W 0 wacolek Użytkownik Kwiecień 15, 2013 #21 Playtech - Captain's Treasure Pro, Iron Man, Iron Man 2, NetEnt - Frankenstein, Gonzo Quest, Starburst
Playtech - Captain's Treasure Pro, Iron Man, Iron Man 2, NetEnt - Frankenstein, Gonzo Quest, Starburst
W 0 wolfer Użytkownik Kwiecień 15, 2013 #22 BLOOD SUCKERS- Kilka tysi do przodu na niej jestem ???? Kliknij aby rozwinąć... no może nie kilka tyś ale na tej gierce sporo odrobiłem ???? zwłaszcza na unibecie wyjątkowo dawała zawsze ????
BLOOD SUCKERS- Kilka tysi do przodu na niej jestem ???? Kliknij aby rozwinąć... no może nie kilka tyś ale na tej gierce sporo odrobiłem ???? zwłaszcza na unibecie wyjątkowo dawała zawsze ????
313 esiok5121 Użytkownik Kwiecień 15, 2013 #23 playtech - hallowen fortune, sparta, hulk rtg - cesar empire netent -bloodsuckers, elements, alien robots
playtech - hallowen fortune, sparta, hulk rtg - cesar empire netent -bloodsuckers, elements, alien robots
W 0 wolfer Użytkownik Kwiecień 16, 2013 #24 alien robots Kliknij aby rozwinąć... co do tej gry to byłem świadkiem jak mój kumpel w parę minut zrobił ponad 5 tyś... z ciekawości sam próbowałem ale szybko sobie licznik tylko z zerowałem ze względu na większą stawkę ... ale gra kusi ????
alien robots Kliknij aby rozwinąć... co do tej gry to byłem świadkiem jak mój kumpel w parę minut zrobił ponad 5 tyś... z ciekawości sam próbowałem ale szybko sobie licznik tylko z zerowałem ze względu na większą stawkę ... ale gra kusi ????