya, Mats Sundin Koszykarz: Kobe Bryant Kliknij aby rozwinąć... Zapomniałbym o prawdziwym widzewskim charakterze... Mirku Szymkowiaku ????
Piłkarze: Napoleoni, Zidane, Pele, Boniek, Kuszczak Hokeista: Paul Kariya, Mats Sundin Koszykarz: Kobe Bryant Kliknij aby rozwinąć... Zapomniałbym o prawdziwym widzewskim charakterze... Mirku Szymkowiaku ????
642 tbm Forum VIP Grudzień 4, 2007 #19 Jako, że gram na tej samej pozycji więc wypada miec idola na tej samej pozycji... a więc John Terry Ostatnio też bardzo lubię Sergio Aguero z mojego Atletico ;P
Jako, że gram na tej samej pozycji więc wypada miec idola na tej samej pozycji... a więc John Terry Ostatnio też bardzo lubię Sergio Aguero z mojego Atletico ;P