Pezet - Nie tylko hit na lato
"...mam flow w małym palcu we wskazującym pewność, wiesz w środkowym punche mówiące - pie*dol się..."
Eldo - Styl, flow, orginalność
"...Hip Hop to miłość, namiętność, szacunek, nie kasa i łańcuchy liczy się to co umiesz i nie musisz udowadniać ludziom swojej wartości, bo oni zawsze będą zazdrościć..."
"...Hip Hopu nie poznasz ze słownika w gazecie, na pewno nie dowiesz sie z onet.pl w internecie. Mówię hip hop ty myślisz o 50 Centcie, bo jesteś psychofanem i w portfelu masz zdjęcie..."
Eldo - Spacer
"...jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co? od kiedy pamiętam chciałem zobaczyć wszystko..."
Eldo - Szyk
"...WWA miasto szyku ale i stylowych bubli ,buty Ferrari i różowe polówki, na mieście mnóstwo pedałów chociaż żaden nie jest gejem , zajarali się Beckham'em i latają z irokezem..."
Pono - Nieśmiertelna nawijka Zip Składowa
"...Ludzi las, w nim ciężko się odnaleźć, czas pokaże co dalej, nie szalej, przystopuj, posłuchaj hip hopu, unikniesz wielu kłopotów..."
Pezet - Szósty zmysł
"...W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz, pijesz, gdy jesteś smutny, ludzie zmienili miłość do życia w miłość do wódki..."
Pezet - To tylko ja
"...Ruszasz? i nie dotrzymasz kroku moim krokom, bo od początku żyję tu, gdzie te historie się toczą..."
O.S.T.R. - 1 na 100
"...Nie ważne; Elitarny, czy zwykły, w każdym strach zmusza do modlitwy, w obliczu śmierci nie ma sprytnych, nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy..."
Fenomen - Sam na sam
"...To życie to bezkres, na nie patrzę to bezsens. Nigdy nie zrozumiem wszystkiego człowiekiem jestem..."