>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ulotki

Z 0

zayohann

Użytkownik
WItam, mam pytanie do użytkowników Bah&#39;u. Czy wysyłają oni do was na adres zawarty w danych użytkownika jakieś ulotki reklamacyjne lub coś podobnego? Chce zacząć grac u tego buka a nie chce mieć spamu w skrzynce :] Z góry dzięki za odpowiedzi

porky 104

porky

Użytkownik
Mam tam konto już ponad 2 lata i w tym okresie dostałem tylko jednego maila, który zawiadamiał o promocji 10zł na wyścigi konne, czy coś takiego... A tak poza tym to nie wysyłali mi nic, w przeciwnieństwie do Expekta, gdzie często dostaję od nich różne duperele..

Z 0

zayohann

Użytkownik
Nie wyraziłem się jasno,chodzi mi o to czy nie przysyłają ulotek do domu na adres zamieszkania w danych podany. A co do reklam to dobrze bo grałem w Betclicku i co kilka dni dostawałem wiadomości o tym że ekstraklasa gra...

porky 104

porky

Użytkownik
Hehe, no to może ja źle przeczytałem. :razz:
A jeżeli chodzi o ulotki przychodzące na adres zamieszkania, to jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby coś takiego do mnie przyszło. ;)

S 0

spike90

Użytkownik
Słyszałem już opinie od kogoś tu na forum że przyszło mu coś na adres jak było euro.
Jakieś promocje itp. Nie masz sie co przejmować spamem, oni zapewne wysyłaja w czasie Me i Mś do losowych/ mało aktywnych/ zawsze przegrywających użytkowników :p

rykos 0

rykos

Użytkownik
Ulotki w formie materialnej ( listy i inne duperele ) oczywiscie przychodza, ale bardzo rzadko ( do mnie przez okres 3 lat przyszly ~3 listy )

C 0

conamore

Użytkownik
Jak jest w końcu ? Napisałem do supportu to odpisali, że przez cały okres jaki istnieją na polskim rynku tylko raz coś wysłali do użytkowników.

Do góry Bottom